Koti Uutisia Sionismi Israelin ilmavoimat suojautui matkustajakoneiden taakse

Israelin ilmavoimat suojautui matkustajakoneiden taakse

2

Roistovaltio Israelin ilmavoimat asetti sadat siviilit vaaraan hyökkäämällä Syyriaan hyödyntämällä matkustajakoneita suojanaan. Koska Syyrian ilmavoimat halusi välttää katastrofin, jossa sadat siviilit menehtyisivät, eivät he käyttäneet ohjuksia tai elektronisia “jammereita”.

– Israelin ilmavoimien uhkarohkea teko asetti kaksi matkustajakonetta vaaraan, kun kuusi F-16-hävittäjää Israelista hyökkäsi Syyriaan, kertoo Venäjän puolustusministeriön Igor Konashenkov.

Satojen siviilien hengen uhannut Israelin operaatio epäonnistui ja hyökkäyksen pommeista vain kaksi osui kohteeseen.

Lähde: RT 

2 KOMMENTIT

  1. Käsittämätöntä että matkustajakoneet edes lentävät sillä alueella. Ei muuta kuin lentokieltoalueeksi ja ilmatorjuntaohjukset kaikessa hiljaisuudessa valmiiksi.

  2. Teeppä sama israelilaiselle matkustajakoneelle. Voisimme kuulla vänintäinkin saman “metelin” kuin Hiroshimassa 70-vuotta sitten kun vähän isompi kone ei lentänyt kenenkään suojassa Jaappaniin.
    Eihän tuota tarvitse ihmetellä, sillä kun kansakunta katsoo olevansa ainoita “oikeita” ihmisiä maailmassa, niin mitäs yhdestä “karjakunnan autosta, samallalaillahan “siat” vinkuvat senkin kyydissä.

Comments are closed.