Koti Artikkelit Israel pyrkii käyttämään hyväkseen Itä-Euroopan hallituksia

Israel pyrkii käyttämään hyväkseen Itä-Euroopan hallituksia

17

Talousjulkaisu Bloombergin mukaan sionistit kohtelevat Itä- ja Keski-Euroopan maahanmuuttokriittisiä hallituksia kepin ja porkkanan strategialla.

Siinä missä paikalliset juutalaisyhteisöt vaativat avoimia rajoja ja lisää “monikulttuurisuutta”, on Israel pyrkinyt käyttämään esimerkiksi Unkarin nykyistä hallitusta hyväkseen.

Israelin ulkopoliittinen nyrkki, Juutalaisten maailmankongressi, on lobannut ahkerasti sen puolesta, että Pohjoismainen Vastarintaliike (katso video alla) ja muut Euroopassa toimivat aitoa itsenäisyyttä vaativat kansallismieliset järjestöt kiellettäisiin. Benjamin Netanjahun hallitus on kuitenkin pyrkinyt varmistamaan, etteivät kansallissosialisteja maltillisemmat voimat, kuten Unkarin Fidesz tai Puolan Laki ja oikeus, radikalisoidu.

Toisin sanoen paikalliset juutalaisyhteisöt ovat käyttäneet kansallismielisiä vastaan keppiä siinä missä Israelin hallitus on käyttänyt porkkanaa. Israel on muutamissa tapauksissa pidättäytynyt arvostelemasta Euroopan maahanmuuttokriittisiä hallituksia sillä ehdolla, että nämä ovat puolestaan osoittaneet tukea sionisteille. Tilanne on irvokas, sillä Israel pyrkii lähettämään suuren osan laittomista siirtolaisistaan juuri Eurooppaan.

Bloombergin mukaan Israel on pyrkinyt miellyttämään Unkarin ja Puolan kaltaisia maita muun muassa siksi, että Euroopan unioni on toisinaan sanallisesti tuominnut palestiinalaisiin kohdistuvan sorron. Israel on turvautunut “hajota ja hallitse” -politiikkaan ylläpitämällä lämpimiä välejä EU:n yleisestä linjasta poikkeavaa maahanmuuttopolitiikkaa tekevien hallitusten kanssa. Ruokkimalla EU:n sisäisiä ristiriitoja Israel uskoo voivansa jatkaa palestiinalaisiin kohdistuvia sortotoimenpiteitä vapaammin.

Merkille pantavaa on, etteivät Bloombergin artikkelissa mainitut “maahanmuuttokriittiset” poliitikot ole kovan linjan kansallismielisiä. Vaikka Puola ja Unkari ovat tehneet esimerkillistä väestöpolitiikkaa, ovat ne tahtoneet toisaalta pysyä kiinni EU:n ja Naton hallitsemassa “liberaalissa länsimaisessa yhteisössä”, vaikka tämä on merkinnyt poliittisen itsenäisyyden menettämistä.

Israelin kanssa yhteistyöhön alentuneet poliitikot eivät tee tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa kansallismielisen ideologian vuoksi vaan siksi, että se on ainut tapa saada laajaa kannatusta Unkarin ja Puolan kaltaisissa konservatiivisissa maissa.

Israel suhtautuu edelleen äärimmäisen vihamielisesti sen sijaan aitoa itsenäisyyttä tavoitteleviin kansallismielisiin liikkeisiin, kuten Kreikan Kultaiseen aamunkoittoon ja Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen. Lisäksi Israel on hyökännyt Itävallan vapauspuoluetta vastaan, vaikka puolue on tehnyt kaikkensa miellyttääkseen sionisteja. Israel kutsui puoluetta “rasistiseksi”, vaikka itävaltalaisten kannattama maahanmuuttopolitiikka on paljon liberaalimpaa kuin Israelin vastaava.

