Koti Uutisia Sionismi Israel on tappanut 60 palestiinalaista mielenosoittajaa (PÄIVITETTY)

Israel on tappanut 60 palestiinalaista mielenosoittajaa (PÄIVITETTY)

10

Palestiinalaiset ovat viime päivinä osoittaneet mieltään, koska Yhdysvallat päätti muuttaa maan Israelissa sijaitsevan suurlähetystönsä Jerusalemiin. Milenosoitukset ovat johtaneet levottomuuksiin, minkä johdosta terroristivaltio Israelin sotilaat ovat tappaneet 60 palestiinalaista mielenosoittajaa kylmäverisissä iskuissa. Kuolleiden lisäksi yli 2 400 ihmistä on loukkaantunut.

Palestiinalaisten hallitus on tuominnut Israelin toimet ja pyytää nyt kansainvälistä apua Israelin väkivallan hillitsemiseen. Hallitus on huolissaan siitä, että kuolleiden määrä nousee, koska Israelin ja Gazan rajalla on tällä hetkellä noin 35 000 mieltään osoittavaa palestiinalaista.

Myös Amnesty International on tuominnut Israelin iskut ja kutsuu näitä “valtavaksi kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeuksien loukkaukseksi”.

Lähde: Nordfront.se

10 KOMMENTIT

 1. Israel on myös ampunut ohjuksia palestiinalaisten kohteisiin mielenosoittajien tappamisen lisäksi. Samaan aikaan Israel sotii tekaistuilla syytöksillä Syyrian laillista hallitusta vastaan ja rahoittaa islamistiterroristeja, jotka murhaavat Syyriassa ja Länsimaissa tavallisia ihmisiä.

  Ja Suomen koko kerma ottaa käskynsä näiltä valkoisten kansanmurhan ja globalisaation kätyreiltä!

  Kuinka sekaisin pitää ihmisen olla, että hyväksyy sionistipankkiirien hirmuvallan rahaa vastaan ja vielä ajaa oman kansansa tuhoa aktiivisesti?

  Kansanpettureille ei tule antaa minkäänlaista armoa. He ovat tienneet kaiken aikaa, millaista päämäärää palvelevat suursijoittajien käsikassaroina.

 2. Roistovaltio Israel pitäisi pyyhkäistä kartalta kokonaan pois, muuten terrori siviiliväestöä kohtaan Palestiinassa ja ympäri maailmaa sekä valkoisten kansanmurha ei lopu koskaan. USA:n sionistihallitus, -pankkikartelli ja globalistit pitää myös kukistaa!

 3. Juuri näin kaupassa iltapäivälehtien lööpit jossa mm. Sauli Niinistö kovasti esitti huoltaan Gazan tilanteesta: Melkoista teatteria Saukilta, älkäämme unohtako kuinka Saukki vierailee saatanan synagogassa kipa päässä. Saukki on korkeintaan huolissaan juutalaisista:

  https://s14-eu5.startpage.com/cgi-bin/serveimage?url=http%3A%2F%2Ft0.gstatic.com%2Fimages%3Fq%3Dtbn%3AANd9GcRUzOLIPq7OBUQTLDvdRTJl0shCmgo7Pzf9btFrunBtjeYB_acMDg&sp=6f5d73f04e7d67573ac44e069bf42fb8&anticache=456890

 4. Israelin toiminta on, tietenkin, ns. hyvien tapojen mukaista. Hehän vain puolustautuvat ja jos siinä kuolee sata ihmistä, so what? Kyllä sionistilla on lupa tappaa, kukaan ei saa valittaa, koska silloinhan hän on antisemitisti.

  Soini puhui Turussa ja pohti, että lähteekö hän kansainvälisiin tehtäviin. Jaa-a. Siinä meillä on hyvientapojen mukainen ulkoministeri. Kyllä on hyvät tavat miehellä.

  Toisaalta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Juutalaisvaltio raivaa tietä nationalismille. Ei muuta kuin kiikarikivääri ja mies ja ministeri kiittää. Hmm… Olinkin intissä tarkka-ampuja. Kolmensadan metrin päästä kahdeneuron kolikkoon. Hyvien tapojen mukaisesti, mind you.

 5. Israel ja juutalaiset ovat pieni ongelma verrattuna muslimeihin. Hyvä, että juutalaiset kitkevät ja pitävät kurissa näitä todellisia ongelmia.

