Koti Uutisia Israel halukas Internetin sensuuriorganisaation johtoon

Israel halukas Internetin sensuuriorganisaation johtoon

5

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu puoltaa nyt maailmanlaajuista sensuurielintä, jota käytettäisiin koko Internetin kontrolloimiseen.

UK_benjamin_israel

Benjamin Netanjahu haluaa vaientaa kaiken Internetin kautta kulkevan vapaan sanan. Ratkaistakseen ongelman Netanjahu vaatii perustaa maailmanlaajuisen sensuurielimen, jossa Israel olisi johtavassa asemassa.

Suunnitelman hän paljasti Tel Avivissa pidetyssä konferenssissa maanantaina. Siellä Netanjahu sanoi asian olevan ratkaistavissa, jos kaikki johtavat Internet-palvelut liittyvät yhteen.

“Internetiäkin varten pitää olla olemassa jonkinlainen YK:n tapainen elin, digitaalisen maailman johtavien yritysten koalitio, ja minun mielestäni Israel on kaikkein kehittynein”, Netanjahu lausui.

Se, että ihmiset maailman ympäri saavat Internetin kautta ilmaista vapaasti mielipiteitään, on Netanjahun mielestä pahuutta. Hänen mukaansa sensuurielin muuttaisi Internetin “kirouksesta siunaukseksi”.

Lähteet: Nordfront.se, RT

5 KOMMENTIT

 1. Tämä ei oikeastaan ole edes uutinen, tämä on itsestäänselvyys. Lisäksi on muistettava että maailmanpoliisi USA:kin on vain juutalaisten ja Israelin sätkynukke. Ja realistisuuden nimessä on todettava, ettei Israel tai USA kysy todellisuuddessa keneltäkään lupaa mihinkään. Ne toteuttavat kyselemättä omaa politiikkaansa ja operaatioitaan.

 2. Pahan akselikisa alkoi Pohjois-Korea-USA välillä – nyt vielä varastettu maa siihen lisäksi.

 3. Ja minä kun luulin että he hallinnoivat jo sitä. Ai niin, mutta nythän asialle taidetaan hakea hyväksyntää. Kannattaa lukea sekä seuraava artikkeli että sen kommentteja:

  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9655#kommentoi

  Mutta koska meillä tulee olemaan jatkossakin vakoilevia tahoja, lienee järkevää ruveta toteuttamaan tiedon siirtoa internetistä erossa olevassa verkostossa. Esim. langattomana siirtona tomivalla FreiFunkilla:

  http://wiki.freifunk.net/Kategorie:English

  https://en.wikipedia.org/wiki/Freifunk

  Pidempien matkojen vaatimiin suurempiin tehoihin ja suunta-antenneihin tarvitaan yli 0.1W teho. Mikä Suomessa helpommin on hankittavissa radioamatööri tutkinnolla. Sen jälkeen taajuuksista aukeaa melkoinen taivas käytettäväksi. Paikallisia solmuja tehtäessä ja tietoa siirrettäessä, ei seuranta ulotu siihen verkkoon. Tai se ainakin vaikeutuu niin kauan kun aktiivilaitteet ovat omassa hallussa ja konfiguroinnissa.

 4. Sitä mukaa kun radikaali politiikka radikalisoituu niin sitä mukaa myös kansan asenne muuttuu. Tuskin menee enää kauaa.

 5. Tuo freifunk.net on hyvällä asialla, mutta näyttää tällä hetkellä toimivan lähinnä vain Saksassa. Tietysti sitä voi laajentaa.

  Samaan tapaan kuin bitcoin on hajautettu rahajärjestelmä, vaihtoehtovaluutta, projectmeshnet.org tavoitteena on kehittää maailmanlaajuinen hajautettu tietoverkko, vaihtoehtoinen internet, hyperboria.

  Verkon muodostavat tavallisten ihmisten tiedonsiirtoon kykenevät päätelaitteet, kuten puhelimet ja tietokoneet. Tällaista verkkoa on teoriassakin lähes mahdoton sensuroida, kun siinä ei ole mitään verkkoon pääsyä tarjoavaa porttia eikä keskitettyä palvelinta.

  Tällä hetkellä projektiin kaivataan lisää porukkaa, sillä järjestelmä toimii sitä paremmin, mitä enemmän siihen on kytketty laitteita.

  Laittakaa viestiä eteenpäin.

  Laitoin tämän viestin tulemaan tor-selaimella kokeilumielessä ja turvallisuuden vuoksi. En ole vasemmistoanarkisti.

  Lisäksi eroavaltiosta.fi on lukemisen arvoinen saitti. Aiheina mm. hajautettu tuotanto eli 3D-tulostus, hajautetut rahajärjestelmät, luottamusverkostot eli eräänlainen hajautettu oikeusjärjestelmä, hajautettu energiantuotanto ja jo mainittu hajautettu tiedonvälitys.

  Todellinen aktivistin aarreaitta. Jokaisen kansallissosialistin kannattaa pysyä kehityksessä mukana ja hyödyntää tietojaan taistelussa.

Comments are closed.