Koti Uutisia Sionismi Israel jatkaa hyökkäyksiä Syyriaan – 15 kuollut

Israel jatkaa hyökkäyksiä Syyriaan – 15 kuollut

16
Iranin vallankumouskaartin jäseniä, joita oli iskussa kuolleiden joukossa.

Israelin armeija on tulittanut vastikään aluetta Syyrian pääkaupungista Damaskoksesta etelään, raportoi syyrialainen uutistoimisto Sana. Iskussa on tietojen mukaan menehtynyt 15 ihmistä. Nämä ihmiset kuuluivat Iranin vallankumouskaartiin sekä muihin Iranin alaisiin joukkoihin. Kahden israelilaisrobotin kerrotaan ammutun alas al-Kiswahin alueella.

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu kommentoi tilannetta itse tuoreessa puheessaan:

– Reagoimme voimakkaasti kaikkiin alueellemme kohdistettuihin hyökkäyksiin. Iran on kuljettanut useiden kuukausien ajan kuolemanvaarallisia aseita joukoilleen Syyriaan tarkoituksenaan hyökätä Israeliin.

On kuitenkin epäselvää, mitä “hyökkäyksiä” Israelin alueelle Netanjahu tarkoitti. Israel on puolestaan itse suorittanut hyökkäävänä osapuolena useita iskuja Syyriaan.

Samaan aikaan Ranskan pääministeri Emmanuel Macron, Saksan liittokansleri Angela Merkel sekä Britannian pääministeri Theresa May ovat vedonneet Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpiin julkisesti, jottei hän rikkoisi Iranin kanssa tehtyä ydinsopimusta. CNN raportoi, että tutkimusten mukaan 69 prosenttia eli enemmistö USA:n väestöstä vastustaa sopimuksen rikkomista.

Netanjahun puheet Israelin “puolustamisesta”, viime aikojen hyökkäykset Syyriaan sekä Palestiinaan ja USA:n rikkomukset Iranin kanssa tehtyä ydinenergiasopimusta kohtaan näyttävät sekä amerikkalaisen että israelilaisen retoriikan valossa olevan koordinoituja tapahtumia, joiden tarkoitus on pysäyttää sionisminvastaisen akselin vaikutusvallan lisääntyminen Lähi-idässä.

Lähteet: Nordfront.se, SVT, CNN

16 KOMMENTIT

 1. Toivotaan että Syyrialla ja Iranilla on hiukka malttia, että Syyria etenkin pääsee paremmin jaloilleen ja saa sisäiset asiansa uomilleen.
  Antaa Israelin tehdä mitä tekee, kuitti kyllä tulee aikanaan paluupostissa, omaa kuoppaansa kaivavat.

  • Tää juutalaisvastaisuus täällä on naurettavaa. Ettekö ole oppineet mitään? Mikähän tämänkin porukan missio on? Ovatko pohjoismaiden ongelmana juutalaiset, eikö islam, mahdollinen sharialaki No Go -aluiella esim. Malmössä?

   • Kukahan se on saanut koko sopan aikaiseksi. Nähtävästi tekään ette ole oppineet sitäkään vähää.
    Kanattaa perehtyä Richard Coudenhove-Kalergin paneuropean verlagiin, niin ehken simmut vähän avautuisivat.
    Siinä äärijuutalainen missä äärimuslimi.

 2. Kohta soitetaan taas kelloja Aleppon muistoksi. Kiitosta Vastarinnalle aktiivisesta uutisoinnista.

 3. Se on muuten sellanen peeveli irti jos Iran ja sen liittolaiset päätävät iskeä Israeliin. Voi olla että siinä mennään loppuun asti mutta Assad,Nasrallah ja Iranin johto on sen verran kokenut ja fiksu että ehkä he katsovat parhaaksi odottaa vielä ja katsoa miten tilanne kehittyy.

  Vastarinta-akselilla on kyllä 1 000 ja yksi syytä repiä Israelin anaali puhki ja polkea sitä päätä asfalttiin. Heillä on täysi oikeus ja suorastaan velvollisuus tuhota sionistinen terrorihallinto ja sen vaikutus.

