Koti Uutisia Israelilaisupseerit uhkaavat kaasuttaa palestiinalaisia

Israelilaisupseerit uhkaavat kaasuttaa palestiinalaisia

5

 

Minuutin mittaisessa Länsirannan Aidassa kuvatussa videossa Israelin rajavartion virkamies puhuu arabiaksi kaiuttimien kautta samalla kun israelilainen jeeppi ajaa kadun läpi.

“Aidan pakolaisleirin asukkaat, me olemme miehitysvoimat. Jos heitätte kiviä, iskemme teitä kaasulla, kunnes kuolette. Lapset, nuoret, vanhukset – te kaikki tulette kuolemaan. Emme jätä teistä ketään henkiin”, virkamies lausui.

Televisioyhtiö Al-Jazeeran mukaan israelilaiset olivat aiemmin päivällä vanginneet 25-vuotiaan palestiinalaisen, joka päästettiin kuitenkin lopulta vapaaksi.

“Me pidätimme yhden teistä. Hän on kanssamme nyt. Me veimme hänet kotiin, ja me teurastamme ja tapamme hänet teidän katsellessanne, jos jatkatte kivien heittelyä”, virkamies jatkoi.

“Menkää kotiin tai kaasutamme teidät kuoliaiksi. Perheenne, lapsenne, kaikki – me tapamme teidät.”

Israelilaisten uhkaukset seurasivat aiempaa mielenosoitusta sionistien miehitystä vastaan.

Lähde: Sputnik News

5 KOMMENTIT

 1. Israel on kuvottava. Varsinkin siionistinen kansanosa. Tähän ei varmasti tarvitse lisätä yhtään mitään.

  R.I.P. NSDAP.

  • Kaikki tiedämme että juutalaiset kohtelisivat eurooppalaisia täysin samoin mikäli heillä vielä totalitaarinen valta-asema koko Euroopassa kuten entisissä kommunistimaissa.

  • Täällä lainataan ryssän uutistoimiston paskakirjoituksia täytenä totena. Ja hölmöläiset nielee paskan. Mitä muuten tuumailette siitä, että Israelin ilmavoimien F-15 koneet lensivät Auschwitzin yli. Vituttaako? Niin kaikki muuttui, mullin-mallin mennen, nyt huippu on, mik´ alho ennen

   • Oliko tuossa jotain mikä ei pitänyt paikkaansa? Olisko joku amerikanjuutalainen media riittävän kosher uutislähde vai pitäiskö mennä ihan The Jerusalem Postilla?

   • Kansallinen vastarintaliike: jättäkää Israel rauhaan. Kansallisen vastarintaliikkeen tehtävänä on laittaa sulku arabien maahantunkeutumiselle Suomeen. Jatkuva Israelia ja juutalaisia vastaan hyökkääminen saa epäilemään, että Kansallinen vastarintaliike on Persianlahden arabien rahoittama peitejärjestö Israelia vastaan.

Comments are closed.