Koti Uutisia Israelin pääministeri kielsi ministerien yhteydet palestiinalaisiin

Israelin pääministeri kielsi ministerien yhteydet palestiinalaisiin

3

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on kieltänyt israelilaisministereiden yhteydet palestiinalaisiin vastalauseena sille, että palestiinalaiset ovat hakeneet kansainvälisten sopimusten jäseniksi.

Pääministerin määräämä kielto koskee kaikkea korkean tason yhteydenpitoa palestiinalaisiin, lukuun ottamatta turvallisuuskysymyksiä ja Israelin rauhanneuvottelijaa. Alemman tason yhteydenpito sen sijaan vielä sallitaan.

Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas päätti allekirjoittaa sopimukset vastalauseena Israelin rikkomukselle lupauksesta vapauttaa kymmeniä palestiinalaisvankeja.

USA:n ulkoministeri John Kerryn mielestä sekä palestiinalaiset että israelilaiset ovat tehneet huonoja ratkaisuja, joiden perusteella Yhdysvallat saattaa harkita rooliaan rauhanneuvotteluissa.

 

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Palestiinalaisten pitäisi pysäyttää toinen intifada. Pitää kerätä voimia 20-25 vuotta ja aloittaa viimeinen taistelu. Israelin kanssa ei neuvotella, Israel pitää häätää Palestiinasta väkisin. Lopputuloksena on joko Israelin tappio tai palestiinalaisten tuho.

  2. Piti laittaa viesti femakkohautausmaasta, vaan tuli viestini väärään kohtaan… Mies sekoilee. Pahoittelut!

  3. Tässä se nähdään tuo sionistien toimintatapa. Ensin kerrotaan että ollaan valmiita neuvottelupöytään. Sitten kieltäydytään siitä ja lopuksi kiristetään sillä että toinen on uskaltanut tehdä jotain sellaista, johon sillä on oikeudet. Ja koko ajan itse leimaudutaan marttyyreiksi. Ja koko ajan ongelmista syytetään toisia.

    Erikoinen kansa.

Comments are closed.