Koti Uutisia Talous Itäsaksalaiset yritykset yhdessä “muukalaisvihaa” vastaan

Itäsaksalaiset yritykset yhdessä “muukalaisvihaa” vastaan

6

Chemnitzin kauppakamarin johtajan Hans-Joachim Wunderlichin mukaan “maahanmuuttovastaiset äärioikeistolaiset” karkottavat alueelta sijoittajat ja “ammattitaitoiset” ulkomaalaiset työntekijät. Wunderlichin mukaan kyseessä on taloudellinen eloonjäämiskamppailu niin kaupungin kuin siellä toimivien yritysten imagon kärsiessä levottomuuksista – levottomuuksista, joiden syitä ei alueella haluta tunnustaa.

Chemnitzin viimeaikaisten tapahtumien jälkeen lähialueilla toimivien suuryritysten kuten Siemensin ja Volkswagenin johtoportaat alkoivat äänekkäästi puhua suvaitsevaisuuden puolesta ja tuomitsivat jyrkästi äärioikeistolähtöisen väkivallan, vaikka levottomuuksien taustalla oli turvapaikanhakija-statuksella maahan tulleiden suorittama henkirikos.

Chemnitzissä taas keskikokoiset yritykset yhdessä Deutsche Bank AG:n kanssa kampanjoivat rasismia vastaan, ja kauppakamarin lausunnon mukaan he aikovat työskennellä entistä kovemmin, jotta paikallinen väestö ymmärtäisi, että ainoastaan yleismaailmallinen moninaisuus voi pelastaa alueen yritykset ja sitä kautta heidän työpaikkansa. Näin he antavat ymmärtää, että kaikki alueen maahanmuuttajat ovat työllistyneitä ja että juuri he ovat korvaamattomia kaupungin taloudelle ja siellä toimiville yrityksille.

Yritykset ovat siis valinneet yhtenäisen linjan, jossa reagoidaan ainoastaan seuraukseen ja unohdetaan syyt sen takana.

Lähde: Bloomberg

6 KOMMENTIT

 1. Suomestakin lähtisi mielelään työttömät pakolaisiksi chemhiziin , mutku ne neekerit.

 2. Jos ammattitaitoiset matut lähtevät sieltä vapaaehtoisesti niin kyllä niistä ammattitaidottomistakin pitää päästä eroon.

  Jos minä olisin Chemnitzissä niin sitten pelattaisiin upporikasta-ja-rutiköyhää. Pistettäisiin liikkeelle joukkoirtisanomiset edellä mainittuihin yrityksiin ja sen jälkeen katsottaisiin mistä yritykset saisivat työvoimansa. Kuinka paljon sitä “ammattitaitoista” työvoimaa riittää esim. juutalaisten omistamalle volkkarille? Tai Siemensille? Ja miten kävisi Deutsche Bankin pankin rahojen kun sinne tulisi töihin matuja? Ne kun ovat nyt jo pääosin hukassa ja ko. pankki joutunee fuusioitumaan. Toistaiseksi Kiinalaiset pankit ovat luvanneet tukea Deutsche Bankkia, mutta hekin haluavat koron sijoitukselleen. Eikä esim. Commez Bankilla mene yhtään sen paremmin.

  Jos ko. yritykset tarkoittavat pelkoa markkinoiden romahtamisesta sitä että Chemnizissä osoitettiin mieltä Saksan politikkoja ja politiikkaa vastaan, niin syyttävien tahojen tulisi aukaissta silmänsä ja katsoa ympärilleen. Panaman papereiden jälkeen ovat sijoittajat koko ajan vaihtaneet sijoituksiaan rahaksi. Ja viimeisimmän DanskeBankin 150 miljardin euron rahanpesujupakan jälkeen, on joukkopako ja paniikki osakekursseissa kiihtynyt ihan uusiin lukemiin. Osakekurssien syöksyllä ei ole mitään tekemistä mielensoitusten kanssa. Se on seurausta rikollisesta rahanpaesusta johon ovat osaltaan osallistuneet nyt syyttävät tahot/yritykset. On turha syyttää muita jos itse on mukana järjestäytyneessä rikollisuudessa.

 3. Tuohon ongelmaan “Itä-Saksalaiset yritykset yhdessä muukalaisvihaa vastaan” eli siis mokutuksen puolesta, on yksinkertainen lääke, eli valta pois Saksaa tuhoavalta juutalaismafialta kansallissosialisteille, mikä jälkeen kaikki yrityksen huutavat yhteen ääneen: Matut pois Saksasta, Saksa Saksalaisille!

   • Kyllä. Kenen joukoissa seisot, sen lauluja laulat. Mull’on Horst Wessel Lied puhelimen soittoäänenä.

 4. Katsotaampa mitä pilliä nämä keskikokoiset yritykset puhaltavat, kun kansallismieliset ja mielellään kansallissosialistit nappaavat vihdoin vallan ja vapauden takaisin.

Comments are closed.