Koti Artikkelit Israelin ruokkiminen ei palvele USA:n kansan etuja

Israelin ruokkiminen ei palvele USA:n kansan etuja

5

Philip M. Giraldi kirjoittaa uudessa artikkelissaan, että USA:n hallituksen selkärangaton suhtautuminen Israeliin mahdollistaa juutalaisvaltion kompromissittoman brutaalin politiikan ja terrorin.

Philip M. Giraldi yrittää artikkelissaan saada amerikkalaiset ymmärtämään, että Israelin intressien tukemisen sijasta heidän pitäisi miettiä, mikä on hyväksi Amerikalle. Vastarinta poliitikkojen ja tiedotusvälineiden taholta on kuitenkin suurta.

Kansan intressien neuvosto on ei-valtiollinen amerikkalainen järjestö, joka vastustaa juutalaismielisten näkemysten ylivaltaa toimittajakunnassa Lähi-itään liittyvissä kysymyksissä. Sen johtaja Philip M. Giraldi muistuttaa, että jopa demokraattisen puolueen Queensin-osasto New Yorkissa on alkanut vastustaa “Clintonin mallin” mukaisia rikkaita lahjoittajia puolueelle.

Lahjoittajista rikkaimmat ovat yleensä juutalaisia. Rahoillaan he ostavat epävirallisesti haluamaansa politiikkaa. Tänä päivänä republikaanipuolueessa näkemämme juutalaismiljardööri Sheldon Adelsonin anteliaat lahjoitukset johtavat Israel-vetoiseen politiikkaan, jolla on vielä republikaanejakin pitemmät perinteet demokraattipuolueessa.

“Sensaatio”: New York -poliitikko kritisoi Israelia

Giraldi kertoo lukeneensa paikallislehdessä artikkelin, jonka mukaan Queens on valinnut alustavissa vaaleissa Alexandria Ocasio-Cortezin päättämään asioistaan paatuneen sionisti Joe Crowleyn sijaan. Giraldi näkee tämän eräänlaisena trendinä: mahtavien lobbariryhmien rahojen ei tarvitse ihmisten mielestä siis hallita aivan kaikkea ja kaikkialla – ei ainakaan silloin, kun politiikassa tehdään ihmisten mielestä ylilyöntejä. Lobbariryhmien dominoiva asema kaikkialla on nimittäin mahdollistanut USA:n nykyisen varauksettoman tuen Israelin sisä- ja ulkopoliittiselle terrorille.

“Monet haluavat muutosta ja jopa radikaaleja toimia päästäkseen eroon poliittisesta pelistä, jossa media toimii yhteistyössä painostusryhmien kanssa saavuttaakseen kolkot intressinsä. Siinä pienen äänestäjäjoukon (lue: juutalaisen kollektiivin) edut laitetaan muiden edelle ja joukon annetaan muodostaa poliittinen enemmistö (monet juutalaiset ovat päättävissä asemissa)”, kirjoittaa Giraldi.

Erityisesti yksi tietty artikkelin kappale sai Giraldin kiinnostumaan: väite, että Ocasio-Cortez olisi Israelin rutiininomaisesti suorittamien Gazan palestiinalaisten murhien jyrkkä vastustaja. Palestiinalaisten tappaminen on nykyään niin arkipäivää, ettei siitä Giraldin mukaan edes enää raportoida USA:ssa. Ocasio-Cortezin väitetään tukevan BDS-liikettä (Boikotti, kauppasaarto ja sanktiot Israelia vastaan) USA:ssa. BDS-liike yrittää painostaa Israelia lopettamaan Palestiinan miehityksen ja palestiinalaisten resurssien varastamisen. Artikkelin kirjoittaja oli hämmästynyt siitä, että joku New York Cityssä uskalsi sanoa jotain Israelille epäedullista ja silti odottaa tulevansa valituksi poliittiseen virkaan.

Alexandra Ocasio-Cortez, demokraattien Queensin paikallinen vaaliehdokas.

Viralliset luvut kertovat 112 palestiinalaisen murhatun 30.4–21.5. Näistä kuolonuhreista moni on alaikäinen. 13 190 on haavoittunut, moni vakavasti ja lopuksi iäkseen Israelin ammuttua mielenosoittajia (kuolonuhrien määrä on tähän päivään mennessä noussut entisestään edellä mainituista luvuista). Ocasio-Cortez kommentoi Israelin suorittamia joukkomurhia:

“Yhdelläkään valtiolla tai muulla vastaavalla ei ole absoluuttista oikeutta joukkomurhata protestoivia ihmisiä. Ei sellaiseen oikeuta mikään. Palestiinalaiset ansaitsevat perustavanlaatuisen ihmisarvon aivan kuten kaikki muutkin. Demokraatit eivät voi pysyä asiasta hiljaa.

