Koti Uutisia Ukrainan kriisi Israel ottaa Ukrainan vaalituloksen avosylin vastaan

Israel ottaa Ukrainan vaalituloksen avosylin vastaan

5

Israelin ulkoministeriö kommentoi suklaakeisari Petro Porošenkon viimesunnuntaisen valinnan Ukrainan presidentiksi olevan “tervetullut”. Ulkoministeriön puhemies Yigal Palmor antoi israelilaislehti Haaretzille seuraavan lausunnon:

“Israel iloitsee Ukrainassa tapahtuneen vaaliprosessin sujuneen vastuullisella ja demokraattisella tavalla, jossa presidentti valittiin enemmistön äänien mukaisesti. Kunnioitamme Ukrainan kansan valintaa ja toivomme rauhan ja järjestyksen palaavan Ukrainaan pian.”

Palmor lisäsi Israelin vahvistavan maantieteellisiä siteitään ja yhteistyötään Ukrainan kanssa ja “odottavan toiveikkaana pääsevänsä työskentelemään maan johdon kanssa edelleen lähentääkseen Ukrainan ja Israelin välisiä suhteita”.

Lähteet: JTA, Haaretz

5 KOMMENTIT

  1. ZOG. Ukrainalaisten tulisi ampua tämä haaskalintu taivaalle ennenkuin se ehtii laskeutua.

  2. No miksi Israel ei ottaisi vastaan? Kun uusi “presidentti” on juutalainen o.s. Waltzman?

  3. Lähentävät Israelin ja Ukrainan johdon suhteita. Ottavat etäisyyttä Ukrainan kansaan ja tuovat maan täyteen rikasteita! Ja silti monet pitävät idiootteina, vainoharhaisina ja hulluina niitä, jotka tietävät juutalaisten johtavan maailmaa ja tuhoavan valkoista rotua!

  4. kaks ohjusta olis toiveeni —————–>Ukrainaan toinen vasrastettuun maahan. Pohjois-Korean läskinaama ampujana ja vaikka Iran toisena. Kyse ei olisi tyhmyydestä vaan virheestä ja oikeuden toteutumisesta. Ja sen päälle heti laki koko maailmaan, ettei asiaa saa tutkia.

Comments are closed.