Koti Uutisia Ulkomaat Israelin puolustusvoimat ison tietovuodon kohteena

Israelin puolustusvoimat ison tietovuodon kohteena

5

Israelin puolustusvoimat on joutunut nolon tilanteen eteen, kun tuhannet entiset palvelussa olleet sotilaat ovat saaneet yhteydenottoja puhelinmyyjiltä, jotka väittivät edustavansa palvelussa olleiden sotilaiden järjestöä. Puhelinmyyjien yhteydenotot aiheuttivat suuren määrän kriittistä palautetta Israelin puolustusvoimille, joka alkoi tutkia asiaa, koska järjestöä, jota myyjät sanoivat edustavansa, ei ole olemassa.

Seitsemän vuoden tutkinnan jälkeen on paljastunut, että hakkerit olivat päässeet arkaluontoiseen tiedoksi käsiksi. Tieto sisälsi sotilaiden nimet, osoitteet, puhelinnumerot ja myös tietoa siitä, kuinka monta lasta heillä on ja mikä heidän roolinsa on Israelin puolustusvoimissa.

Israelin kyberturvallisuusviranomainen jäljitti teon takana olevat henkilöt, joita syytetään nyt yksityisyyden rikkomisesta, salaliitosta ja lahjonnasta. Viranomaisten tutkimuksen tulos osoittaa siis sen, että juutalaisvaltion puolustusvoimissa työskennellet henkilöt ovat saattaneet luovuttaa arkaluonteista tietoa rahallista korvausta vastaan.

Lähde: RT

5 KOMMENTIT

 1. Aina toisinaan tuolta sionistien riveistä nousee esille suoraselkäisiä juutalalaisia jotka eroavat armeijasta ja alkavat kampanjoimaan israelia ja sen olemassaoloa vastaan. He kun ymmärtävät että se mitä lähi-idässä ja maailmalla heidän toimestaan tapahtuu on väärin. Jotain kertoo sekin että poikkeuksetta entiset johtajat pistetään vankilaan mitä iljettävimmistä rikoksista. Heti kun suoja poistuu. Mutta siihen asti kukaan ei tee mitään vaikka kaikki tietävät.

  • Vai “suoraselkäisiä” juutalaisia? 😄 Eiköhän noiden hakkerien idea tuossa ollut taloudellinen hyöty. Taitaa ne “suoraselkäiset” juutalaiset olla samanlaista legendaa kuin “työssäkäyvät” mustalaiset. 🙂

  • Ei ole olemassa maltillista muslimia eikä maltillista juutalaista. Kumpikin kääntyy tiukan paikan tullen lopulta omiensa puoleen. Muuhun uskominen on syy siihen, miksi valkoiset ovat alun alkaenkin ajautuneet orjuuteen, jossa nyt olemme.

 2. Juutalaiset ymmärtävät tekevänsä huonoa ja alustavaa politiikkaa muille kansoille ja roduille, mutta heidät opetetaan jo lapsesta asti (samoin kuin muslimilapset), etteivät muut kansat ole yhtä arvokkaita kuin he itse. Talmudin mukaan, muut kuin juutalaiset eivät olet edes ihmisiä. Koraanin mukaan maailmassa vallitsee rauha vasta kun se on islamille valloitettua kalifaattia.

  Toki sekä muslimi, että juutalainen vakuuttaa, että arvostaa sinua (tiellä kohti oman sisäryhmänsä ylivaltaa). On tärkeää esittää diplomaattia osana valtapyrkimyksiä ja harjoitella laupeaa hymyä peilin edessä.

  Lähes kaiken, mitä kuvitella saattaa, sionisti on tehnyt tuhotakseen valkoisten sisäryhmäajattelun. Kaikki valkoisten arvot on käännetty ylösalaisin ja valkoisten valtioiden itsemääräämisoikeus tuhottu liki täysin.

  Ja vieläkään, kymmenien vuosien jälkeen valkoiset kansat eivät ole täysin alistuneita. Ihmiset alkavat massiivisesta sensuurista huolimatta heräämään ja taistelemaan orjuuttaan vastaan, johon valkoisilla on täysi oikeus.

Comments are closed.