Koti Uutisia Israelilaisjärjestö: joulu kieltoon ja kristityt karkotettaviksi

Israelilaisjärjestö: joulu kieltoon ja kristityt karkotettaviksi

6
Benzi Gopstein.
Benzi Gopstein.

Israelilaisen valtion rahoittaman Lehava-järjestön johtaja rabbi Benzi Gopstein totesi artikkelissaan Kooker-haredijuutalaissivulla, että joulu pitäisi kieltää lailla ja kristityt tulisi karkottaa “pyhästä maasta” .

Gopstein totesi olevansa järkyttynyt “viimeisen puolustuslinjan kaatumisesta vuosisataista tappavaa vihollistamme vastaan – kristittyä kirkkoa”. Hän sanoi, että kristitty kirkko on päihitetty, kun juutalaiset saavat rakennettua yhden maailman vahvimmista armeijoista eivätkä kristityt pysty enää uhkaamaan juutalaisia. “Poistakaamme nämä vampyyrit ennen kuin he taas juovat vertamme”, Gopstein kirjoitti viitaten kristittyihin.

Aiemmin tänä vuonna juutalaiset polttivat Betlehemissä kristityn kirkon. Tapaus sai Lehava-järjestöltä kiitosta ja Gopstein totesi: “Eikö rabbi Maimonides käskenyt tuhoamaan epäjumalankuvat?”

Lehava-järjestön juutalaiset sytyttävät koulun tuleen:

 

 

Lähde: Times of Israel

6 KOMMENTIT

    • Kuten todettua Gopstein ylisti juutalaisia tuhopolttajia, eli kristuksentappajat taas puuhissaan.

    • Ootte te “hyvät gojimit” kyllä hupaisia mutuinenne ja terroristien (“israel”) palvomisenne kanssa 😀

    • Vaan tappoivat juutalaiset kristittyjäkin aika mukavaan tahtiin Jeesuksen kuoleman jälkeen. Israel on laittomasti perustettu valtio joka tekee jatkuvasti sotarikoksia.

  1. Semmoisia “liittolaisia”. Mutta ei, “islam on todellinen uhka eurooppalaisille, älkää syyllistäkö juutalaisia, niillähän on Lähi-Idän ainoa demokratia…”

Comments are closed.