Koti Uutisia Israelin vapaussodassa kuolleiden sisaruksia kompensoitava – holokaustista!

Israelin vapaussodassa kuolleiden sisaruksia kompensoitava – holokaustista!

2

Niin kutsuttu holokausti päättyi vuonna 1945 toisen maailmansodan loppuessa.  Tämän jälkeen Israelin valtio ja yksittäiset juutalaiset ovat vaatineet useita miljardeja vahingonkorvauksia Saksalta. Nyt on tullut ilmi, että vastaavat vaatimukset on unohdettu esittää niiden osalta, jotka selvisivät “holokaustista”, mutta jotka kuolivat kolme vuotta myöhemmin niin kutsutussa Israelin vapaussodassa.

Asian otti esille Jerusalemista peräisin olevan Victims of Nazi Persecution Organizationin (‘Natsien vainojen uhrit -järjestö’) johtaja Motke Wiesel. Hän kehotti viime perjantaina Saksan hallitusta maksamaan kompensaatiota niiden 400 henkilön sisaruksille, jotka selvisivät “holokaustista”, mutta jotka kuolivat niin kutsutussa Israelin vapaussodassa. Kyseessä oli sota, joka syttyi juutalaisten julistaessa Israelin juutalaiseksi valtioksi vuonna 1948. Wieselin mukaan sodassa kuoli noin 2 000 holokaustista selvinnyttä, joista 400:lla ei ollut vanhempia, mutta joilla oli sisaruksia.

“Saksa ei koskaan kompensoinut näitä uhreja holokaustista selvinneinä”, kirjoittaa Wiesel kirjeessään eri juutalaisille organisaatioille viime vuonna. Wiesel toteaa, että tällä hetkellä neljä juutalaista on ollut yhteydessä organisaatioon saadakseen korvauksia.

Wiesel haluaa, että myös Israel hyvittää näiden 400 selviytyneen sisaruksille maksamattomat sotaeläkkeet vuoden 1948 sodasta.

Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Voi hyvänen aika… eikö näiden tyyppien vaatimukset lypsää rahaa ikinä lopu?!

  2. Kyllä se raha vaan näköjään haisee nokkaan… Jos pienen pienikin mahdollisuus on, että voisi jostain pari kolikkoa kiristää, varastaa, huijata tai lainata, siellä näitä on ämpärin kanssa väijymässä.

Comments are closed.