Koti Uutisia Israelin päärabbi haaveilee jälleen ei-juutalaisten tappamisesta ja orjuuttamisesta

Israelin päärabbi haaveilee jälleen ei-juutalaisten tappamisesta ja orjuuttamisesta

4

The Times of Israel kirjoittaa:

Sefardipäärabbi Yitzhak Yosef kertoi seuraajilleen sunnuntaina, että kolme perheenjäsentä tappanut terroristi olisi pitänyt tappaa.

“Sinun ei pidä olla peloissaan; joka tulee tappaakseen sinut, nouse tappaaksesi hänet ensin”, Yosef lausui lainaten muinaista rabbien kehotusta.

“Älä välitä, jos sinut viedään korkeimpaan oikeuteen tai jos joku IDF:n esikuntapäällikkö on eri mieltä.”

“Heti, kun terroristi tietää, ettei hän palaa elossa, jos hän hyökkää veitsellä kimppuusi, tämä tulee estämään heitä. Heidän tappamisensa on siis mitzvah [uskonnollinen käsky].”

“Jos hänellä ei ole veistä, antakaa hänelle elinkautinen tuomio […] kunnes Messias tulee ja kertoo meille, keitä ovat amalekialaiset (raamatullinen heimo, joka juutalaisten on käsketty tuhota), vain sitten voimme tappaa heidät.”

Sulkeissa oleva teksti The Times of Israelin oma lisäys. Juutalaisten uskonnolliset tekstit käskevät tuhoamaan “amalekialaiset”, ja juutalaiset ovat usein mieltäneet nämä nykyaikaisiksi vihollisikseen, kuten saksalaisiksi tai arabeiksi.

Esimerkiksi armeijan miehitettyjen alueiden armeijan päärabbi Shmuel Derlich kehotti pastoraalikirjeessään täyttämään uskonnollisen käskyn amalekialaisten, “Israelin vihollisten”, tuhoamisesta. Koska kukaan ei ollut noin 2 000 vuoteen tavannut amalekialaisia, Israelin puolustusvoimien pääkoulutusupseeri kysyi rabbi Derlichiltä, keitä amalekialaiset ovat, mihin tämä vastasi “saksalaiset”.

Samariassa, Juudeassa tai Vanhassa testamentissa ylipäätään ei ollut saksalaisia, ja rabbin kehotuksesta tappaa kaikki saksalaiset palestiinalaisten lisäksi tehtiin kantelu viranomaisille. 40 armeijan rabbia ryntäsi Derlichin tueksi ja todettiin, että tämä oli vain noudattanut rabbin virkaansa julkaisemalla uskonnollisesti korrektin mielipiteen.

Viime vuonna taas päärabbi keräsi huomiota toteamalla: “Kaikki ei-juutalaiset tulisi karkottaa Israelista. Ainut syy sille, miksei näin ole tehty, on se, että he ‘palvelevat juutalaisia’, kunnes Messias tulee.”

Päärabbi Yosef jatkoi valittelemalla, etteivät juutalaiset kykene karkottamaan kaikkia ei-juutalaisia välittömästi “kuten pitäisi” vaan tämä tapahtuu, “kun Messias saapuu” ja kun juutalaisten “koura on vahvistunut”.

The Times of Israelin mukaan päärabbi Yosef sanoi lisäksi, että ei-juutalaiset, “jotka eivät seuraa seitsemää Nooan lakia, tulee karkottaa Saudi-Arabiaan”.

Vuonna 2010 hän taas totesi: “Ei-juutalaiset syntyivät vain palvellakseen meitä. Ilman sitä heillä ei ole paikkaa maailmassa; he palvelevat vain Israelin kansaa […]. Mihin ei-juutalaisia tarvitaan? He työskentelevät, viljelevät ja niittävät. Me istumme kuin efendit ja syömme”, hän sanoi nauraen Jewish Telegraphic Agencyn mukaan.

 

Lähteet: The Times of Israel, Slate, Jewish Telegraphic Agency

4 KOMMENTIT

  1. Joko MV-Lehti uutisoinut tästä? MITÄ? AI EI VAI? HMMMM MISTÄ VOI OLLA KYSE

  2. Juutalaiset ja muslimit ovat saman kolikon kaksi puolta.
    Kolikon joka olisi pitänyt jättää painamatta.

    • Kristityt ovat kyllä sen kolikon kolmas puoli. Kaikki kolme ovat lähi-itäläisiä aavikkouskontoja jotka jakavat saman jumalan ja joitain pyhiä tekstejä. Vaikka juutalaisuus ja Islam ovat nykyään suuri ongelma, niin kyllähän kristinusko on historiallisesti ollut tuhoisin Euroopalle: Jeesus oli juutalainen, Inkvisitio ensimmäinen aito poliittinen ajatuspoliisi, uskon nimissä rajoitettu kansojen päätäntävaltaa ja vedetty luonnottomia rajoja ja uskonpuhdistuksen jälkeen humanismi ja ihmisrakkaus tuoneet ajatuksen siitä että jokaisen ihmisen elämöä olisi arvokas joka estänyt ei-toivottujen henkilöiden poiston ja esimerkiksi pakolaisaaltojen ja maahanmuuton sallimisen. Ja jatkuvasti paljasuu pappien ja piispojen pedofiliarinkejä. Järjestäytynyt uskonto palveleekin vain barbaaristen massojen kontrollointiin, mutta varsinkin Pohjois-Eurooppa on ohittanut sen barbaarivaiheen jo tuhansa vuosia sitten.

      Marxia tykätään dissata, ja syystäkin, mutta oli hän joskus oikeassa, kuten todetessaan että “Uskonto on ooppiumia massoille”.

Comments are closed.