Koti Uutisia Israelilaiset joukot tappaneet kolme palestiinalaisnuorta 24 tunnin sisään

Israelilaiset joukot tappaneet kolme palestiinalaisnuorta 24 tunnin sisään

1

Palestinians carry a wounded youth during clashes with Israeli troops following an Israeli army raid in the occupied West Bank city of Jenin October 4, 2015. REUTERS/Abed Omar Qusini TPX IMAGES OF THE DAY - RTS2XLT

Israelilaiset joukot ovat tappaneet kolme palestiinalaisnuorta 24 tunnin sisään. Nuorin uhreista oli vain 13-vuotias. Yli 450 henkilöä on loukkaantunut yhteenotoissa Israelin joukkojen kanssa Länsirannalla.

Viime aikoina tilanne on kiristynyt Länsirannalla palestiinalaisten ja israelilaisten välillä. Elokuussa palestiinalainen 18-kuukautinen vauva kuoli tuhopoltossa. Iskun syylliseksi epäillään juutalaisia ääriaineksia. Syyskuussa israelilainen sotilas taas ampui palestiinalaista naista kymmenen kertaa ja jätti hänet kuolemaan.

Lähde: RT

1 KOMMENTTI

  1. Muistakaapa sitten holokausti, juutalaisten vainot Rooman päivistä lähtien ja tottakai se että olette jo pelkällä olemassaolollanne velvollisia palvelemaan näitä Herran valittuja. Niin ja holokausti tottakai vielä kerran vielä. Unohdinko jotain, juu vielä se, että kaikki rahallinen tuki on sallittua Israelin terrorismista kärsivälle kansalle.

Comments are closed.