  Juutalaiset ovat sisäänpäin lämpiäviä ja viekkaita oman edun tavoittelijoita. Jokunen maailman kehityymistä edesauttanut keksintö on sentään juutalaislähtöinen. Aika harvassa on muslimien maailman kehitystä edesauttaneet keksinnöt. Muslimit pääosin ovat tyhmää ja kouluttamatonta (luku- ja kirjoitustaidotonta) ihmiskuonaa, joka tuhoaa elinympäristönsä. Lisäksi tämä ihmiskuona sikiää ja leviää tautisten rottien lailla tuhoten aina lopulta alueen mille asettuvat. Missä muslimi, siellä ongelma. Missä muslimi, siellä ei ole oikeuksia kuin muslimiäijillä. Missä muslimi, siellä tyhmyys tiivistyy ja White Helmets -järjestö lähettää valheellista tietoa länsimaihin.

  • Israel ja juutalaiset ovat suurin ongelma ja kuolemanvaarallinen uhka koko ihmiskunnalle.

   Vähä-älyiset muslimit ovat juutalaisten työkalu valkoisen rodun hävittämiseksi. Eurooppaan tuotujen muslimien ei tarvitsekaan olla kolulutettuja – tarkoitusta varten riittää jos matut ovat röyhkeitä, värillisiä ja kauas näkyviä katukuvassa ja että heitä on paljon! Silloin vääjäämättä tullaan tilanteeseen, jossa valkoisten koko huomio ja viha olisi kohdistettu näihin värillisiin maahantunkeilijoihin, ja paikalliset juutalaiset olisivat täydessä turvassa. Monet valkoiset jopa vilpittömästi uskoisivat, kuten nimimerkki Keisari Nero, että “juutalaiset ovat meidän puolella!”

   Tämän strategian mukaan muslien tulee olla riittävän paljon, mutta ei liikaa! Tästä syystä Juutalaiset annostelevat muslimien tuontia Eurooppaan niin, että vääjäämättä tulevassa rotusisällissodassa muslimit tuhoaisivat kaikki valkoiset (valkoinen rotu on ensisijainen vihollinen!), mutta taisteluissa muslimien määrä olisi ratkaisevasti vähentynyt. Taistelujen aikana juutalaiset tulevat säätämään tukea keskenään taisteleville goyimille, joko valkoisille tai muslimille tilanteen mukaan päämäärän saavuttamiseksi; niin että sodan päätyttyä Euroopassa ei ole järjestäytyneitä valkoisia yhteiskuntia, eikä voimakasta muslimien “voittanutta” osapuolta. Siis jos valkoiset ovat liian ahtaalla – autetaan valkoisia, jotta muslimien sodanjälkeinen vahvuus olisi lähellä nollaa; jos valkoiset ovat voittamassa – autetaan muslimeja! Aritmetiikka on yksinkertainen: -1 + 1 = 0, ihanteellisessa tapauksessa molemmat viholliset (sekä valkoiset että muslimit) olisi tuhottu.

   Sodan jälkeen jäljellä olevat muslimit tuhotaan juutalaisten armeijan toimesta – ja avot! koko Eurooppa on juutalaisten, jotka rakentavat itselleen paratiisi maan päällä a.k.a. Pax Judaica. Eloon jätettyjen värillisten sekarotuisten (Kalergi!) orjien kohtalo olisi yhtä onnellinen kuin nykyisin teollisilla eläimillä. Suunnitelma on melkein aukoton.

   • Eiköhän se ole yleisesti tiedossa, että juutalainen on vain juutalaisen puolella. Mitä enemmän hyötyä muista saa, sen parempi.

    Tuossa pohdinnassa on muutama kysymyksiä herättävä kohta.

    Juutalaisten pyhä maa alusta alkaen on ollut nykyisen Israelin alueella. Sinne myös Israel perustettiin 70 vuotta sitten. Siellä on myös juutalaisten pyhä kaupunki yms. Valkoisen vihollisrodun pääasiallinen rikkaus perustuu osaamiseen ja sen kautta kupattavan rahan muodostamiseen. Miksi lypsävä lehmä tapettaisiin tai sitä heikennettäisiin? Miksi esimerkiksi luonnonvaroiltaan kohtuullisen köyhä ja maantieteellisesti pyhästä maasta erillään oleva alue kiinnostaisi juutalaisia, jos siellä ei olisi lypsävää lehmää? Eikö olisi taloudellisesti järkevää rakentaa Suur-Israel pyhän maan ympärille Lähi-itään öljykenttien ympäröimänä? Tämän voisi aloittaa pyyhkäisemällä Gaza tyhjäksi.