Juutalaisvaltio pyrkii toisin sanoen hyödyntämään EU:n poliittista hajaannusta rakentaessaan Suur-Israelia kansainvälisten lakien vastaisesti. Samalla Israelin kansainvälistä valtaa ylläpitävät järjestöt lobbaavat pakkomonikulttuurisuutta Eurooppaan. Yhdenkään kansallismielisen ryhmän ei tulisi opportunistisesti ryhtyä Israelin käsikassaraksi Euroopassa.

Lähde: Bloomberg

Lue myös: Kuka toi muslimit Eurooppaan?

17 KOMMENTIT

 1. Jutkujen tie on käyty jo loppuun. Niin epätoivoista on jo meininki heillä. “Tavalliset” kansalaisetkin huomaavat jo tämän hulluuden, eivätkä hyväksy sitä. Voisi sanoa että meidän kansallissosialistien aikeet ovat onnistuneet erittäin hyvin.

 2. Taas on kaikki paskaa ja sionistin kätyreitä.
  Tyyli näkyy olevan klassisen fasismin ihannointi tässä kun vain ja ainoastaan te olette ainoa vaihtoehto. Näköjään junan tulee ajaa rotkoon ennen kuin hommat alkaa. Siihen menee vielä aikaa. Miksi ette tuomitse näitä täällä olevia valeopposition tyyppejä kuten Lokka, Kuru, De Wit, Argenta ja Peltokangas etc..

  • No eipä ne “todelliset vaihtoehtoliikkeet” taida kanssa paljon muita suuntauksia suvaita, päätellen väkivaltauhkauksista ja turpaanvetofantasioista heidän kauniin ja oikeutetun punarkkianarkiaväkivallan täyttämillä foorumeillaan. Miksi et tuomitse heitä?

   Ja sionistit nyt varmasti yrittävät kaiken mahdollisen saadakseen myös Itä-Euroopan “vastentahtoiset” valtiot hukutettua aivokirurgien ja avioniikkainsinöörien mutavyöryyn.

  • Ketä kiinnostaa Marcon lippalakin uusimmat kuulumiset tai Joutsen of Deathin kuulumiset? Täällä on fiksumpaa porukkaa mitä oletit.

  • Kaiken takana ON sionismi ja talmudismi eli juutalaisuus. Se on todistettu jo niin monta kertaa.

   • Johan oli taas argumentti iskussa. Kassakaappi sopimus se on historiassa ennenkin tehty. Suomen Sisu ja Persut ei tarroja pelkää. Sarastus saa talmudista päivän naurut.
    On hyvin vaikea löytää liittolaisia yhtään mistään jos kaikki on kerran yhtä ja samaa paskaa. Ei muuta kuin kortteja kerää kadulle sitten!

    • Opettele nyt vaikka suomea ensi alkuun, vitun pelle. Ei tuollaista mielisairasta sosiaaliloista kukaan vakavasti ota.

 3. Olisi hyvä jos PVL julkaisisi jonkun tietopaketin itä-euroopan maista ja meiningeistä ja vertailisi sitä länteen. Magneettimediassa oli joskus vuosia sitten pieni pläjäys aidoista kansallismielisistä ja feikkioppositioista. Monesti kuulee juttuja vain Puolasta ja Unkarista mutta onhan siellä muitakin valtioita kuten Slovakia,Tsekki,Romania,Serbia,Valko-Venäjä,Ukraina,Kroatia,Bulgaria,Slovenia. Ja baltian maat. Valko-Venäjä on harvoin uutisissa vaikka maa taitaa olla Euroopan rotupuhtain maa(korjatkaa jos olen väärässä).

  Itse näen asian tällä tavalla: itä-euroopan mailla ei ole maahanmuutto ongelmaa koska sinne ei koskaan ole aloitettu maahanmuuttoa. 2015v eteenpäin pakolaiset eivät jääneet lorvimaan itä-euroopan maihin(tai jos jäivät niin ovat aidattuna) vaan menivät niiden läpi länteen helpon leivän maihin. Syitä tähän on mm itä-euroopan kansojen patrioottinen asenne ja mentaliteetti,valtio ei anna tukia/avustuksia, afrikkalaisia ja arabeja ja muita on jo ennestään lännessä mutta ei idässä, ja itä-euroopan valtioiden hallitukset eivät suosi ei-valkoisia saati anna myönnytyksiä sun muita diskohuveja.

