Koti Uutisia Israelin vastaus uudelle palestiinalaishallitukselle: lisää juutalaissiirtokuntia

Israelin vastaus uudelle palestiinalaishallitukselle: lisää juutalaissiirtokuntia

4

Israel on aiemmin tehnyt selväksi, ettei se tunnusta Palestiinan uutta yhteishallitusta, ja maa on kehottanut muitakin maita toimimaan samoin. Nyt Israel on päättänyt rakentaa kostoksi yli 3 300 uutta asuntoa palestiinalaisalueilla sijaitseviin juutalaissiirtokuntiin.

Israelin asutusministeri Uri Ariel on tyytyväinen päätökseen ja nimittää sitä “sionistiseksi vastaukseksi palestiinalaisten terroristihallitukselle”. Hän myös lisäsi, että päätös uusista asunnoista on “vasta alkua”.

Israelin asutusministeriö päätti jatkaa aiempaa 1 800 asunnon suunnitelmaa, joka oli ollut muutaman kuukauden jäissä. Lisäksi se teki tarjouskilpailun 1 500 uudesta asunnosta.

Ulkomailla Israelin päätös on herättänyt vastustusta, ja myös YK:n pääsihteeri Ban Ki-moonin mukaan Israelin toiminta on kansainvälisen oikeuden mukaan laitonta.

Lähteet: The Jerusalem Post, Haaretz, Bloomberg

 

Aiheesta lisää: Palestiinalaisten uusi yhteishallitus vannoi virkavalan

4 KOMMENTIT

 1. Palestiinan kansanmurha oli varmaan sitten laillista. Odottavien äitien avaaminen viidakkoveitsillä ja vauvojen hakkaaminen hengiltä, sitten oli varmaan juutalaisten mielestä niin oikein?

  Lakikirjat ovat vain aseita joilla pidetään yllä kaksinaamaisia aatteita.

 2. Nämä henkilöt käyttäytyvät agressiivisesti kuin nurkkaan ajetut eläimet mutta heidän toimintansa muistuttaa enemmän maanisen- ja dissosiaatio häiriöisen toimintaa. Heidän tarumansa alkaa ympärileikkauskesta ja Mooseksen auktoriteeteista sekä Tooran ulkoa opiskelusta. Siihen kun yhdistetään lahkolaisuuden tavoin päivästä toiseen toistettu “kaikki muut ihmiset ovat pahoja” ja kouluissa opetettu agressio, niin on selvää että kokonaisia sukupolvia menetetään tällä tavoin toimiviksi ihmisiksi. Heistä ei juuri inhimillisiä piirteitä löydy. Empatia on heille täysin tuntematon käsite. Elämä ei ole elämisen arvoista kun koko ajan pitää käyttäytyä hyökkäävästi ja olla “uhri”. Toistaa niitä samoja satoja mantroja joita on opetettu lapsesta pitäen. Tapella jos ei fyysisesti, niin henkisesti joka ikinen päivä. Siihen asti kunnes kuolee. Ja mahdollisesti joutua vielä seksualisesti hyväksikäytetyksi, mutta se pitää hyväksyä koska Toora niin sanoo. Tai ainakin vika on itsessä.

  Onneksi on heitä joiden silmät avautuvat. On entisiä sotilaita jotka tekevät kaikkensa tekemiensä tuhojen ja tekojen korjaamiseksi. On ihmisiä jotka osoittavat mieltään nykyhallintoa vastaan. On heitä, jotka ymmärtävät että Palestiinalasiten holokausti on väärin. Se on mielivaltaa.

  Usein mietinkin, miksi sionistit haluavat Jerusalemin? Eiväthän he ole kristittyjä. Ja sen vuoksi he surmasivat Jeesuksenkin. Mikä heille on niin tärkeää “pyhässä kaupungissa”, kuten he asian ilmaisevat? Heidäthän heitettiin sieltä pihalle jo Jeesuksen aikoina, kun olivat rahanlainaajina ja uhrien myyjinä. Heidän olisi pitänyt ottaa opiksi jo silloin.

  Vai haluavatko he eristää Jerusalemin kristityiltä. Omia sen itselleen jotta voivat kirjoittaa oman historiansa?

  • Juutalaiset yrittivät tukahduttaa Jeesus Nasaretilaisen liikkeen. Kristinuskoa ei olisi pitänyt olla koskaan olemassa. Samalla tavalla nykyään juutalaiset yrittävät tuhota kansallissosialismin. Kristityt olivat Rooman valtakunnan aikaan Juudeassa uhka juutalaisten valtapyrkimyksille, kuten kansallissosialistit nykyään. Tämän takia olen ylpeä kansallissosialisti ja kristitty.

   • Miksi tunnustat vierasta uskoa? Ei kai Eurooppalainen sielu tarvitse seemiläisiä oppeja? Ole mielummin ylpeä Suomalainen pakana. Tällöin kansallissosialismi tulee kuin itsestään arvoihin ja tapoihin.

Comments are closed.