Koti Artikkelit Italia pelkää talousromahdusta – estää asuntolainalyhennykset

Italia pelkää talousromahdusta – estää asuntolainalyhennykset

15
italia euro

Italia on ajautumassa entistä syvempään taloudelliseen ja poliittiseen kriisiin koronaviruksen aiheuttamien liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten sekä yritysten logistiikkavaikeuksien vuoksi. Tilanteesta tekee räjähdysalttiin se, että Italian pankkisektori on jo pitkään ollut EU:n ruutitynnyri.

Italian hallitus ilmoitti alkuviikosta keräävänsä 10 miljardin euron avustuspaketin taloudelliseen ahdinkoon joutuneille yrityksille ja perheille. Näin hallitus pyrkii torjumaan kurjistumisen synnyttämää poliittista kapinamielialaa.

Hyöty on kuitenkin hallituksen kannalta väliaikaista, sillä maan budjettialijäämän epäillään lähes kaksinkertaistuvan. Valtio joutuukin rahoittamaan hankkeen ottamalla roimasti lisää velkaa, mikä voi merkitä vakavia taloudenhoito-ongelmia lähitulevaisuudessa.

Hallitus myös julisti, ettei kansalaisten tarvitse toistaiseksi lyhentää asuntolainojaan. Valtiovarainministeriö toivoo, että kuluttajat pitävät talouden rattaat liikkeellä rahoilla, jotka heille jäävät käteen lainanlyhennyseston vuoksi. Yhtälön toisella puolella ovat kuitenkin italialaiset pankit, jotka ovat olleet jo pitkään perikadon partaalla ja jotka menettävät nyt yhden tärkeimmistä tulonlähteistään.

Mitä kauemmin kriisi jatkuu, sitä nopeammin jo ennestään vaikeuksissa olleet italialaispankit köyhtyvät. Lopulta euroalueen kolmanneksi suurimman talouden pankit voivat kaatua.

Italian pankkien perikato itsessään olisi jo verinen isku euroalueelle ja koko Euroopan unionille. Tilanteesta tekee kuitenkin entistä vaarallisemman se, että muiden EU-maiden pankit ovat sijoittaneet merkittävästi italialaiseen velkaan. Italian ongelmat leviävät siis nopeasti koko Euroopan pankkijärjestelmään.

Myös esimerkiksi Britanniassa on ryhdytty vastaaviin toimiin kuluttajien ostovoiman pönkittämiseksi. Muun muassa megapankit Lloyds ja RBS ovat alkaneet lykätä pienyritysten ja asuntovelallisten lainojen takaisinmaksua. Epätoivoiset teot osoittavat pankkien pelkäävän konkurssiaaltoa, joka voi kärjistyä uudeksi kansainväliseksi talouskriisiksi.

Kansallismielisten kannalta tilanne on pikemminkin mahdollisuus kuin uhka. Kansan tyytymättömyyden kasvaminen ja eliittiä kannattelevan pankkisektorin samanaikainen heikentyminen voi olla otollinen hetki kiihdyttää vastarintaa globalistihallituksia vastaan.

Lähde: Financial Times

15 KOMMENTIT

 1. Oikein! Kyseessä on pikemminkin mahdollisuus, meidän kannaltamme katsottuna. Mitä huonommin Euroopan imperiumin suurilla talouksilla menee, sitä suurempi toivo on siitä, että tuo rapparien (ja heidän taustavoimiensa…) kansallisvaltioiden tuhoamishanke kaatuu.

 2. Loppupelissä nämä kriisit, Italian karanteeni, Ranskan mellakat ja vastaavat, jatkuvat täsmälleen niin kauan kuin niistä maksetaan hyvin.

  Euroopan Keskuspankin ja EU:n “tiukat” talousvaatimukset sallivat ylimääräisen, siis rajattoman, rahan jakamisen valtioille, jos niitä on kohdannut “poikkeuksellinen” kriisi. Tästä on seurauksena, että kriisit eivät tule koskaan loppumaan.

