Koti Uutisia Israel vs. YK

Israel vs. YK

1

Kansainvälisten lakien jatkuvasta rikkomisesta tunnettu Israel on maanantaina ilmoittanut lopettavansa yhteistyön YK:n ihmisoikeusneuvoston kanssa. Taustalla on edeltävällä viikolla käyty äänestys, jossa neuvosto on päättänyt ryhtyä tutkimaan sionistien rikoksia Israelin siirtokunnissa.

Tiukasti sionistien talutushihnassa kulkeva Yhdysvallat oli neuvoston ainoa jäsenmaa, joka äänesti kyseistä päätöstä vastaan. Israel ja Yhdysvallat äänestivät koko ihmisoikeusneuvoston perustamista vastaan jo vuonna 2006.

Niin siirtokunnat kuin Israelkin ovat jo itsessään rikoksia. Tämän lisäksi alueelta vuotaa säännöllisesti julkisuuteen tietoa erilaisista rikoksista ja rikkomuksista, joiden perusteella voi vain arvailla, kuinka paljon vääryyksiä jää julkisuudelta pimentoon. Muun muassa viime viikolla YK:n humanitaarisen avun koordinointiyksikkö (OCHA) tiedotti, että siirtokuntalaiset rajoittavat palestiinalaisten veden saantia, mistä johtuen useat maanviljelijät ovat joutuneet lopettamaan elinkeinonsa.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti hiljattain suomalaisyritysten yhteyksistä rikollisiin siirtokuntiin: http://www.vastarinta.com/?p=2810

Aiheesta muualla:

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194730240805/artikkeli/israel+boikotoi+yk+n+ihmisoikeusneuvostoa.html
http://www.ykliitto.fi/tiedottaa/uutiset/israelin_siirtokunnat_uhkaavat_palestiinalaisalueiden_vedensaantia

1 KOMMENTTI

  1. Juutalainen Israelin valtio on polkenut YK:ta siihen liittymisestään lähtien. Yhdessä Yhdysvaltojen kanssa he ovat pitäneet huolen, ettei epämieluisia asioita saada käsiteltäviksi. Palestiinan oloja sekä Israelin suorittamia ihmisoikeusrikkomuksia on nostettu esille YK:ssa kuin kissaa pöydälle vuosikymmenien ajan, mutta yhdysvallat on muistanut kieltää asian eteenpäin viemisen veto- oikeudellaan. Israel on tehnyt valtavasti sotarikoksia ja röyhkeitä kansainvälisiä rikkeitä, mutta sitä ei ole IKINÄ päästy tuomitsemaan YK:ssa. Myös Israelin omistamien ydinkärkien sekä kemiallisten aseiden perään on kyselty monen maan taholta, mutta asian käsittely on kielletty. Israel ja sionismi on pahin uhka maailmanrauhalle.

Comments are closed.