Koti Uutisia Sionismi Italian hallitus antaa tukensa keltaliiveille

Italian hallitus antaa tukensa keltaliiveille

11

Italian sisäministeri Matteo Salvini antaa tukensa Ranskan niin kutsutuille keltaliiveille, jotka edustavat kansanliikettä maan Rothschild-pankkiiripresidenttiä Emmanuel Macronia vastaan. Salvinin päätös antaa Italian hallituksen tuki Ranskan kansannousulle on erittäin merkittävä tapahtuma nyky-Euroopassa.

– Tuen rehellisiä kansalaisia, jotka osoittavat mieltään presidenttiä vastaan, joka ei kuuntele kansaansa, kertoo Salvini.

Salvini kuitenkin otti etäisyyttä väkivaltaan, jota on nähty Ranskan kaduilla mellakoiden aikana.

Myös Italian varapresidentti Luigi Di Maio kertoi toivovansa, etteivät Ranskan mielenosoitukset näänny. Hän myös huomauttaa, että poliitikot niin Ranskassa kuin Italiassa ovat jo pitkään olleet kuuntelematta kansan tahtoa.

Lähde: Nordfront

11 KOMMENTIT

 1. Ajattelekohan noin vai sanooko vain ettei keltaliivejä (tai bank runeja tms) alkais näkymään omassa maassa…

 2. Italian tuki Keltaliiveille saattaa lopulta kääntää keltaliivien toiminnan alkuperäistä tarkoitustaan vastaan. Se on jo monet kerrat nähty, että poliittiset johtajat ovat ostettavissa riittävän korkeaa virkaa vastaan. — Vaikka sitten keltainen pääministeri, jos muu ei auta, kunhan alistutte kansainvälisen eliitin vallan alle.

  EU-vaaleissa saattaa tulla jytky, kun Italian hallitus ja Ranskan oppositio liittoutuvat. Tällainen liittouma ei jää ilman kavereita. EU:n sortamat Puola ja Unkari löytävät tiensä tämän liittouman jäseneksi. Sen lisäksi eri EU maista saman keltaisen sateenvarjon alle löytävät opposition edustajat tiensä.

  Suomesta Junes Lokka. Muutosten ovi on auennut. Päätökset on tehtävä nyt. Kun ovi sulkeutuu, ei kyytiin enää voi hypätä. Please! Junes. Lähde mukaan! Nyt EU:n keltaliike tarvitsee johtajia. Aikaa ei ole. Nopeimmat palkitaan!

  • 50 vuotta tätä paskaa katsonut. Muuttuuko nyt tällä kertaa ihan oikeasti jokin?

   • Muuttuu varmasti!
    Katso tämän videon. Jokainen värin muutos alueella tarkoitti sota tai vallankumousta, ja joka tapauksesta perusteellista muutosta. Myös 20. vuosisata oli yhtä täynnä muutoksia kuin kaikki edelliset vuosisadat.

    https://youtu.be/UY9P0QSxlnI

    Miksi 21. vuosisata olisi poikkeus? Jännitteitä nykyisin on jopa enemmän kuin ennen – esim. turhan väestön hävittäminen on monissa maissa suurin haaste eikä se mene ilman mullistusta.

    Ei ollut vielä koskaan sellaista, että joku sukupolvi eläisi rauhassa koko ikänsä. Juutalaisten projekti EUvostoliitto ei kestä tulevaa kriisiä, kuten ei kestänyt heidän Neuvostoliittokaan. EUvostoliittolaisia ei auta edes terrori, ja Järjestelmän kaikki muut keinot on jo käytetty. Nyt jopa osa lampaista alkaa epäilemään jotakin, vaikka eivät vielä uskalla puhua siitä julkisesti.