  Enemmänkin takaraivossa on pieni pelon siemen että kuinka kauan itä-euroopan maat pystyvät jatkamaan tätä linjaa kun painostusta tulee koko ajan. Kuinka kauaskantoista ja jatkuvaa on slaavien patrioottinen mentaliteetti? Toivon että koko maailman viimeinen valkoisten linnake eli entiset itä-blokin maat ymmärtävät miten länsi on päätynyt nykytilanteeseen ja ennalta ehkäisevät sen omissa maissaan. Kuten tässä artikkelissa todetaan niin slaavihallitukset eivät ole niin isänmaallisia kuin annetaan ymmärtää. Hallituksia tärkeämpi on itse kansan yhtenäisyys,mentaliteetti ja perinteiset arvot. Näitä asioita (((hän))) pyrkii tuhoamaan. Valta korruptoi, anna pikkurilli menetä koko käsi jne…

 4. Itse noissa itä-Euroopan maissa (esim. Puola, Unkari, Bulgaria) pyörineenä voin sanoa että kauniin nationalistisen ja matuvastaisen ulkokuoren alta paljastuu se ruma tosiseikka, että juutalaismafia on mädättänyt noiden maiden valtarakenteen jo satoja vuosia sitten erittäin syvälle, paljon syvemmälle kuin esim. Suomen valtarakenteet, ja sanoisin että nuo maat saavat tällä hetkellä juutalaismafialta erivapauksia esim. matujen suhteen, pohjoismaihin ja keskieuroopan maihin verrattuna.

  • Itäblokin mädätys on kommunismin aikaansaannosta ja kommunismin luojathan ovat tunnetusti, niin, aikas lailla koukkunokkien kastia.

   Itää suojelee matuinvaasiolta sosiaaliturva, tai pikemminkin sen puute; kun ei saa paria tonnia kuussa kera ilmaisen majoituksen korvaukseksi kulttuurinrikastamisesta, jatkavat aivokirurgit ja avioniikkaisinöörit paremmin palkattuihin pohjoisen ja keskeisen Euroopan maihin.

   • Unkarisssa juutalaiset dominoivat kaikkea mahdollista talouselämän toimintaa jo 1800-luvulla. Puolassa vielä paljon tiiviimmin ja kauemmin. Juutalaisten määrä noissa maissa oli myös huomattava.

 5. Haha, toi video 😄 Sehän oli kuin jostain Hollywood elokuvan trailerista 😆😅

 6. Pitäisi varmaan hyväksyä se tosiasia, että luonnollisessa maailmassa kaikki pyörii valheen ja petoksen voimalla. Se joka tuon taidon hallitsee, kohoaa hierarkian huipulle ja pärjää. Suoraselkäisyys ja rehellisyys ovat hengellisiä eli yliluonnollisia ihanteita.

 7. Ei Mussolini ollut mikään moralisti eikä selkärankainen tyyppi. Hänkin teki omat virheensä sekä itse fasismi oli tuontitavaraa. Ulkoiset viholliset ja uhat veivät!

 8. Jutkujen kanssa ei tule käydä kauppaa, lainata heiltä rahaa, lainata heille rahaa.
  Koko iljettvä juutalaiskysymys tulisi saattaa lopulliseen ratkaisuun jo tämän sukupolven aikana.

  • Juutalaisongelmaa ei ole, kun ei ole juutalaisiakaan.

   Heidät on lähetettävä omalle saarelle, jossa voivat vaihdella pullonkorkkeja keskenään.

 9. Talmud ei-juutalaisista (kristityt mukaan lukien):

  1. Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

  2. Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.

  3. Midrash Talpioth 225d: Jehova (Jumala) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, jonka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta.

  4. Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.

  5. Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja – orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.

  6. Jebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.

Comments are closed.