Tunnen itseni pakotetuksi puhumaan aiheesta moraalisista syistä; voin vain kuvitella vertauksen vuoksi 60 ihmisen tapetun Fergusonissa. Tai 60 ihmisen ammutun hengiltä Länsi-Virginiassa opettajien mentyä lakkoon. Ajatuskin siitä, että meidän odotetaan pysyvän hiljaa, kun ihmisiä murhataan heidän osallistuttua poliittiseen toimintaan, vaikutti minuun syvästi.”

Israeliin kohdistettu kritiikki leikattiin pois

Israeliin kohdistettu kritiikki leikattiin hieman merkillisesti artikkelista pois muutamia tunteja myöhemmin. Tämä on Giraldin mukaan eräs selvä esimerkki median itsesensuurista silloin, kun Israelista kirjoitetaan jotain negatiivista. Tämä korostaa sitä, kuinka tärkeää on, kun ulkomainen uutistoimisto kirjoittaa Sheldon Adelsonin käytännössä ostaneen presidentin toteuttamaan Israel-ystävällistä politiikkaa.

Giraldi kirjoittaa, että on olemassa salaliitto koskien Israelin manipulointia USA:n politiikassa. Tämä salaliitto on kuitenkin nyt hiljalleen murtumassa, ja jotkut toimittajat ovat rohkaistuneet tarpeeksi kyseenalaistamaan, mitä tapahtuu, kun juutalaismieliset etujärjestöt saavat vallan poliittisesta päätöksenteosta. Giraldin mukaan Adelson haluaa USA:n aloittavan Iranin vastaisen sodan. Adelson on ehdottanut jopa, että USA:n pitäisi räjäyttää Iranin maaperällä ydinpommi “sanoman välittämiseksi”.

Giraldi kirjoittaa olevansa kuitenkin sitä mieltä, että Ocasio-Cortez tai kukaan muukaan suhteellisen korkeassa poliittisessa asemassa oleva henkilö ei ole riittävä kiila USA:n ja Israelin väliin. Hän muistuttaa Israelin olevan valtio, joka on korvannut sopimusetiikan teokraattisella ja kulttuuriperusteisella politiikalla, jonka he itse väittävät oikeuttavan millaiset toimet tahansa kristittyjä ja muslimiarabeja vastaan. Se merkitsee myös, että USA tekee “erinomaisesta ja ylivoimaisesta” kansastaan syntipukkeja. Syntipukkien hyödyntäminen on ikivanha metodi “pyhittää” omat synnit ja jatkaa samalla kaikessa rauhassa synnintekoa. Tämä kuvaillaan jo Toorassa, eräässä juutalaisten pyhistä kirjoituksista.

USA:ssa valtamedian “järkytys” rajalla pysäytettävien meksikolaislasten ja heidän vanhempiensa kohtalosta (jossa heidät internoidaan vankiloihin) on aivan omaa luokkaansa. Vastaavaa keskustelua palestiinalaislasten tilanteesta ei käydä, vaan heidät tulee valtamedian mukaan unohtaa.

Juutalaisia siirtokunta-aktivisteja piirittämässä ei-juutalaista naista.

Juutalaiset saavat käyttäytyä kuten haluavat

USA on ainoa taho, joka voi pakottaa Israelin ei-juutalaisten inhimillisempään kohteluun. Sen vuoksi USA:lla on Giraldin mukaan moraalinen velvollisuus pakottaa Israel tähän, jotta juutalaisvaltion terrori voidaan lopettaa. Koska tämä ei tapahdu, on Yhdysvallat osasyyllinen terroriin.

Israelin ja sen miehitetyn ympäristön tilannetta kuvastaa se, että vuonna 2015 Gazassa tapahtunut terroriteko on saanut jatkoa. Juutalaiset siviilit nimittäin polttivat tuolloin palestiinalaisperheen elävältä Länsirannalla. Nuorin perheenjäsen oli vain 18 kuukauden ikäinen. Murhapolttajat juhlistivat tekoaan perheen kuoltua. Kun heidät vietiin oikeuteen, paikalle ilmestyi ryhmä juutalaisia. He vainosivat ja pilkkasivat murhatun perheen sukulaisia, jotka tulivat oikeudenkäyntiin kertomaan omat sanottavansa.

