Koti Uutisia Israel jatkaa hyökkäyksen valmistelua Iraniin

Israel jatkaa hyökkäyksen valmistelua Iraniin

5

Iranin ja länsivaltojen neuvotteluiden viimeisin kierros Iranin ydinohjelmasta päättyi keskiviikkona. Molemmat osapuolet pitivät neuvotteluita tarpeellisina ja rakentavina. Venäjä, Kiina, Ranska, Britannia, Yhdysvallat sekä Saksa sopivat marraskuussa Genevessä höllentää pakotteita Irania kohtaan. Vastineeksi Iran lupasi rajoittaa ydinohjelman tiettyjä kohtia puolen vuoden jaksolla. Myös ydinvoimaan liittyvien sanktioiden lopettamisesta sovittiin saman ajanjakson kuluessa.

Israel on kuitenkin tyytymätön uusimpien neuvotteluiden lopputulokseen ja on jatkanut hyökkäyksen valmisteluja Iranin ydinlaitoksiin. Tel Aviv on myöntänyt 2,8 miljardia dollaria sodan valmisteluihin tämän vuoden budjetista. Israel lietsoo sotaa samalla kun ulkovallat saavuttavat läpimurtoja Teheranin kanssa Iranin ydinenergia-asiassa.

Ajatollah Seyyed Ali Khamenei on uhannut Iranin hävittävän Tel Avivin ja Haifan kaupungit, jos Israel iskee Teheranin ydinlaitoksiin.

 

Lähde: Press TV

5 KOMMENTIT

 1. Kovan hinnan joutuisivat hyökkäyksestä maksamaan. Tosin, ei kai se Israelia estä?

 2. Ilmeisesti ainoan todellisen suurvallan lähi-idässä ,Iranin tuleminen mukaan yhteistyöhön yhdysvaltain kanssa ei ole israelin etujen mukaista ja se aiotaan estää kaikin käyettävissä olevin keinoin.

 3. Edellisissä kommenteissa todettiinkin se todellinen syy tähän konfliksiin: Iran. Ikävä kyllä sinne ei niin vain mennä. Ei ilman passia.

  Mitä tulee tähän Palestiinan maaperällä oleilevaan kristinuskon hylänneisiin Kasaarien jälkeläisiin niin hehän aina perustelevat oikeutensa Palestiinan maaperään sillä että he ovat siunattu kansa ja että raamttukin puhuu heidän aikoinaan joutuneen lähteään pyhästä maasta ja että he vielä joskus pääseävt sinne takaisin.

  Tässä perustelussa ja vertauksessa sotketaan useampi asia tarkoitushakuisesti keskenään. On totta että Raamattukin puhuu Israelista ja Israelin huoneesta sekä Israelin kansasta ja Israelin maasta. Mutta niillä ei tarkoitetan maata tai kansaa. Israel oli sen niminen henkilö, mies, raamatussa. Israeli huoneella tai Israelin kansalla tarkoitetaan tämän miehen perhettä ja jälkeläisiä. Ja Israelin maalla, hänen omistamiaan maita.

  Moniko muuten tiesi että samanaikaisesti oli kaksi Jerusalemia? Toiseen tuli vedenpaisumus, toiseen ei. Siis, mikäli aikakirjoihin on luottaminen.

  No, nämä Kasaarien käännytetyt jälkeläiset, ne tarkoituksellisesti ovat vuosia käyttäneet näitä verukkeita valheellisesti saadakseen itselleen Palestiinan valtion. Ja kuten olen joskus aikaisemminkin todennut, eivät hullut ole vaarallisia. Vaan heidän hännystelijänsä.

  Yleisessä tiedossa varmaankin on, miksi toinen maailmansota sytyi ja mikä osuus näillä Kasarien jälkeläisillä siinä oli:

  http://www.magneettimedia.com/benjamin-freedman-puhuu-juutalainen-loikkari-varoittaa-amerikkaa-1961/

 4. Mielenkiintoinen artikkeli Magneettimediassa, toisaalla taas on esiintynyt tieto, jonka mukaan Britannian juutalainen kemisti Haim Herzog, myöhemmin Israelin presidentti, vaihtoi kehittämänsä synteettisen asetonin kaavan maa-alueeseen brittiläisessä Palestiinassa, jota sitten jatkuvasti laajentaen kyettiin käyttämään juutalaisvaltion perustamiseen. Tätä on sanottu myös erääksi maailman suurimmaksi huijaukseksi. Asetoni oli tärkeää kodriitin tuottamisessa.

Comments are closed.