Koti Uutisia Ulkomaat Italialaispoliitikot haluavat vapauttaa veronmaksajat rahoittamasta valtamedioita

Italialaispoliitikot haluavat vapauttaa veronmaksajat rahoittamasta valtamedioita

3
Vito Crimi.

Italialaisen populistipuolue Viiden tähden liikkeen edustaja Vito Crimi on kommentoinut haluavansa lopettaa maan valtamedioiden rahoituksen verovaroista. Sen sijaan Crimi haluaa perustaa Netflixiä muistuttavan palvelun, joka antaa italialaisille pääsyn kaikkiin medioihin.

– Emme vastusta uutislehtiä, haluamme vain poistaa verorahoituksen niiltä. Emme siis halua pyyhkiä pois pluralismia, sanoi Crimi.

Crimin ehdotus tuli sen jälkeen kun Viiden tähden liikkeen puoluejohtaja ja taloudellisen kehityksen ministeri Luigi Di Maio kommentoi, ettei hän ylipäätään lue valtamedian lehtiä.

– Kun etsin tietoa, en hae sitä italialaisista lehdistä, he ovat vain propagandisteja. Luen erikoisartikkeleita, ulkomaisia lehtiä ja blogeja. Nämä informoivat minua niistä ongelmista, jotka liittyvät työhöni ministerinä, sanoi Di Maio.

Tutkimusten mukaan vain 45 prosenttia italialaisista luottaa valtamediaan.

Lähteet: Nordfront, Breitbart

3 KOMMENTIT

  1. Juuri näin. Yle on äärimmäisen puolueellinen vaikkei se sitä itse tajuaisi. Itseasiassa voisitte rahoittaa mielummin sitä Elon Muskin ideaa ellette ole täysin aivokuolleita, missä ihmiset voisivat pisteyttää uutiset niiden totuudenmukaisuuden kanssa.

  2. Kysynnän ja tarjonnan laki; miksi pitää maksaa palvelusta, jota ei halua/käytä tai josta ei pidä? Vai ollaanko joka kotiin asentamassa pakollista tv-settiä, jota ei voi itse kontrolloida ja josta tulee virallista ohjelmaa tyyliin Orwell 1984?

  3. Oikeaa puhetta eikä mitään valtamedian puhetta.-
    Valtamediat puhokovat täyttä paskaa maksumuurin takana hyväuskoisten idioottien rahoituksella.

Comments are closed.