Koti Uutisia Italiaan saapuu 3 000 tunkeutujaa päivässä

Italiaan saapuu 3 000 tunkeutujaa päivässä

1

UK_Italian_ranikkovartiosto

Jopa 3 000 ei-valkoista tunkeutujaa, joista lähes kaikki ovat Saharan eteläpuolisesta Afrikasta, rantautuu Italian rannikolle paeten itse aiheuttamaansa kaaosta ja takapajuisuutta, jonka he tuovat mukanaan Eurooppaan. Jos invaasion sallitaan jatkua tällä tahdilla, yli puoli miljoonaa ei-valkoista saapuu Italiaan pelkästään tänä vuonna.

On vaikeaa saada tarkkaa arviota siitä, kuinka monta afrikkalaista on tunkeutumassa Eurooppaan tällä hetkellä, koska kenelläkään ei ole asiasta tietoa. Pelastusoperaatiot tuovat ainakin yhden keinon mitata invaasion laajuutta.

Viitettä tilanteesta antaa se, että Italian rannikkovartiosto paljasti tiistaina noukkineensa yli 4 000 ei-valkoista Sisilian rannikolta yhden vuorokauden aikana. Lukuun ei ole laskettu henkilöitä, jotka eivät jääneet rannikkovartioston haaviin.

Lähde: The New Observer

1 KOMMENTTI

  1. Välimerelle olisi saatava tiukka merenkulun valvonta, joka hyväksyisi vain viralliset laivayhteydet. Kaikki muut veneet ja alukset tulisi luokitella laittomiksi, jotka käännytetään takaisin lähtösatamaan, eikä niitä pelasteta haaksirikon sattuessa.

Comments are closed.