Koti Uutisia Israelilaisprofessori esittää raiskauksia aseeksi Palestiinaa vastaan

Israelilaisprofessori esittää raiskauksia aseeksi Palestiinaa vastaan

5
Mordechai Kedar.
Mordechai Kedar.

Tunnettu israelilaisen Bar-Ilanin yliopiston arabialaisen tiedekunnan professori Mordechai Kedar antoi lausunnon Israel Radio Bet -radiokanavan ohjelmalle “Hakol Diburimille” (‘Vain puhetta’), jossa hän sanoi: “Ainoa asia, joka voi pysäyttää Hamasin itsemurhapommittajan, on tietoisuus siitä, että jos hän päästää itsensä päiviltä, hänen siskonsa tai äitinsä raiskataan”.

Kedarin itsensäkin mukaan tämä kuulostaa “pahalta”, mutta samalla hän väittää, että “on ymmärrettävä tämän olevan osa Lähi-idän kulttuuria”. Juontajan kommentoidessa, etteivät he (Israel) voi suorittaa tuollaisia tekoja, Kedar sanoi, että hän “kertoo vain tosiasiat” eikä sitä, mitä voi tai ei voi tehdä.

Mordechai Kedar on aiemmin työskennellyt IDF:n tiedustelupalvelulle, ja hän oli erikoistunut islamistiryhmiin. Hänellä on myös taustaa Israel Academia Monitor -järjestön hallituksen jäsenenä. Israel Academia Monitorin tehtävä on selvittää israelilaiset akateemikot, jotka “työskentelevät vastoin Israelin oikeutta olla olemassa juutalaisena valtiona”.

Lähteet: Nordfront.net, The Jewish Daily Forward, Raw Story

5 KOMMENTIT

  1. Että semmoista. Häikäilemättömiä taktiikoita siis luvassa lisää?

  2. Nyt lyödään reilusti vyön alle. Vaikka toisaalta, jos maan presidenttikin syyllistyy useasti samaan rikokseen virkakautenaan niin mitä muuta voi maan johdolta odottaa?

  3. Hamas aloitti sodan kuulemma siksi, että Gazassa on kauppasaarron vuoksi pulaa lampunvarjostimista. Kuulin tämän hyvältä ystävältäni Mordechai Isidor Goldstein-Horowitzilta. Saa nähdä päättyykö tämäkin sota kuuden miljardin juutalaisten teurastukseen.

  4. Yllättävää että nämä yli-ihmiset haluavat raiskata “eläimen”.
    Talmud on oikein suorapuheinen mitä tulee ei- juutalaisiin.

  5. Taas vääristellään sanojen asiayhteyksiä. Mikä ihme laittaa magneettimedian kirjotukset juutalaisvastaisiksi? Taivaan Isä ei katso hyvällä vääristelyä ja panettelua.

Comments are closed.