Koti Uutisia Rotu Italialainen kansallismielinen puolue osoittaa avoimesti tukea Luca Trainille

Italialainen kansallismielinen puolue osoittaa avoimesti tukea Luca Trainille

6

Helmikuussa italialainen kansallissosialisti Luca Traini päätti kostaa nuoren italialaistytön murhan, jossa epäiltyinä olivat afrikkalaiset huumekauppiaat. Kostoksi Traini haki pistoolin ja lähti kaupungille ampumaan afrikkalaisia maahanmuuttajia haavoittaen ainakin kuutta.

Teon jälkeen monet italialaiset alkoivat avoimesti osoittaa tukeaan Trainin teolle, sillä maan siirtolaisongelma ja maahanmuuttajarikollisuus ovat radikalisoineet paikallista väestöä.

Nyt jopa joukko puoluepoliitikkoja vaatii Trainin vapauttamista. Kansallismielinen Forza Nuova järjesti hänen kunniakseen tempauksen, jonka yhteydessä puolueen edustaja Maurizio Callegari antoi radikaalin julkilausuman.

– Forza Nuova on nyt ja aina liittoutunut Luca Trainin kanssa. Se on poliittisesti epäkorrektia, mutta Lucan teot voivat toistua, kun kansalaiset tuntevat olonsa yksinäiseksi ja petetyksi, kun kansamme elää hallitsemattoman maahanmuuton synnyttämässä pelossa, Callegari muistutti.

Callegarin mukaan kansallismielisten tulee olla välittämättä Trainin tukemisen aiheuttamasta julkisesta paheksunnasta. Kansallismielisten ei tule kerjätä kulttuurimarxisteilta hyväksyntää vaan tukea kaikin keinoin toimia, jotka ehkäisevät valkoisiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Lähde: Diversity Macht Frei

6 KOMMENTIT

  1. Asenne ihan kohdillaan. Kun ajattelee vaikkapa Perussuomalaista puoluetta, joka yrittää olla samaan aikaan maahanmuuttokriittinen, liberaali, konservatiivinen, homomyönteinen, kristillisiin arvoihin nojaava…lopputulos on juutalaismyönteinen liberaalikonservatiivinen himmeli, jossa ei kansallismielisyydelle sijaa. Kaikille kaikkea, muttei oikeasti kellekään mitään. Koskahan puolueen johto oivaltaa, ettei kulttuurimarxilaisia voi ostaa pikkumyönnytyksillä

    • Perusjunttien sionistipuolue on aivan samaa roskaa kuin muutkin valtapuolueet. Ei tuosta roskasakista voi puhua edes vitsillä, että olisi kansallismielinen tai konservatiivipuolue.

  2. Karabinieerihenki elää ja voi hyvin. Mussolini hymyilee Valhallassa katsellessaan italian uutisia taivaskanavalta…

Comments are closed.