    Israelilla on kohtuullisen isot asevoimat. Uskotko silti, että oikeassa elämässä tulisi sellainen tilanne, että jutkujen armeijalla valloitettaisiin edes sisällissotien heikentämät valkoisen miehen asuttamat alueet ja lisäksi vielä pyyhkittäisiin muslimit?

    Kuulostaa hyvälle fiktiolle.

    • Jos (ja toivottavasti kun) maailma herää tajuamaan todellisen tilanteen on Israel ahtaalla. Valitettavasti sionistit ovat levittäneet lonkeronsa lobbaajineen ja poliittisine vaikuttajineen (= kiristäjineen) kera rahavallan kontrollin lähes joka paikkaan ja siksi on vaikeaa saada faktat kaiken kansan tietoisuuteen. Ja niillä pöljillä on ydinase..

    • Lue juutalaisten alkuperäiset dokumentit. Tavoitteena on maailmanlajuinen absoluuttinen valta. Tämä taas vaatii, että juutalaisten turvallisuus olisi varmistettu. Lypsävä lehmä näet välillä potkii ja puskee sarvillaan, toisin sanoen valkoiset aina välillä nousevat vastarintaan. Tästä syystä puskeva ja potkiva lehmä on vaihdettava uuteen, sellaiseen joka ei potki eikä puske – uuteen aasialais-negroidiseen rotusekoitukseen joka ei pysty järjestäytyä, joka on lisäksi vähä-älyinen ja täten juutalaisilla olisi ylitsepääsemätön intellektuaalinen ylivoima (Kalergi suunnitelma). Värikin olisi erilainen – hallitseva “valkoinen” juutalaisten Herra-rotu ja “ruskea” orja-rotu: värikoodaus on turvallisuuden ehdoton tae, koska värillinen ei voi soluttautua juutalaisiin ja vihollisen tunnistus olisi virheetön. Orja-rotu olisi paljon tehokkaammassa käytössä kuin nykyiset goyim.

     Mutta ensin on tapettava se vaarallinen lehmä. Tähän käytetään vanhaa erittäin varmatoimista menetelmää: Vihollisen nro 1 kimppuun usutetaan Vihollista nro 2. Tuloksena on että Vihollinen nro 1 on hävitetty, ja Vihollinen nro 2 on heikennetty ratkaisevasti.

     Suur-Israel kyllä rakennetaan, ja suunnitelman mukaan se käsittää koko planeettaa. Näin on suunniteltu tuhansia vuosia sitten (esim. Jesaja 60), ja suunnitelma hyvinkin voisi onnistua. Ja onnistuisi varmasti jos ei olisi Internettiä, tätä Siionin viisaat eivät osanneet ennustaa. Juutalaisten onneksi goyimien tyhmyys ja itsekkyys on edelleen tallella ja jopa tiivistyy.

    • Keisari Nerolle suosittelen mitä kohteliaimmin lukemaan vielä juutalaisten tavoista hallita ja historian veriteoista valkoisia kohtaan. Saat käsityksen, miten kauan ja millä keinoilla (bolsevikkivallankumous ja maailmanhistorian pahin kansanmurha Venäjällä, suursotien ja sisällissotien rahoitus ja länsimaiden hallitusten ja median kontrollointi) juutalainen on hyökännyt valkoista rotua vastaan.

     Tietenkään Israelin armeija ei valloita itse mitään! Siihen tarkoitukseen sionistipankkiirit käyttävät Yhdysvaltojen sotilaita, jotka palaavat Israelin “suojelun nimissä” käydyistä sodista sinkkiarkussa. Yhdysvallat ja NATO ovat juutalaisten suursijoittajien näpeissä. Siksi NATO seisoo halvaantuneena Välimerellä puolustamatta jäsenmaitaan invaasiolta. Tämä johtuu siitä, mistä Leo kirjoitti. Operaatio Euroopan väestönvaihto on yhä kesken. NATO tulee EU:n ohella tätä juutalaispankkiirien masinoima operaatiota. Se toteutetaan niin taiten, että Eurooppa havahtuu siihen vasta kun ihmisiltä viedään koti ja työpaikat. Meidät on propagandalla koulutettu alistumaan jo vuosikymmenet, jotta olisimme mahdollisimman passiivisia väestönvaihdon edessä.

Comments are closed.