Koti Uutisia Sionismi Israel vaatii Iranilta ja arabivaltioilta 250 miljardia taalaa

Israel vaatii Iranilta ja arabivaltioilta 250 miljardia taalaa

9
Gila Gamliel, Israelin “sosiaalisen tasa-arvon” ministeri.

Juutalaisvaltio kokee, että “on aika oikaista historialliset vääryydet” ja vaatii nyt vahingonkorvauksia kahdeksalta eri valtiolta.

Lauantaina Israelin “sosiaalisen tasa-arvon” ministeri Gila Gamliel ilmoitti, että Israel valmistautuu esittämään korvausvaatimuksia seitsemää arabivaltiota ja Irania kohtaan.

– Vahingonkorvauksia vaaditaan, sillä juutalaisten oli pakko paeta näistä maista, lausui Gamliel.

Tämä tapahtui, kun Yhdysvallat juutalaisjärjestöineen valloitti Palestiinan ja perusti juutalaisen valtion Israelin toisen maailmansodan loputtua. Sinne moni juutalaisista muuttikin väittäen tätä valtiota “kodikseen” ja ilmoittaen, että heidän oli “pakko” muuttaa Israeliin.

– Aika on koittanut oikaista ne historialliset vääryydet, jotka kohtasivat juutalaisia seitsemässä arabimaassa ja Iranissa. Sadattuhannet juutalaiset menettivät tuolloin omaisuutensa. Se kuului oikeudenmukaisesti heille, ja nyt he saavat oikeutta, sanoi Gamliel.

Arabimaiden ja iraninjuutalaisten keskusjärjestön puheenjohtajan Meir Khalonin mukaan Israelin ensimmäinen pääministeri, terroristi David Ben Gurion ei halunnut juutalaisten “palaavan kotimaahansa” eli vastaperustettuun juutalaiseen Israelin valtioon pakolaisina.

Samalla Apartheid-valtio Israelissa nousee ääniä, että korvausvaatimukset ovat tapa vastata palestiinalaisten vaatimuksiin saada korvausta siitä, että heidät ajetaan omasta maastaan pois ja että heidän asuntonsa ja muu omaisuutensa takavarikoidaan ilman korvauksia.

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

 1. Miehillä on kuulemma mielessä vain se “yksi” asia.
  Mutta juutalisilla ei ole mielessä missään tapauksessa, missään tilanteessa, missään paikassa, missään ulottuvuudessa eikä edes tähtienvälisessä avaruudessakaan muuta mielessä kuin RAHA!!!
  Tuo merkillinen “pyhä kansa” ei puhu lähtökohtaisesti Jumalasta. EI! Se puhuu RAHASTA. Se, ei pyydä Jumalansa varjellusta maailman vaaroilta, vaan aseita ja rahaa Yhdysvalloilta, Euroopalta ja nyt rahaa jopa Arabimaista.
  Korvauksia sieltä ja korvauksia täältä, korvauksia siitä ja korvauksia tästä.
  Uudenmaan kokoinen läntti ja koko maailma on kusessa sen kanssa tavalla tai toisella mm. kieltolistalla: Antisemitismi, “äärioikeisto”, kansallismielisyys, isänmaallisuus, itsenäisyys, monokulttuuri (muiden)… etc… etc…

  • Mene kiskoille makaamaan ja anna junan ajaa päältäsi, vitun epäonnistunut paskakasa. Olet turha.

 2. Annettakoon heille vaatimansa. Koko summalla neutronipommeja. Toimitettuna suoraan ylhäältä alas.

 3. Ehkä leikkokikkelien pitäisi lähteä vaatimaan summaa Jeesukselta, sillä sehän ajoi juutalaiset pois pyhältä maalta. Tämä sionistien logiikka ei koskaan ole ollut kovinkaan johdonmukainen mutta nyt ne vasta aivopierun päästi. Jos nimittäin nykysukupolvi haluaa korvauksia parintuhannen vuoden takaisista asioita niin miksi muiden kuin asianomaisten pitäisi saada hyöty. Ja miksi muiden kuin asianomaisten pitäisi kantaa vastuu.

  Samaa logiikkaa käytettiin myös Saksassa. Tänä päivänäkin niin moni “uhri” saa korvauksia että julkisesti ihmetellään “Kuka sitten oli leireillä kun korvauksen saajia on näöin paljon?”.

  Sitäpaitsi, asia on jo pikkuisen vahnetunut. Itse näen tämän aivopierun ainoana tavoitteena sodan synnyttämisen muiden valtioiden välille jotta Amerikan yhdysvallat pääsevät ottamaan osaa sionistien suunnittelemaan lähi-idän valtaukseen. Toisaala, mikäs juutalaisilta kerralla onnistuisi. Kun katsoo esim. Libyan “vapautusta” tai Egyptin “vapautusta”.

  • Eihän nämä ole edes juutalaisia vaan kasaareja, jotka kauan sitten ottivat uskonnokseen talmudismin kun se entinen peniksenpalvonta alkoi tuntua vanhanaikaiselle. Lue Wikipediasta lisää. Alkuperäisiä juutalaisia ei pystytä tunnistamaan, mutta heitä lienee eniten Israelin seudun alkuperäisissä asukkaissa, joita vastaan nämä kasaarit käyvät jatkuvaa sotaa.

 4. “Sinne moni juutalaisista muuttikin väittäen tätä valtiota ”kodikseen” ja että heidän oli ”pakko” muuttaa Israeliin”
  Mitä?
  Valtaosa Israeliin muuttaneista ei ollut juutalaista nähnytkään. Sotien ja vallankumouksien johdosta valtaosa sen aikaisista “väestörekistereistä” oli joko kadonneet, tuhottu tai muuten epäkelpoja ja pelkällä sukunimen vaihdolla jokainen rikollinen onnistui muuttua juutalaiseksi.
  Kyllä sinne juutalaisiakin meni, jotka nyt ovat enemmän tai vähemmän toisen luokan kansalaisia omassa juutalaisten kansallisvaltiossaan kun valtaa pitävät juutalaiseksi itseään väittävät rikolliset.

 5. Kannattaa katsoa Mel Gibsonin ohjaama elokuva “Apocalypto”.

  Siinä senaikainen sionistijohtaja saarnaa kuin Soros allaolevalle aivopestylle kansalle: “Olemme valittu kansa!” Ja sydämiä revitään viattomien kansojen ihmisten elävistä ruumiista, jotta “Valittu kansa” sai jatkaa tappamista ja propagandaansa.

  Kyseinen agitaattori on kuin onkin täsmälleen kuin Soros, tai (ehkä elossa vielä oleva) Ruth Bader Ginsburg. Tai joku monista Stillereistä… 🙂

  Kun viattomia viedään teuraalle niin loppumatkassa erilaiset mielipuolet (kuten nykyiset vihervassarit ja Facebook-ystävät raiskaajien kanssa) tanssivat hypnoottisesti ollessaan vakuuttuneita “Valitun kansan” johtajuudesta.

  Niin nytkin, kansamme surkeimmat, ahneimmat, tyhmimmät, julkeimmat portot tanssivat tanssejaan, kun kansamme lapsia viedään teuraaksi ja heidän sydämensä revitään heidän ruumiistaan “Valitun kansan” tuomissa petojen rituaaleissa.

 6. Ei mitään uutta auringon alla, juutalaiset vaativat rahaa ilman todellisia perusteita.

Comments are closed.