Koti Uutisia Israelin päärabbi: ei-juutalaiset karkotettava

Israelin päärabbi: ei-juutalaiset karkotettava

4

“Kaikki ei-juutalaiset tulisi karkottaa Israelista. Ainut syy sille, miksei näin ole tehty, on se, että he ‘palvelevat juutalaisia’, kunnes Messias tulee”, ilmoitti Israelin pääsefardirabbi Yitzhak Yosef.

Päärabbi Yosef jatkoi valittelemalla, etteivät juutalaiset kykene karkottamaan kaikkia ei-juutalaisia välittömästi “kuten pitäisi”, vaan tämä tapahtuu, “kun Messias saapuu” ja kun juutalaisten “koura on vahvistunut”.

The Times of Israel -julkaisun mukaan päärabbi Yosef sanoi lisäksi, että ei-juutalaiset, “jotka eivät seuraa seitsemää Nooan lakia, tulee karkottaa Saudi Arabiaan”.

Päärabbinaatilla on sekä laillista että hallinnollista valtaa Israelissa, jossa se määrittää muun muassa juutalaisen uskonnollisen lain (halakha), jota juutalaiset seurakunnat seuraavat ympäri maailman. Rabbineuvostot toimivat uskonnollisten palvelujen ministeriön alaisuudessa. Sen päätökset ovat lainvoimaisia, ja niiden noudattamista valvoo Israelin poliisi

Vaikka ei-juutalaisia vihaavalla rabbilla on suurta henkilökohtaista laillista ja uskonnollista valtaa, on turha odottaa samanlaista vastausta juutalaisten vetämiltä rasisminvastaisilta järjestöiltä ja medialta verrattuna vaikkapa tilanteeseen, jossa ei-juutalainen olisi kehottanut juutalaisten täydelliseen karkotukseen Euroopasta.
UK_Yosef

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

Comments are closed.