Koti Uutisia Ulkomaat Israelilaissotilas ampui palestiinalaista mielenosoittajaa kaasukanisterilla kasvoihin

Israelilaissotilas ampui palestiinalaista mielenosoittajaa kaasukanisterilla kasvoihin

4

Kansainvälisessä mediassa on levinnyt kauhistuttavaa kuvaa siitä, kun israelilaissotilas ampuu kaasukanisterilla palestiinalaista mielenosoittajaa kasvoihin. Kaasukanisteri osui miestä niin suoraan kohti kasvoja, että kanisteri päätyi hänen suuhunsa. Kanisteri piti lopulta poistaa sairaalassa leikkaamalla.

Tapahtumahetkellä miehen vieressä sattui olemaan Reuters-uutistoimiston valokuvaaja, joka onnistui kuvaamaan tapahtuman maailman nähtäväksi. Kuvissa näkyy, kuinka miehen suusta tulee kaasua hänen pidellessään samalla kurkkuaan.

Kaasukanisterin päin kasvojaan saanut mies on nimeltään Abu Sabla. Hänet toimitettiin välittömästi läheiseen sairaalaan, jossa häntä hoidetaan kriittisessä tilassa. Tietojen mukaan Sabla on jo useampaan otteeseen osoittanut mieltä roistovaltio Israelia vastaan Gazan ja Israelin rajalla.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. Millä todennäköisyydellä saa kaasukanisterin osumaan suoraa suuhun? 🙂 Jutkut tykkää kyllä ampua siviilejä.

    • Osumatarkkuus kaasukanisterilla on jokseenkin sama kuin ritsalla ampuisi kaljatölkin menemään. Eli huono jos etäisyyttä yli muutaman metrin. Sitähän ei ole todellakaan tarkoitettu osuman ottoon vaan kaasun levitykseen väkijoukon keskelle.

      Melkoinen sattuma tai sitten on heppu huutanut suoraa huutoa nenä lähes kiinni vastapuolessa. Paska nakki hälle joka tapauksessa ja toivon pikaista ja täydellistä toipumista.

  2. Voi olla hengittäminen astetta epämielyttävämpää, saakohan happea edes, täytyy vaan vetää lämmintä kaasua keuhkoihin. Toivottavasti on harjotellut tupakan poltolla.

Comments are closed.