Koti Uutisia Israelin tankit haavoittivat viittä Gazassa

Israelin tankit haavoittivat viittä Gazassa

2

Viisi ihmistä on haavoittunut Israelin tankkitulessa perjantaiaamuna, kun juutalaisvaltio kiihdyttää aggressiotaan palestiinalaisia kohtaan.

UK_Israel-Tank

Hamasin terveysministeri Ashraf al-Qidra kertoi, että Israelin panssarivaunut tulittivat maanviljelyalueita eteläisessä Khan Yunisin kaupungissa varhain aamulla. Viisi ihmistä haavoittui, mukaan lukien yksi raskaana ollut nainen. Silminnäkijöiden mukaan myös kaksi moskeijaa sekä useita koteja vahingoittui hyökkäyksessä.

Viime päivinä Israel on lisännyt ilmahyökkäyksiään Gazan kaistaleelle. Tiistaina koneet tekivät Gazaan seitsemän erillistä ilmaiskua, joissa haavoittui kaksi palestiinalaista.

Tämänkertaisten hyökkäysten taustalla on kolmen juutalaissiirtokuntalaisen katoaminen Länsirannalla. Israel syyttää Hamasia siirtokuntalaisten kidnappaamisesta, mutta Hamas on kiistänyt väitteet.

Aiemmin tällä viikolla Hamasin edustaja Mahmoud al-Zahar sanoi, että kaikki Israelin hyökkäykset Gazaan tullaan kostamaan.

Lähde: Press TV

2 KOMMENTIT

 1. B. Netanjahu yksinkertaisesti teki “Mainilan laukaukset”, oikeutetun syyn palestiinalaisten lopulliselle eksterminaatiolle.

  ISIS on ottanut liian merkittävän roolin lähi-idän muutenkin sekaisessa seurakunnassa, siitä johtuen Israelin puolustuskeinot ovat auttamatta alakynnessä, koska muslimivaltojen yhdistyminen (vaikka vain ISIStä vastaan) on suora uhka Israelin olemassaololle. Israelin on suoranainen pakko jatkaa agressioitaan jokaista naapuriaan kohtaan, pakonomainen tarve luoda puskurivyöhykettä.

  Olkoot ISIS kenen luomus tahansa, se on lähtenyt alkuperäisen rahoittajansa lapasesta täydellisesti. Ihan väistämättä tulee mieleen joku Die Hard -elokuva, jossa terroristiporukka olikin yht’äkkiä niin rikas, että voivat pian päättää minkä maan ostavat. Sama on tässäkin käynyt, aseistus ja avustus alkuun, mutta sen verran ajatteleva projektin pyörittäjä, että nappasi muutamien pankkien holvien sisällöt mukaansa ja nyt on aidosti rakentamassa omaa valtakuntaa. Kertoohan sekin jo jotain, että Eufratin virtaussuuntaa ollaan muuttamassa kaivamalla ja näin jo olemassaolevien maa-alueiden vedensaanti voidaan varmistaa.

  Eli tämä Israelin täysin tuulestatemmattu teinien katoaminen ja kuolleena löytyminen on vain se iki-ihana tekosyy, jolla puskurivyöhyke tullaan luomaan.

  Ihan mielenkiinnosta, onko media esittänyt ainoankaan teinin vanhemman tai sisaruksen haastattelua? Onko teinien nimet edes olleet julkisuudessa? Tai missä ne ruumiit nyt sitten ovat? Ja mielenkiintoinen seikka, että ensin ei ollut hajuakaan KUKA teinit vei, nyt kun raadot löytyi niin kummasti kolme syyllistäkin saatiin ja heidän talot räjäytettiin, erittäin sivistyneen kansakunnan tavoin tietenkin.

  Itse olen hyvin vakuuttunut, että palestiinalaiset tulevat saamaan apua hyvin yllättävältä taholta, Pakistanilta. Kun ISIS on lyöty on muslimivalloilla jo kokemusta yhteistyöstä, se on päivänselvä asia, että viimeistään ISIS-sodan jälkitunnelmissa muslimiliittouma tulee polttamaan Israelin.

Comments are closed.