Koti Uutisia Sionismi Israelilainen kansanedustaja USA:n juutalaisille: “Muuttakaa Israeliin”

Israelilainen kansanedustaja USA:n juutalaisille: “Muuttakaa Israeliin”

4

Israelin työläisten puoleen johtaja Avi Gabbay kohautti Pittsburghin ampumistapauksen jälkeen. Hän totesi, että Yhdysvalloissa asuvien juutalaisten tulisi muuttaa Israeliin, koska Israel on heidän kotinsa.

Gabbayn lausunto jakoi mielipiteitä Twitterissä. Useat juutalaiset pahoittivat mielensä lausunnosta ja vertasivat Gabbayn lausuntoa uusnatsien retoriikaksi. Muiden juutalaisten mielestä juutalaisten ei tulisi pelästyä iskua, vaan jatkaa yhteisöjensä juurruttamista muuallekin kuin Israeliin.

Syyttäjä hakee Pittsburghin ampujalle kuolemantuomiota. Myös sionistipresidentti Donald Trump kannattaa tätä ampujalle.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

 1. Jumalauta, järjen ääni! Sinne kaikki, niin USAsta kuin Euroopastakin! Onko Avi Gabbay täyspäinen vai hakeeko huomiota vaaleja ajatellen?

  • Muuttakoon juutalaiset heidän omalle alueelleen joka on 100% antisemitismi-vapaa alue:Birobidzan.

 2. Eivät ne sionistit jotka ovat haalineet paljon valtaa ja mammonaa halua muuttaa vohreiden puutarhojensa ja golf-ratojensa ääreltä keskelle pölyistä kivikkoa. Sielä ei kasva mitään eikä vähään aikaan tule kasvamaankaan. Ja vaikka maailman juutalaiset laittaisivat kaikki rahansa israelin kunnostamiseen, ei siitä tulisi sellaista paratiisia kuin niillä on nykyoloissa. Ja tästä lienee kyse tässä mielensä-pahoittamisessa.

  Toisaalta, jos kaikki juutalaiset olisivat samassa paikassa niin keitä ne sitten huijaisi? Ryöstäisi, pahoinpitelisi ja raiskaisi? Ja ketä ne silloin hallitsisi pankkimaailmalla tai medialla? Olisi aika kurja maa “omille kansalaisilleen”.

  No, mutta on hyvä että keskustelu on avattu. Ja on hyvä nähdä se valehteleva kaksinaismoralismi joka tuon rodun seassakin vallitsee.

 3. Itsensä Yhdysvaltain sisäisen politiikan ja liike-elämän tervehtymisen ja suoranaisen raikastumisen kannalta israelilaisen kansanedustajan kehotus olisi todellinen lottovoitto USA:lle. Muutoinkin kun kaikki juutalaiset omistukset purettaisiin oikein kunnolla ja pankkiirit palaisivat Juudeaan poimimaan appelsiineja se olisi koko maailmantalouden kannalta parasta.
  Se, mitä se merkitsee Lähi-idälle, se on heidän huolensa ensijaisesti. Kyse on Euroopasta ja Yhdysvalloista sekä näiden kahden mantereen kamppailusta globalismia, monikulttuurisuutta ja kulttuurmarxismia vastaan, jossa tiivistettynä on kyse valkoisen miehen ja naisen elämästä ja kuolemasta.

Comments are closed.