Koti Uutisia Israelilaisministeri: Italian maanjäristykset ovat rankaisu juutalaisvastaisuudesta

Israelilaisministeri: Italian maanjäristykset ovat rankaisu juutalaisvastaisuudesta

2

uk_italia_maanjaristys

Kaksi maanjäristystä, jotka iskivät Italiaan tällä viikolla, olivat “rankaisu” maan tuesta Unescon päätökselle koskien Jerusalemia, totesi Israelin alueellisen yhteistyön varaministeri Ayoob Kara.

“Olen varma, että maanjäristykset tapahtuivat Unescon päätöksen takia”, kirjoitti Kara, joka kuuluu valtaapitävään keskustaoikeistolaiseen Likud-puolueeseen

Ironisesti kyseinen israelilainen poliitikko oli valtionvierailulla Vatikaanissa, kun maanjäristykset iskivät Keski-Italiaan keskiviikkona. Järistyksissä kuoli yksi ja haavoittui kymmenen ihmistä.

Aiemmin samana päivänä Unesco julkaisi päätöksen, jossa se kritisoi Israelin valtion käyttäytymistä Jerusalemin pyhillä alueilla. Israel hyökkäsi rajusti Unescoa vastaan väittäen, että lausunto tukee terrorismia.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. Ja minä kun luuli että ympärileikkaus tehdään alapäässä, ei yläpäässä…

  2. Minkään muun valtion ministeri ei voi sanoa noin, ilman että koko maailma nauraisi itsensä tärviölle. Lopuksi kyseiselle ministerille annettaisiin potkut välittömästi maansa hallituksesta sisä- ja ulkopoliittisen kohun saattelemana. Tietysti presidentti ja hallitus lopuksi pyytäisi anteeksi ja pahoittelisi annettua “harkitsematonta lausuntoa”.

Comments are closed.