Koti Uutisia Ulkomaat Israel tahtoo kieltää sotilaidensa kuvaamisen

Israel tahtoo kieltää sotilaidensa kuvaamisen

8

Israelin parlamentissa ollaan ottamassa käsittelyyn lakiehdotus, joka kieltäisi israelilaisten sotilaiden kuvaamisen jopa viiden vuoden vankeusuhalla. Lakiehdotuksessa lukee, että henkilö, joka video- tai valokuvaa tai äänittää sotilaita näiden suorittaessa tehtäviään, tulee tuomita vankeuteen viideksi vuodeksi, mikäli henkilön tarkoituksena on “heikentää israelilaisten sotilaiden henkeä”.

Venäläinen RT on listannut esimerkkejä videoista, jotka kyseisen lain hyväksymisen jälkeen tekisivät kuvaajasta rikollisen.


Lähde: RT

8 KOMMENTIT

 1. Eli sotilaiden tekemää terroria, murhia ja muita rikoksia ei saa kuvata.
  Ensimmäisessä videossa murhattu henkilö oli vakava uhka sotilaille.
  Näin sitä “lain” avulla yritetään peitellä kansanmurhaa joka on jatkunut vuodesta 1948.

 2. Normaalia arkipäivää terroristi -ja roistovaltio Israelissa. 🙂

 3. Jos henkilökohtaista mielipidettäni kysyttäisiin, niin pidän äärimmäisen positiivisena asiaa, että komunokat ja rättipäät tappavat toisiaan. Valitettavasti se vaan heijastuu myös eurooppaan. Mutta perusajatuksena positiivinen 🙂

  • Minulla ei ole mitään Hizbollahin, Iranin, Syyrian ja Palestiinan muodostamaa antisionistista liittoumaa vastaan. Päinvastoin, pidän kaikkia sankareina jotka taistelevat roistovaltio Israelia ja sionisteja vastaan! Ja tuskin nuo jotka esim kuuluvat Iranin hallituksen kaartin erikoisjoukkoihin niin heti lähtee Eurooppaan “pakolaiseksi”.

 4. Kyllä olisi hienoa nähdä kun suomalainenkin sotilas raahaisia jonku muslimin tai neekerin kakaraa sivummalle ja nappi vaan ottaa. Nuo on kaikki elukoita kun päästetään terveiden joukkoon. Israel ja jutkut käskyttää kaikkia länsimaita. Pitää olla sokea ja tyhmä jos sitä ei näe!!

  • Hys hys! Ettei kukaan saa tietää miten kylmäverisiä tappajia zahalin pellet ovat. R.i.p. Jarno. Ps. Tätä autoa ei saa kuvata (Loomis).

 5. En hirveästi hämmästyisi vaikka Israel kieltäisi täysin ulkomaalaisten toimittajien työskentelyn alueellaan “turvallisuussyistä” muka huolestuneena heihin kohdistuneesta väkivallasta. Poislukien tietysti pieni ydinryhmä mediauskollisia hanurinnuolijoita jotka saisivat toimia “vapaan” tiedonvälityksen nimissä… ©

  Mossadin nettikätyreille tiedoksi että vaadin kahden miljoonan shekelin aloitepalkkion ja toisen mokoman copyrightista jahka toteutatte idean.

Comments are closed.