Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Israel kehitti uuden keinon kiristää rahaa muilta

Israel kehitti uuden keinon kiristää rahaa muilta

7

Juutalaisvaltio Israel on kehittänyt jälleen uuden keinon kiristää rahaa muilta kansoilta. Israeliin kohdistuvan boikottiliikkeen vuoksi juutalaisvaltion tuomioistuin on alkanut lähettää laskuja ulkomaalaisille, jotka ovat “loukanneet” juutalaisten “taiteellista hyvinvointia”.

Kummallinen tapahtumaketju alkoi, kun Israel-vastainen boikottiliike BDS kannusti Lorde-nimistä uusiseelantilaista artistia perumaan konserttinsa sionistivaltiossa. Lorde päätti jättää Israelin-keikkansa väliin vastalauseena sille, kuinka sionistit kohtelevat maassa asuvia ei-juutalaisia.

Päätöksestä hurjistuneena Jerusalemin käräjäoikeus on alkanut vaatia rahaa BDS-aktivisteilta. Juutalaistuomari lähetti yhteensä 45 000 shekelin eli 10 700 euron laskun uusiseelantilaisille aktivisteille vaatien korvausta juutalaisten “taiteellisen hyvinvoinnin kärsimyksistä”.

“Laskun perusteena on maksaa hyvitystä kolmelle israelilaiselle nuorelle, jotka olivat pettyneet konsertin peruuntumiseen”, uutisoi Yle.

Kolme juutalaisnuorta olivat saaneet varsinaiset lippurahat takaisin jo aiemmin, mutta lisäksi nämä vaativat yli 10 000 euroa korvaukseksi kulttuurillisesta tuskasta, jota he ovat kärsineet “israelilaisina ja juutalaisina”. BDS-aktivistit kieltäytyivät maksamasta juutalaisten lähettämää laskua.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Ompa kamalaa antisemitismiä! Juutalaisten ”taiteellisen hyvinvoinnin” holocaust.

  • No, seuraavaksi USA sulkee nuo aktivistit swift-dollari-pankkijärjestelmän ulkopuolelle ja sanktioi kaikki pankit, jotka tekevät aktivistien kanssa yhteistyötä. Kansallisuudesta ja kotimaasta riippumatta.

 2. En usko että saavat shekeliäkään, kun omiltaan pyytävät, Lorde nimittäin on UMG levy-yhtiön listoilla ja se taasen kuuluu kolmeen suureen jotka omistivatkaan…..

 3. Nostavat oikeusjuttuja ja voittavat eri maissa elleis itten ole jo melkein joka maassa kohta laki, joka kieltää Israelin vastaiset boikotit. Melkein joka EU-maassa jo on taia inakin tärkeimmissä

 4. Voi helevetin kuustoista mitä itkupillejä. Juutalaiset kohta laskuttavat goymeja siitäkin kun käyvät paskalla. Siitäkin ainakin ummetuksen ollessa kyseessä aiheutuu melkoisia “tuskia”.
  Jos jollekulle oli vielä tähän asti epäselvää juutalaisten perimmäinen luonne. Tämän jo pitäisi saada pinttyneimmänkin “Israelin ystävän” hieman käyttämään sitä omaa päänahkaansa ennen kuin se “skalpeerataan”.
  Isäni sanoi katsottuamme Holokaust -tuotantoa (jälleen kerran) jo vuosikymmeniä sitten, todettuani “voittajan historian” ja silloisen koululaitoksen aivopesun tuloksena, “että oli se vain eri touhua”. Vastaukseksi sodan käynyt isäni totesi siihen ykskantaan: ” Joo, mutta mikään ei ole niin kova ja armoton kuin juutalainen kun se on niskanpäällä!”
  Totta joka, sana. Eikä isääni voida syyttää “natsiksi”, vaan tavalliseksi suomalaiseksi isänmaalliseksi mieheksi, joka vihasi kommunismia ja sosialistien ylivaltaa silloisessa Suomessa. Eikäpä se presidentti Urho Kekkosenkaan (1900-1986) Neuvostoliiton nuoleskelu saanut muuta aikaan kuin happaman suhtaumisen mokomaan kierouteen ja sosialistinen Repo-radio sai sen arvostelun, jonka se tarvitsi, puhumattakaan sen harmintunteen kun suomalaisia sodan käyneitä miehiä ja naisia rienattiin taistolaisten toimesta ja lottina toimineita naisia pidettiin “upseerien huorina” ja ilotyttöinä, joka oli jo sellaisenaan sellainen pyhäinhäväistys, että tuollaisten puheiden levittelijöiden yksiselitteinen kohtalo olisi ollut elävältä nylkeminen. “Kevytkenkäisiä” naisia, jos sekaan eksyi, sillä mikä sellaisesta määrästä selvän otti. Sen laatuiset “isänmaan palvelijat” lensivät rintamalta kuin leppäkeihäät takaisin, eikä heidän palveluksiaan enää tarvittu koko Suomen alueella mihinkään. Koska silloin oli olemassa vielä moraalisäännökset olemassa ja niistä pidettiin kiinni. Ja se onkin se eräs syy ja valtion voima, joka sekin on auttamassa osaltaan sotaponnistuksissa, sillä rappio ja riena käy lopun edellä niin rauhan kuin sodan aikanakin. Tässä voi viitata parhaana esimerkkinä Rooman valtakunnan suuruuden päiviin ja sen tähden laskemiseen sitä mukaa kuin rappio ja loputtomat orgiat sekä sirkushuvit ottivat vallan, joka merkitsi myös sen viemistä Roomalta.

Comments are closed.