Tästä tapauksesta ei raportoitu USA:ssa mitään ennen kuin siitä oli uutisoitu ensin Israelissa ja sitten Euroopassa. Juutalaiset murhapolttajat pilkkasivat uhrien sukulaisia oikeussalissa Lodissa ja lauloivat rallatusta:

Ali poltettiin, missä Ali on? Ei ole mitään Alia. Ali on palanut. Tulessa. Ali on grillattu!

Rallatuksessa lauletaan aiemmin mainitusta 18 kuukauden ikäisenä elävältä poltetusta Ali Dawabsheh’stä. Perheen Dumassa sijainnutta taloa kohti heitettiin polttopulloja. Alin äiti Rhiam ja isä Saad sisällytetään myös juutalaiseen loruun:

– Missä on Ali? Missä on Rhiam? Missä on Saad? Onpa harmi, Saad ei palanutkaan niin hyvin.

Viisivuotias Ahmed on ainoa, joka selviytyi murhapoltosta elävänä. Hän kärsii palovammoista koko ikänsä sekä fyysisesti että psyykkisesti.

YouTubessa leviää video, jolta voi nähdä ja kuulla juutalaisjoukkion pilkallisesti laulavan Ahmedin ja hänen isoisänsä Hussein Dawabsheh’n saapuessa oikeustalolle kuulemiseen. Videolta näkee, kuinka poliisi vain seisoo ja katselee, kuinka palestiinalaisia pilkataan.

Oikeudenkäynnissä kävi ilmi, että eräs toinen juutalaisjoukkio oli yrittänyt samanlaista murhapolttoa toukokuussa erääseen toiseen Dawabsheh’n suvulle kuuluvaan taloon, todennäköisesti hiljentääkseen oikeudenkäynnin todistajat. Talon asukkaat onnistuivat kuitenkin pelastautumaan polttopulloilta.

Iloiset, juutalaiset murhahäät

Dawabsheh’n perheen murhapoltosta tuli varsinainen meemi juutalaisten keskuudessa Israelissa. 15. joulukuuta samana vuonna pidetyissä häissä tanssittiin polttopullojen seassa, puukot ja aseet kädessä. Häissä pidettiin esillä elävältä poltetun Alin valokuvaa, ja häävieraiden voi nähdä useita kertoja iloisena iskevän puukolla Alin kuvaa.

Kolmeatoista läsnäolleista häävieraista syytettiin sittemmin terrorismiin kiihottamisesta, mutta ketään ei tähän mennessä ole tuomittu. On ilmeistä, että väkivallantekoihin palestiinalaisia kohtaan kiihottaminen on Israelissa “väärin” vain muodollisesti, eikä se ole maan yleisen käytännön mukaan oikeasti mikään rikos.

Giraldin mukaan arabeja murhaavat juutalaiset joutuvat teoistaan hyvin harvoin vankilaan. Poliiseja ja sotilaita suoranaisesti kehotetaan tappamaan arabeja. Palestiinalaisia Gazassa vastikään hengiltä ampuneet israelilaiset tarkka-ampujat olivat saaneet käskyn tappaa kaikki, jotka näyttivät olevan jonkinlaisia “johtajia”. Jopa sairaanhoitohenkilökunta oli käsketty ampua hengiltä.

Usein epäluotettavan Wikipedian englanninkielisen artikkelin mukaan tapauksessa ammuttiin palestiinalainen lääkäri sekä haavoitettiin 223:a sairaanhoitohenkilökuntaan kuulunutta ihmistä. Myös ambulanssit saivat osansa luodinrei’istä. Kaksi toimittajaa murhattiin ja 175 henkeä haavoittui. Tällaisten ihmisten juutalaiset väittävät olevan “palestiinalaisen terrorin johtajistoa”.

Giraldi kirjoittaa, että Trumpin hallinto kykenisi luonnollisesti pysäyttämään Israelin brutaalit teot, mikäli se niin haluaisi. Benjamin Netanjahun ihmisoikeusrikosten tuomitseminen ei kuitenkaan kuulu USA:n hallituksen agendaan. Israel päinvastoin nauttii USA:n varauksetonta tukea. Sama koski Bill Clintonia, George W. Bushia ja Barack Obamaa. Obama tosin yritti varovasti väittää hieman vastaan, mutta hiljeni hyvin pian Giraldin mukaan.

