Koti Uutisia Sionismi Israel lietsoo Intian hyökkäyksiä Pakistania vastaan

Israel lietsoo Intian hyökkäyksiä Pakistania vastaan

2

Israelin sotarikoksia vuosikymmenten ajan tutkinut palkittu toimittaja Robert Fisk kirjoittaa The Independent -lehdessä, että juutalaisvaltio on tiivistänyt sotilaallista yhteistyötään Intian kanssa. Israel on lietsonut Intian ja Pakistanin välisiä selkkauksia, mikä on erityisen vaarallista, koska molemmilla valtioilla on oma ydinase.

Israel ja Intia ovat perustelleet sotilaallista yhteistyötä “sodalla islamistiterrorismia vastaan”. Kyseessä on kuitenkin pelkkä propagandatemppu, koska Israel on nimenomaan tukenut ääri-islamistisia terroristiryhmiä esimerkiksi Syyriassa ja Iranissa.

Fiskin mukaan Israelin valtapuolue Likud on lämmitellyt diplomaattisia suhteita Intian valtapuolue BJP:hen rakentaakseen “islamisminvastaisen liittouman”. Mikä tärkeintä, Intiasta on tullut Israelin kannalta tärkein aseiden vientimaa. Aseiden ohella Intia ostaa sionisteilta muun muassa tutkajärjestelmiä.

Kun Intia on tehnyt sotilaallisia iskuja pakistanilaisia vastaan, on hallitukselle uskollinen media alleviivannut ylpeästi, että hyökkäyksissä on käytetty sionistivaltiossa valmistettuja pommeja. Israel on puolestaan julkaissut videoita sionistien ja intialaisten yhteisistä taisteluharjoituksista.

Lähde: The Independent

2 KOMMENTIT

  1. Eli jälleen kerran raha puhuu ja tosiasiat kielletään että vaiennetaan. Tässä se taas nähtiin – tuo tietty pikku valtio vetää kaikki mukanaan. Kyllä moni astunut miinoihin jo!

  2. Onkohan Intia ja sen johtajat niin TYHMIÄ, että lankeavat aivan kuten Yhdysvallat on jo talutusnarussa valmiina kaikkiin “lihamyllyihin”, mitä vain Israel sille osoittaa ja ryhtyy täysin hulluun sotaan ensin konventionaalisin asein, joka johtaa tietenkin ydinsotaan näiden kahden verivihollisen välillä, jotka molemmat ovat ydinasevaltoja. Intialla ei ole mitään syytä hyökätä Pakistaniin, vaikka mieli tekisi, sillä jos se yhtään ajattelee laajemmin Aasian mantereen sotilaspoliittista voimatasapainoa ja taloudellisia intressejään siten, että se tähtää luonnollisesti kasvattamaan kansantalouttaan ja näin vahvistaen maan kykyä aseistaa itseään yhä voimakkaammaksi, koska KIINA!

    Kiina on Intian pahin kilpailija sotilaallisesti tuolla alueella ja Intialla on avoimia ratkaisemattomia rajakysymyksiä Kiinan kanssa tai paremminkin päinvastoin, josta syystä Kiina kalistelee aseitaan ja käy hermosotaa sekä esiintyy uhmakkaasti kuten kaikissa sen valtapoliittisiin intresseihin liittyvissä asioissa koko Aasian alueella mm. uhittelemalla “kesto suosikilleen” Taiwanille “jälleenyhdistymisestä”.

Comments are closed.