Koti Uutisia Italian kansallismieliset marssivat vappuna Massan kaupungissa

Italian kansallismieliset marssivat vappuna Massan kaupungissa

2

Kuten monessa maassa ympäri maailmaa, järjestivät myös Italian radikaalit kansallismieliset oman vapputapahtumansa. Noin 150 Forza Nuova -puolueen nuorisojärjestön Lotta Studentescan jäsentä otti osaa järjestön vappumarssiin Massan kaupungissa Italiassa. Samaan aikaan tapahtuneesta vastamielenosoituksesta huolimatta mielenosoitus sujui rauhallisesti.

Antifasistien mielenosoitus pysyi turvallisen välimatkan päässä Forza Nuovan marssista, joten päivän aikana ei tapahtunut väkivaltaa tai pidätyksiä. Poliisi oli varautunut väkivaltaisuuksiin, sillä edellisenä päivänä 30. huhtikuuta 20 antifasistia ja kansallismielistä oli ottanut yhteen Forza Nuovan jäsenten ripustettua bannerin kansallismielisellä sloganilla. Tämän jälkeen poliisit tulivat erottamaan osapuolet ja takavarikoimaan bannerin, jota antifasistit eivät itse saaneet alas.

Lähde: Yespasaran.wordpress.com

2 KOMMENTIT

  1. Nyt on saatu lumipallo efekti päälle. Kun osallistujia ja jäseniä ilmaantuu yhä enemmän jokaisesta kansan ryhmästä, on poliittisen eliitin aina vain hankalempi puuttua laillisiin ja luvalla saatuihin mielenosoituksiin väkivaltaisesti. Tämä koskee myös anarkisteja. Alussa kun kyseessä katsotaan olevan marginaaliryhmä, sitä on helpompi pamputtaa ja valtapolitikkojen demonisoida mitä mielikuvituksellisimmillä tavoilla, jossa ei ole totuutta edes siteeksikään.
    Myös se, että muslimien terroriteot ovat kasvaneet räjähdysmäisesti Euroopassa “tavallisina” rikoksina ja “Allahu Akbar” -tyylillä tehdyt teot. Tämä on kaventanut valtapoliitikkojen omaa suosiota Euroopan kansakuntien keskuudessa, sillä heidän turvattomuutensa on kasvanut jo sellaisiin mittasuhteisiin, että niitä ei voi enää yksinkertaisesti lakaista maton alle ja hyssytelllä, vaikka sitä suvakit tekevät yhä, eivätkä koskaan lakkaakaan tekemästä.
    Silloin enenevä kiinnostus herää niitä joukkoliikkeitä kohtaan, jotka ovat jo aikaa sitten tienneet ja ilmaisseet mihin tämä mielettömyys tulee Euroopan hyvinvoinnin kannalta johtamaan. Ihmiset kokevat sellaisten ryhmittymien ajavan heidän asiaansa ja näkevät sen todellisuuden millaisista ihmisistä on kyse, jotka ovat kriminalisoitu kaikin tavoin eliitin toimesta. He ymmärtävät ettei eliitti suojele, eikä ajattele heidän hyväänsä ja etuaan, vaan se on itseasiallisena pääsyynä siihen kurjaan tilaan, jossa tavallinen kansa joutuu elämään joka päiväistä arkeaan väkivallan ja turvattomuuden keskellä polisiin loistaessa toimettomuudellaan, kun se äkkää syyllisten olevan eliitin tänne tuomaa loislaumaa.
    Tätä liikettä ei pysäytä mikään, eikä kukaan!

Comments are closed.