  • Hienoa kun tuo sun ajatus ei koskaan toteudu. Näyttää, että tää vastarintaliike on syrjäytyneiden ja ylipainositen, huonokuntoisten läskisten peräkamaripoikien järjestö. Sitä sanoi yksi toimittajakin, kun oli teitä nähnyt Turussa viime kesänä – onnetonta ja syrjäytynyttä tuulipukukansaa.-

   • Se on se toimittaja ollut sen verta kamoissaan että luuli nurkan takana vieroitusoireissaan tutisevaa antifanttien punarkki-iskujoukkoa PVLn poppooksi.

   • Oletko sinä vitun pelle elämämkovakoululainen edes katsonut PVL:n marsseja? Katso kaksi viimeistä, ihan normaaleja ryhdikkäitä nuoria miehiä ja naisia näyttää olevan, myös vanhempia ihmisiä näkynyt marsseilla, ihan normaaleja kansalaisia. Sama homma Ruotsissa ja Suomessa, porukkaa paljon! Mutta eihän sinun kaltaisesi juntti mihkään osaa perehtyä, heität noita idioottimaisia letkautuksiasi vaan, vai luuletko että PVL on joku skinheadkerho, helvetin kaukana moisista.

 4. Helvetin juutalaissiat! Täysi tuki Palestiinalle, Iranille ja liittolaisille!

 5. Israel moukaroi kavereidensa eli maailman juutalaisimman maan USA:n sekä Ranskan, Iso-Britannian, Saksan ym. jutkuvaltioiden kanssa. YK ja NATO antavat näille tuhoamis- ja murhaajaretkueille rajattoman vallan. Libya ja pian Irankin tuhottu. Sitten onkin enää Pohjois-Korea jäljellä ja kaikki pankit ovat koukkunokkain.

 6. Israel tekee iskut älykkäästi eikä möykkää turhia kuten palestiinalaiset, iranilaiset ja syyrialaiset. Nuo degeneroituneet kansat kuten palestiinalaiset ja yleensä pääosa arabeista ovat ongelma Lähi-Idässä ja koko maailmassa. Täysi tuki Israelille. Hieno homma IDF.

  • Israelko ei ole degeneroitunut, miksi siellä sitten tehdään maahanmuuttaville DNA testi?
   Joka maassa ovat aina perustaneet suljetun yhteisön ja ghettoutuneet ,siellä sitä on sitten lisäännytty ihan keskenään.
   Tämän päivän israelislaiset eivät ole sen kummempia kuin arabit, koska suurin osa omaa saman geenipohjan kuin paikalliset ja lähiympäristö.

 7. Venäläiset sanoivat tässä taannoin että “Jos israel vielä kerran hyökkää Syyriaan niin maailma suistuu kaaokseen”. Venäläiset eivät uhkaile, he antavat lupauksia. Tämän leikkokikkelien hyökkäyksen jälkneen maailma tulee suistumaan kaaokseen. KOska, sitä en tiedä. Kuten en sitä mistä se alkaa. Mutta varmaa on että nyt tulee sellaista kurinpalautusta että oksat pois. Se että Venäjällä uutisissa kerrottiin vähä aikaa siten miten venäläisten tulee valmistautua ydinsotaa varten, se ei ollut propagandaaa. Sille tiedolle tulee nyt käyttöä. Ja soisi että suomalaisetkin keräisivät tulevan sadon talteen mahdollisimman tarkasti.

  israel uskalsi tehdä hyökkäyksen nyt kun venäläisten fokus oli NATO-harjoistuksissa. Raukat hyökkäsivät takaapäin. Mutta odottakoothan kun NATO-harjoitukset on ohi.

  • Vastahan Netanjahu oli Putinin kutsuvieraana katsomassa Deutschlandkaustin muistopäivän paraatia ja otti puheeksi yhteishyökkäyksen Iraniin. Että se siitä. Venäläiset eivät uhkaile. He antavat lupauksia. Useimmiten katteettomia.

Comments are closed.