Koti Uutisia Israel säännösteli etiopialaisten syntyvyyttä väkisin

Israel säännösteli etiopialaisten syntyvyyttä väkisin

2

Aiemmin Israel on kiistänyt epäilyt siitä, että se säännöstelee maassa asuvien etiopialaistaustaisten juutalaisten syntyvyyttä. Nyt Israel kuitenkin myöntää, että etiopialaisnaisiin on ruiskutettu syntyvyyttä säätelevää Depo-Provera-nimistä ainetta, jolla on pitkäaikaiset vaikutukset hormonitoimintaan. Osa naisista ei ole tiennyt, mitä ainetta heihin on piikitetty, ja osa taas on pakotettu vastaanottamaan “lääkitys”.

Asiasta alkoi herätä epäilyt sen jälkeen, kun tutkiva journalisti oli haastatellut maahanmuuttajayhteisön naispuolisia jäseniä selvittääkseen syyn heidän alhaisille syntyvyysluvuilleen.

Israelilaiset tuomitsevat muiden kansojen kansallismielisyyden, mutta vaalivat oman valtionsa rotupuhtautta jopa keinotekoisin menetelmin.

 

Aiheesta muualla:

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israel-gave-birth-control-to-ethiopian-jews-without-their-consent-8468800.html

2 KOMMENTIT

  1. Voisin veikata, että sikainfluessa-rokotteessa oli tätä tai vastaavaa ainetta seassa, jolla Zio-eliitti yritti saada länsimaiden syntyvyyden laskemaan vielä alemmas, siis nollaan.

Comments are closed.