Koti Uutisia Israelilla uusi ase palestiinalaissiviilejä vastaan

Israelilla uusi ase palestiinalaissiviilejä vastaan

2

Kun Israel laajentaa siirtokuntiaan Länsirannalla, sen täytyy samalla hallita alueen protestoivia palestiinalaissiviilejä. Juutalaisvaltion uusin keksintö on suihkuttaa löyhkäävää nestettä paikallisten päälle.

Uutistoimisto Russia Today julkaisi hiljattain Länsirannalta uutisvideon, jossa kerrotaan Israelin armeijan käyttöönottamasta nesteestä. Videolla haastateltu armeijan kapteeni Barak Raz kertoo, että aine on suunniteltu väkijoukkojen hallintaa varten ja että sitä käytetään ainoastaan mellakoissa. Ihmisoikeusjärjestön edustaja Sarit Michaeli puolestaan kertoo, että armeija käyttää nestettä myös rauhanomaisissa mielenosoituksissa, ja videolta voikin huomata, että sitä suihkutetaan myös palestiinalaisten asuntoihin.

Michaeli painottaa, että tätä erittäin epämiellyttävää ainetta ei ole koskaan käytetty juutalaisia mielenosoituksia vastaan, vaan se on varattu ainoastaan palestiinalaisille.

 

2 KOMMENTIT

  1. Ottaen huomioon kuinka kieroutuneita ajatuksia Freudin heimo on suoltanut jo Talmudista lähtien, tämä uutinen ei tule lainkaan yllätyksenä.

  2. Israel on juutalaisten luvattu maa, jonka ainoa oikea jumala, Jahve, on heille antanut. Ja voi sitä, joka tämän lupauksen tielle astuu, sillä hävitys on oleva suuri ja jo monia kansoja on pyyhitty pois maan päältä. Silloin koko maailma on tietävä, että Jahve on Herra ja hän on kiivas Jumala!

Comments are closed.