 3. Merkittävämpää on se mitä Macron teki sen jälkeen kun kansainvälisesti tästä lausunnosta kohahdettiin. Macrron nimittäin lausui että “tällaiset tahot eivät nauti milenilmaus/mielipidevapauden oikeutta”. Ja sen päätteeksi ensi viikonlopuksi komennettaan 80 000 poliisia lisää Ranskan kaduille. Keltaliivithän ilmoittivat marssivansa valtionlaitoksiin ja valtaavansa ne. Tämä oli Macronin vastaus kansan tyytymättömyyteen. Jo aiemmin on vahvistettu maan poliisivoimia 60 000 poliisilla ympärivuorokautisesti.

  Tässä saattaa käydä niin että bi-pedo-negro-Macron joutuu lähtemään virastaan. Ranskassa kun on ennenkin leimahtanut melko helposti. Ja tällaisissa tapauksissa tulee aina uusia keksintöjä, kuten giljotiini. No, ensi viikonloppu näyttää minkälainen sotatanner tästä tulee.

  • Oli tuo Italian hallituksen tuki keltaliiveille sitten pelkkää retoriikkaa tai ei, niin kyllä se EU-aikana hyvin poikkeuksellista on!

   Globalistit yrittävät ajaa Euroopan maihin sisällissotia tai pitkälle vertautuvia kahakoita vähintäänkin ja tällainen irtiotto yllättää hieman. Nyt olisi risteävillä kursseilla eri maiden hallitukset keskenään…

   Se mikä tässä huolettaa ranskalaisten osalta tällä hetkellä on tuo poliisivoimien runsaus – onko Ranskalla itsellään oikeasti laittaa poliisivoimia tuollaista määrää kentälle, useita viikkoja/viikonloppuja putkeen? Milloin siellä nähdään muukalaislegioona poliisin vaatteissa tai muiden EU maiden innoikkaimpia pamputtajia kaikkein innoikkaimpina? Joko siellä on suomalaisia ottamassa oppimia kansallismielisten pamputtamisesta vai onko menty jo niin pitkälle, että pamputukset hoidellaan ainoastaan vierasmaalaisin voimin? – He kun tunnetusti ovat se toimivin voima maan kansaa vastaan.

  • > komennettaan 80’000 poliisia lisää Ranskan kaduille

   Ei noita poliiseja komenneta kaduille. Ne laitetaan suojaamaan presidentin ja hallituksen palatseja. Lisäksi hallintovallan suojaamiseen käytetään kaikki lähialueen poliisit, ja kauempaakin, minkä seurauksena todellinen tilanne Ranskassa on, että poliisit vedetään pois kaduilta.

   Tässä silminnäkijän kertomus englanniksi:
   https://www.sott.net/article/404591-French-govt-exaggerates-Yellow-Vest-threat-to-justify-political-repression

 4. Keltaliiviliikehdintä on tällä hetkellä merkittävin asia maailmassa.

  Myös herra Cristophe Dettingerin nyrkkeilysuoritus omaa kansaansa pamputtavaa mellakkapoliisia kohtaan tuli kuin tilauksesta.

  Jos Ranskassa päättäjät/viranomaiset olisivat fiksuja, he vapauttaisivat Dettingerin. Onneksi he ovat idiootteja- ja luultavasti passittavat tämän vankilaan. Se kiihottaa kansaa vain entistä päättävimpiin toimiin kohti vallankumosta.

  • Piti katsoa “nyrkkeilyvideo” pariin kertaan heti, kun oli niin mukavaa katsottavaa. Myös runopoikien ja muiden parasiittien potkiminen on hienoa katseltavaa. Tiedän että tällaiset näkemykset eivät saa kannatusta täällä, mutta eipä minua kiinnosta. Toivottavasti finskikin pian herää ja rupeaa mättämään naamaan sortajaa ynnä muuta vihulaista. Jokainen tehkeen oman osansa. Ne joita ei kiinnosta, niin voivat katsella sivusta kuten ennenkin.

 5. Italian hallitus sentään nauttii kansan luottamuksesta pitkästä aikaa ja toisin kuin eräät! Hyvä Lega!

Comments are closed.