  — Esimerkiksi Ranska, otettuaan tuota “ylimääräistä” keskuspankkirahaa, on tullut täysin riippuvaiseksi siitä. Jos keltaliivien “mellakat” loppuvat, on äkkiä keksittävä uusi kriisi tai lopetettava valtio, luovutettava valta vallankumousneuvoston käsiin.

   • Nyt olisi syytä laittaa Suomessa rajat kiinni. Esim. Italia (maahantunkeutujien mesta № 1) ja Iran ovat tartunta-alttiita paikkoja. Olisikohan meidän viranomaisilla älliä päässä edes vähänsen…

    • Venezuelassa ensimmäiset virustartunnat YLEn mukaan.

     Kai Suomi roudaa jo “pakolaisia” Venezuelasta tänne? Jos ei, niin nyt olisi hyvä hetki aloittaa!

 3. Nyt on jännä nähdä mitä Italiassa käy: jos ei uutta lainaa oteta, niin kuinka on palkanmaksujen, tuotannon, investointien jne. laita… Pysähtyykö kaikki?

 4. Pelolla hallitaan toki tätä virus pelkoa levitetään myös talousromahdusta varten että pankkiirit jotka systeemin romauttavat pääsisivät kuin koira veräjästä ja ilmoittavat että talous romahti viruksen takia vaikka todellisuudessa nykyinen juutalaiseen velkaan perustuva rahajärjestelmä romahtaa ennen pitkään! Toki ajavat TAAS Kerran gojimit vararikkoon ja ostavat yritykset ym muuta omaisuutta pilkka hintaan! Kuin Venäjällä juutalaiset oligarkit ryöstivät lähes kaiken venäläisten omaisuuden!

  Mutta LAMMASLAUMA katsoo MTV3 masonic tee een pöllö uutisia ja putousta!

  Usko loppunut jo vuosia sitten tähän paska sakki! Varmaan menevät iloissaan jopa sotaan kun ollaan niin vitun isänmaallisia eikä edes viittitä hetkeä kuunnella kun yrität sanoa että kaikki sodat ovat juutalais pankkiirien tekosia/aikaansaannoksia!

  Mutta gojimi pysyy idioottina niin kauan kunnes sähköt katkaista tai ei saa kaupasta enää pullaa ja maitoa sen se valitettavasti vaatii edes oman lapsen joukkoraiskaus ei saa silmiä auki juutalais kysymykseen ja huuto muslimeista jatkuu! KETÄ VITTU ON MAAHANTUNKEUTUMISEN Takana? Onko se ihmisen niin vaikeaa ymmärtää!

  • Juutalainenhan se vetelee naruista. Helppoa tuo teatterin vetäminen on heillä, ja kukaan ei tajua mitään. Kukkahattutätejä osoitetaan syyttävin sormin, vaikka ne on vain hyödyllisiä idiootteja tässä pelissä kuten muslimitkin. Todellinen syyllinen löytyy Kalergi-suunnitelmasta, joka on jo käynnissä ja on puoliksi tehty. Joskus täällä on vain sekarotuinen kansa, joka on heikkolahjaista sakkia. Se on silloin juutalaisillekin hyödyllistä: onhan heikkolahjaisempaa helpompi viedä kuin pässiä narussa, mutta näyttää se onnistuvan älykkäidenkin kohdalla.

  • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

   Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • Ja samaan aikaan turkkilaisia, irakilaisia, sudanilaisia, eritrealaisia, afgaaneja, somaleja jne. roudataan salaisilla yksityislennoilla öisin Suomeen.

   Tekee hyvää kansantaloudelle, varsinkin nyt kun kaikki tuntuu pysähtyvän pandemian takia. Millä nämä iilimadot elätetään, ma kysyn vaan…?

