Koti Uutisia Sionismi Israelin mahdollisesti muutettava strategiaansa ilmahyökkäyksissään Syyriaan

Israelin mahdollisesti muutettava strategiaansa ilmahyökkäyksissään Syyriaan

5

Venäjän vastattua Israelin tuhoisiin provokaatioihin Lähi-idässä toimittamalla ilmatorjuntajärjestelmä S-300:n Syyriaan on Israelin ehkä muutettava strategiaansa Syyriaan kohdistuvissa ilmahyökkäyksissään.

Israelin, joka kansainvälisiä sopimuksia rikkoen hyökkäilee väitettyihin iranilaisten ja Hizbollahin hallinnoimiin kohteisiin Syyriassa, on nyt anonyymien sotilaslähteiden Israelin radiolle kertoman tiedon mukaan luotettava enemmän amerikkalaiseen viidennen sukupolven taistelulentokone F-35:een.

F-35-mallia vaivaavat monet tekniset ongelmat, mutta sillä on tasokas tekniikka mahdollisimman äänettömästi ja huomaamattomasti liikkumista varten. Tällä tavoin nämä lentokoneet voivat läpäistä S-300-systeemin tutkan. F-35-mallin koneet ovat äärettömän kalliita, mutta siitä huolimatta niitä tullaan israelilaisen radiokanavan mukaan tulevaisuudessa käyttämään yhä useammin Syyriassa.

Lähteet: Nordfront, RT

5 KOMMENTIT

 1. Ikävä kyllä vain tuo lentokyvytön F-35 näkyy tavallisessa tutkassa. Ja kun sillä ei juuri muuten voi lentää kuin suoraan, niin se oli sitten siinä. Mitenkäs se yksi lentokoneinsinööri sanoi:”Siivetön linty ei voi lentää”. Ja jos katsotten tuon koneen siipiä, niin siinä on olematon siipipinta-ala verrattuna muihin lentokoneisiin. Se on kallis lelu joka seisoo kentällä. Ja näitä Suomenkin NATO-kiimaiset halauvat maahan.

  Ei tarvitsisi kuin ottaa tavallinen MIG niin johan on Hornetin kuskilla löysät puntissa. Sillä ei ole mitään mahdollisuuksia MIG:iä vastaan. Mutta… elämä on valintoja. Ja jos miettii kuinka paljon Suomen taloutta ja esim. sosialipuolen penninvenytystä voitaisiin poistaa noiden kahden koneen hintojen erotuksella, niin Suomi olisi oikeasti paras maa maailmassa. Ei tarvittaisi SOTE:ja eikä tarvittaisi terveyskeskusmaksuja. Kaikki olisi ilmaista. Ja tuloveroprosenttikin pienenisi.

  Lopuksi, amerikkalaiset sanovat aina että “Follow th money”. Tässä kohtaa se pätee äärimmäisen hyvin.

  • Jaa että “tavallinen MIG” ja Hornetilla löysät housussa..? 😀 …Ei mitään mahdollisuutta… 😂

   Käytät termiä NATOkiima ja itse viljelet mitä? Ei tuo ainakaan realismia ole, ainakaan objektiivisesta näkökulmasta. Tutustu eri koneiden todellisiin ominaisuuksiin ja mieti uudestaan. En väitä, että Hornet pesee kaikki MIGit kädet taskussa, mutta ei se kyllä ole päinvastoinkaan.

   Myös MIG näkyy tutkassa, oli sitten 15bis, 29 tai vaikka 35. Ja usko tai älä, Hornetissa on tutka ja helvetin hyvä sellainen, nimeltään APG-73 näissä Suomen versioissa. Pystyy seuraamaan kuutta kohdetta yhtaikaa ja laukaisemaan täysin itsenäisen “shoot ‘n forget”-ohjuksen jokaiseen näistä, täysin toisistaan riippumatta, sanoi Putin mitä hyvänsä.

   En viitsi, alkaa asiasta kinaamaan, koska tarkoitushakuisuus paistaa hiukan liikaa läpi kommentistasi, enkä todellakaan väitä, että Suomeen pitää ostaa F35ia, en, mutta ei tuo Venäjä/MIGkiimakaan tule Suomea pelastamaan. Ellei pelastukseksi lasketa itärajan poistoa.

   • Suomen tulisi ehdottomasti tehdä lentokonehankintansa Ruotsista.. Saisimme sympatiapisteet ja aika harva ilkeää potkia jo maassa makaavaa 😀

    • Päivän naurut… 😀

     Aikoinaan, kun silloinen työnantaja päivitti kalustoa ja kyseli mielipiteitä, kerroin että kannatanee ottaa nykyisen päivitetty versio. Siihen kun löytyy valmiina niin tietotaito, tarvikkeet, osat sun muut. Säästää pitkän pennin eikä tarvitse opetella uuden värkin toimintaa.

     Näin tapahtui eikä soraääniä juurikaan kuulunut, eikä työtehokaan hirveästi tainnut laskea.

 2. Venäjä on luvannut nyt Syyrialle S-300:sia, mutta olen aika skeptinen ja katsotaan pitääkö lupaus paikkaansa, Israel kiukuttelee nyt päivittäin Venäjälle ja yleensä Venäjä tekee juuri niinkin Israel haluaa.

  Venäjä on sanonut että menee vähintään 3 kk ennen kuin Syyrialaiset voivat käyttää järjestelmää itsenäisesti ja siis nyt Syyriaan toimitetut ohjukset ovat Venäjän ohjauksessa ja kokemuksesta tiedämme että tähän mennessä ei Venäjä ole Syyriassa ampunut yhtään ohjusta kohti hyökkääviä Israelin, Turkin tai edes länsiliittoutuman koneita.

Comments are closed.