Koti Uutisia Sionismi Israelin parlamentti äänestää maan “juutalaisesta luonteesta”

Israelin parlamentti äänestää maan “juutalaisesta luonteesta”

2

Mikäli jokin Euroopan maa määrittelisi virallisesti valtionsa olevan “luonteeltaan valkoinen”, olisivat YK, EU, kansainvälinen media ja pahimmillaan Nato pian sen kimpussa. Sen sijaan juutalaisvaltio Israelissa etenee nyt maan “juutalaisen luonteen” sinetöivä lakiesitys.

Israelin parlamentti äänestää piakkoin lakiesityksestä, joka kirjaisi ei-juutalaisten ja juutalaisten välisen rotuerottelun maan perustuslakiin. Vuosien ajan valmisteltua esitystä on pidetty hyökkäyksenä maan ei-juutalaista väestöä vastaan. Viidennes Israelin väestöstä on ei-juutalaisia, joille lakiesitys enteilee entistäkin synkempää tulevaisuutta.

– Se [lakiesitys] on erittäin tärkeä, sillä se turvaa olemassaolomme, ja meidän on vietävä se pian läpi, kommentoi Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu.

Israelissa vallitsee laaja poliittinen yksimielisyys siitä, että maa on luonteeltaan “juutalainen”, vaikka todellisuudessa juutalaiset miehittivät sen väkivalloin vasta muutama vuosikymmen sitten. Sionistien miehityksen vuoksi maailmalla elää miljoonia palestiinalaispakolaisia, joiden kotiinpaluuhaaveet voivat kokonaan kaatua uuden lain myötä.

Lain sanamuotoja on hiottu vuosien ajan, jotta siitä koituisi mahdollisimman vähän ongelmia sionisteille. Alkuperäiset suoran rotusyrjinnän hyväksyneet sanamuodot on esimerkiksi korvattu kehotuksella rakentaa “uusia juutalaisyhteisöjä” koko maahan. Tällä viitataan laittomiin juutalaissiirtokuntiin, joiden avulla ei-juutalaisia on painostettu poistumaan maasta.

Lähde: Bloomberg

2 KOMMENTIT

  1. “Juutalainen luonne”: kieroja, rahan -ja vallanahneita, koko historiansa ajan muita kansoja alistavaa ja katkeraa roskajoukkoa! Rottia ne ovat!

  2. Juutalainen on kuin hämähäkki, joka ei jää kiinni omaan verkkoonsa. Ja miksi jäisikään kun se on vielä Jahven laissa vahvistettu näin olevan.

Comments are closed.