Jonkun Washingtonissa pitäisi Giraldin mukaan esittää kysymys, miksi USA:n tulee taistella lukemattomia tarpeettomia sotia ja olla kansainvälinen hylkiö puolustamalla maata ja kansaa, joka esittää olevansa “Jumalan valittu” ja tekee sen varjolla, mitä lystää. Tämän kysymyksen esittämisen sijaan USA:n poliittiselle kentälle nousee Chuck Schumerin kaltaisia senaattoreita, joiden sydämenasia on puolustaa ja valvoa Israelin juutalaisten etuja. Giraldi toivoo, että joku esimerkiksi juutalaisessa The New York Times -lehdessä ehdottaisi julkisesti, että Schumer hakisi poliittista virkaa Israelista, sillä Israelin edut menevät hänen tapauksessaan aina USA:n intressien edelle.

Giraldi toteaa kuitenkin lopuksi, että koska The New York Times ja muu valtavirtainen media on vastuussa siitä, mitä USA:ssa saa ja ei saa sanoa Israelista ja “shomrimista”, eivät ne tule koskaan ehdottamaan edellä mainittua asiaa.

 

Erik Forsell
Nordfront.se

5 KOMMENTIT

 1. Voisin sanoa mitä tälle juutalaiselle roistojoukolle pitäisi tehdä, mutta taidan jättää sanomatta. Helvetin hirviöitä.

  • Jumalan valitulle kansalle tulee antaa pyhä ehtoollinen. Eikös se ollut Jeesuksenkin viimeinen ateria..?

 2. USA on sionistien lakeijavaltio.

  Ensi alkuun mahdotonta uskoa, mutta näin se on.

  Toisaalta sionistit pitävät salaseuraa FED:issä ja luovat rahaa tyhjästä ja sitten, kun rahaa on käytännössä rajaton määrä niin onkin helppo uskoa, että KAIKKI poliitikot on ostettu. Kaikki yhdysvaltalaiset poliitikot tietävät, että hillotolppa tulee syliin, kunhan nousee 47 kerta kongressissa taputtamaan, kun Netanyahu tulee puhumaan. Ja pitää taputtaa innokkaasti, muuten on antisemitisti.

  Tämä sama toistuu EU:ssa. Kun poliitikko sinne häviää niin hillotolppa on kotona, kunhan sitten muistaa olla lobotomiapotilas, kun puhutaan sionisteista. Rahaa tulee tyhjästä, loputtomiin, mutta muista kumartaa sionistia.

  Sionistit haluavat kaiken vallan ja ainoa kysymys kaikessa on: “Onko se hyväksi meille?” Jos on, valkoinen on musta, musta on valkoinen, totuus on valhe ja valhe on totuus. Ei ole nyansseja, on vain yksi funktio: Onko se hyväksi heille ? Juuri heille. Ja Israelille. Jos on niin se on hyvä, jos ei niin se on paha. Siinä kaikki.

  Koko maailma pyörii tämän yhden asian ympärillä.

  Afrikka voi tuhoutua, kukaan ei välitä. Valtameret voivat upota paskaan, mitä siitä. Eläimet kuolla sukupuuttoon, samantekevää. Pääasia, että kaikki on hyväksi heille.

  Valkoiset voisivat yhdessä kiinalaisten kanssa rakentaa todellisen utopian ja ratkaista mennen tullen maailman ongelmat, mutta se ei ole hyväksi heille ja siksi Afrikan ongelmia ei saa ratkaista, vaan ne pitää tuoda meille, mutta, Herran tähden, ei heille. Heidän pitää saada rauhassa toteuttaa Lähi-Idän pommittamista. USA:n sotilailla ja USA:n rahalla, tietenkin, omaa rahaa ei voi käyttää, koska se ei ole hyväksi heille.

  Luonto voi tuhoutua, ei tämä porukka välitä. Shekeli korvaa meret ja lajit. Katsotaan videolta sitten. Ensin funtsitaan joukolla, onko ylipäätänsä mistään muusta kuin sodasta hyötyä meille. ja onhan siitä, kun toiset maksavat – ja kuolevat.

  Swidu.

Comments are closed.