  • Pitäisi olla hiljaa ja katsoa, kun Suomi ajetaan alas ja sitten ulosmitataan kaikki kansallinen ja yksityinen omaisuus LOPULLISESTI juutalaisille YKSITYISPANKEILLE – siis näille samoille pankeille, joista Suomikin joutuu rahansa anelemaan KORKOA vastaan. Näille samoille juutalaisille YKSITYISPANKEILLE, joille maksamme verotuloillamme eli PAKKOTYÖLLÄMME valtionlainojemme korkomenoja joka päivä. Samalla syötöllä kaikki mädätetään, pilataan, saastutetaan ja hävitetään, maahan lapatessa PAVIAANIN TASOLLA olevia muukalaisia, joita meidän rahoilla mediamme meille ylistävät kilpaa. Kuinka kauan tämä sairas paska voi jatkua?

   Minä en tahdo nähdä Suomen kalttaamista, veren laskemista enkä lihoiksi lyömistä. En tahdo nähdä myöskään omaisuutemme ryöväämistä sairailla, perustuslakimme vastaisilla keinoilla, niin ettemme voi koskaan saada niitä enää takaisin. Niin, että me olisimme enää pelkkiä orjia ja kaikki mahdollinen kiinteä olisi ULOSMITATTU koukkunokille lakeijoineen.

   Loput viedään sitten kestämättömillä perintöveroilla jne. Pian verotetaan piereskelystä ja housujen käyttämisestäkin, katsokaapa vain.

 5. “Mitä tekee Suomen hallituspuoleet? Eivät yhtään mitään rajat pysyvät auki ja vielä oikein lentokoneella tuodaan turvapaikanhakijoita ja pakolaisia Turkin ja Kreikan rajalta 300 joista osalla on koronatartunta. Hallituspuolueet tuovat lentokoneella koronavirukseen sairastuneita turvapaikanhakijoita ja pakolaisia.”

  “”Katselin juuri telkkarista, kun pääministeri puhui. Hänen kertomansa mukaan koronavirukseen on meillä Suomessa varauduttu paremmin kuin muualla. Minä en ole kansanedustajana tietoinen mistään kansallisen tason varautumisesta. Tämä kertonee jotain varautumisen tasosta.

  Maailman terveysjärjestö WHO on julistanut koronaviruksen maailmanlaajuiseksi pandemiaksi.

  Nyt on jollain kastunut sahajauhot pahasti, koska tiedotus ja ennaltaehkäisy on viikkoja myöhässä.”

  “Olisi varmaan televisiotoimittajan täytynyt esittää oleellinen journalistinen kysymys, että mitä Sanna Marin tarkoitti ”muita paremmilla varautumistoimilla”? Mutta niin, eihän sellaista saa ”maailman vapaimmassa mediassa” tehdä.”

  Maailman epäkorruptoitunein, älykkäin, onnellisin ja vapain kansa. Jee.

  Onko tuo meidän pääministeri kahden lepakon kasvattama? Hyi helvetti. Tuota en tiennytkään. Selittääkin hyvin paljon asioita yllättäen tuo tieto.

  • Suomessa on nyt meidän klovnihomolesboneekerihallitus ulostanut ilmeisesti jonkinlaisen ilmoitusluontoisen arvailukokoelman virus-pandemian tiimoilta.

   Kannattaisiko estää jengin tulo Suomeen Turkista, Kreikasta, Italiasta, Iranista jne.? No, ei tietenkään. Eihän mitään oikeasti järkevää kannata koskaan edes kokeilla ratkaisuksi mihinkään ongelmaan. Siksihän meillä Suomessa niin perkeleen hyvin meneekiin!

 6. https://fi.wikipedia.org/wiki/Finnvera

  Mitä Suomessa tekee Finnvera? Kuka pelastetaan ja kenen annetaan kaatua?

  Samaan aikaan Vake Oy myy housusikin selkäsi takana pian, jos et ole varuillasi. Ja myy vaikka olisitkin. Sipilä & Co. kiittävät.

  Jos jokin laki (((rikollislaumaa))) jä heidän kätyreitään eli meidän maksettuja valehtelijoita eli poliittikoja eli “päättäjiä” hidastaa rikoksen polulla, niin se laki kyllä muutetaan!

  “En se ollut minä – nuo sen tekivät!”

Comments are closed.