Koti Uutisia Israel kieltäytyy luovuttamasta pommiuhkaajaa ja huumekauppiasta

Israel kieltäytyy luovuttamasta pommiuhkaajaa ja huumekauppiasta

1

Suomessakin media seurasi tarkkaan ja aktiivisesti tilannetta, kun amerikkalaiset juutalaisjärjestöt saivat satoja pommitusuhkauksia osakseen. Helsingin Sanomat uutisoi tapauksesta muun muassa otsikoilla, kuten “Juutalaisten uhkailu jatkuu Pohjois-Amerikassa – sunnuntaina jälleen useita perättömiä pommiuhkauksia”.

Pommiuhkauksia käytettiin kivenkovana todisteena siitä, kuinka Trump luo rasismia ja antisemitismiä ja kuinka juutalaiset protestoivat sankoin joukoin Trumpia sekä antisemitismiä, johon valkoiset kollektiivisesti syyllistyvät. Ironisesti Trumpin hallinnon alainen FBI jäljitti uhkaukset Israeliin ja painosti maan viranomaisia pidättämään syyllisen, joka paljastui juutalaiseksi Michael Kaydariksi. Tämän jälkeen uutisointi “vuosisadan antisemitistisestä rikoksesta” tyrehtyi käytännössä täysin lukuun ottamatta Israelin paikallismediaa ja kansallissosialisteja.

Israel väittää, että syyllinen olisi yksin pyörittänyt makuuhuoneestaan väärennettyjen asiakirjojen, passien, ajokorttien ja huumeiden miljoonakauppaa satojen pommiuhkausten lisäksi. Israel myös väittää, että miehen isä, joka on myös sattumalta Israelin tietotekniikkateollisuuden veteraani (joka tunnetaan Mossadin kehityssiipenä), on ollut täysin tietämätön siitä, mitä hänen talossaan tapahtui.

Uusimpana käänteenä tapauksessa oikeusministeri Jeff Sessions on pyytänyt Israelia luovuttamaan syyllisen, sillä rikokset tapahtuivat Israelin ulkopuolella ja kohdistuivat muun muassa amerikkalaisiin, australialaisiin ja uusiseelantilaisiin henkilöihin ja järjestöihin. Juutalainen myös uhkaili delawarelaista senaattoria sekä uhkasi tappaa hänen lapsensa. Hän lähetti lisäksi senaattorin kotiin huumeita saattaakseen hänet ongelmiin.

Sessionsin ministeriöllä olisi varmasti paljon kysymyksiä syylliselle, mutta niitä ei päästä ikinä esittämään, sillä Israel on kieltäytynyt luovuttamasta miestä.

Israel tunnetaan stimulanttihuumeiden ja väärennettyjen passien tehtaana viranomaisten siunauksella, ja vähemmän yllättävästi Israel on jälleen haluton paljastamaan totuutta asiasta.

 

Lähteet: Daily Stormer (1, 2), Infostormer.com

1 KOMMENTTI

  1. Kyllä nyt Talmud on ollut tarpeen. Niin on israelin lapsilla mielikuvistusta, että enpä ole moista satutuntia ennen kuullut. “Valittu kansa” ja valehtelevat kuin musltalaiset. Mutta “Jumalan tiet ovat tutkimattomat”.
    Pohjolan pakkasissa elinaikansa viettävät persejalkaiset suomalaiset, jotka ovat oppineet sen, että täälla ei elä kuin työtä tekemällä kirkkaan auringon ja vähemmän kirkkaan alla yhtäjatkoisesti niin paljon, että siinä tulee ihan ryppyjäkin naamaan. Ei voi käsittää eräiden henkistä “viisutta” ja pyhyyttä, joka kovin paljon muistuttaakin filunkia. Eli juuri sitä, josta syystä täällä miehiä on polettu nevaan ja avantoon. Mutta “maassa maan tavalla”.

Comments are closed.