Koti Uutisia Sionismi Israelin puolustusvoimat salasi raportin maan Syyrian vallankumouksellisten tukemisesta

Israelin puolustusvoimat salasi raportin maan Syyrian vallankumouksellisten tukemisesta

6

Roistovaltio Israelinpuolustusvoimat” sensuroi The Jerusalem Post –lehden tekemän raportin, jossa kerrottiin Israelin tukeneen vallankumouksellisia elementtejä Syyriassa. Israel on raportin mukaan antanut heille muun muassa aseita.

– Armeijan sotilaallinen sensuuriyksikkö pyysi meitä poistamaan osan jutustamme, kertoo The Jerusalem Postin päätoimittaja David Brinn.

The Jerusalem Post julkaisi jutun otsikolla “Israelin puolustusvoimat vahvistavat antaneensa keveitä aseita syyrialaisille kapinallisille”. Juttu sai olla julkaistuna noin tunnin ajan ennen kuin se katosi.

Raportin mukaan Israel väittää antaneensa aseita kapinallisille humanitäärisistä syistä. Kyseiset kapinalliset pitivät hallussaan maa-alueita lähellä Israelin rajaa. Israelin operaatio oli nimeltään “Hyvä naapuri”.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

 1. Kaikkien hereillä olevien tiedossahan tämä valitun kansan toiminta jo oli

 2. Tuossa sama uutinen Yleltä: https://yle.fi/uutiset/3-10393756

  Uutisessa on hävytöntä valehtelua Israhelin toimista, jotka pitäisi oikaista.

  “Isis tärkein maali”

  “Isis-taistelijoita vastaan Israel käytti vieläkin enemmän voimaa. Isisin johtajiin, tukikohtiin ja ajoneuvoihin kohdistettiin lennokki- ja ohjusiskuja”.

  Ps. ISIS on muiden terroristiryhmien kanssa myös Israelin proxyarmeija jota se tukee ja aseistaa, Syyrian armeija on löytänyt vallatuista Isis-tukikohdista runsaasti Israelin toimittamaa aseistusta.

  “Syyrian hallituksen joukkoja vastaan Israel ei kohdistanut iskuja”.

  Israel on tehnyt Syyrian armeijaa vastaan vuosien varrella satoja ilma-, ohjus ja tykistöiskuja pelkästään esim. Golanin suunnalla tukeakseen ISisiä ja muita terroristiryhmiä.

Comments are closed.