Koti Uutisia Ulkomaat Italian hallitus haluaa antaa lapsiperheille ilmaista maata

Italian hallitus haluaa antaa lapsiperheille ilmaista maata

4

Italian tuore oikeistohallitus haluaa antaa naimissa oleville pareille, joilla on vähintään kolme lasta, ilmaista maata sekä korkovapaata lainaa 20 vuoden ajaksi. Tavoitteena on nostaa syntyvyyden määrää Italiassa. Italia kärsii muiden Euroopan maiden tavoin alentuneesta syntyvyydestä.

Hallituksen ehdotus olisi antaa 200 000 euron korkovapaa laina vanhemmille, jotta he voivat rakentaa kotinsa maapalstalle, joka annetaan heille valtion maista. Hallitus ehdottaa, että maa käyttäisi 50 prosenttia omistamastaan maasta tähän tarkoitukseen.

Lähde: Nordfront 

4 KOMMENTIT

  1. No niin. Italia tekee jo jotain syntyvyyden lisäämiseksi. Suomi ei vielä mitään. Vaikka suomalaisten sukupuutto on ollut nähtävillä jo 20 vuotta, eivät politikot ole pistäneet rikkaa ristiin. Toisaalta, Suomessa Uusimaa ja Pirkanmaa ovat alueita joista ensimmäisinä häviävät suomalaiset. Näiden alueiden syntyvyys on useana vuonna ollut alle 1.3 joka on raja-arvona sukupuuttoon kuolemiselle. Kun tuo syntyvyyden lukuarvo alitetaan, tilannetta ei pysty enää pelastamaan.

    Pirkanmaalla Tampere koittaa houkutella nuoria opiskelijoita alueelleen näennäisen alhaisella veroprosentilla. Mutta sen jälkeen maksaakin kaikesta: sähkö, lämpö, parkkipaikat, vuokrat, yleinen hintataso … Jolloin asumisesta tulee paljon kalliimpaa kuin ympäristökunnissa. Tampereen ympäristökunnilla olisikin nyt “tuhannen taalan paikka” tarjota samanlaista sopimusa lapsiperheille. Mutta yleensä niihin halutaan “varakkaita eläkeläisiä” jotka eivät kustanna edes omaa elintasoaan ja jotka näivettävät kunnan taloutta.

    Saas nähdä koska suomalaiset politikot heräävät kannustamaan eikä vain kurittamaan. Tässä viikko-kaksi sitten kerrottiin uutisisssa että Suomessa syntyvyys on alhaisin 100 vuoteen. Se on todiste siitä että valtiohallinto on tehnyt totaalisen vääriä päätöksiä. Ja se on todiste myös siitä että nuoret eivät koe vastuuta tulevaisuudestaan. Sillä vaikka eläkeikä tuntuu kaukaiselta asialta niin se ei ole “omat lapset” kun hoitavat eläkeiässä vaan “lasten lapset”. Joko nyt alkaa skenaario hahamottua?? Siksi vanhempien ja isovanhempien pitäisi osaltaan tukea seuraavia sukupovia. Ei biletykseen ja krääsän ostamiseen vaan elämään.

Comments are closed.