Koti Uutisia Sionismi Israel haluaa Golanin kukkulat virallisesti itselleen

Israel haluaa Golanin kukkulat virallisesti itselleen

4
Benjamin Netanjahu.

Israel on vuosien aikana valloittanut lähialueita. Tällä kertaa Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu vaatii Golanin kukkuloiden tunnustamista virallisesti Israelin alueeksi. Golanin alue on alun perin ollut osa Syyriaa.

– Golanin kukkuloiden kuuluminen Israelille on fakta, joka kansainvälisen yhteisön pitää tunnustaa. Niin kauan kuin se on minusta kiinni, Golan tulee kuulumaan Israelille, Netanjahu uhoaa synagogan avajaistilaisuudessa.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov toteaa, että Israelin tulee viedä asia YK:n turvallisuusneuvostoon. YK on aiemmin todennut Golanin valloituksen laittomaksi. YK ei kuitenkaan ole tehnyt mitään asian korjaamiseksi.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

 1. “Rakkauden, tasa-arvon ja ymmärryksen” lähettiläs, pääministeri Benjamin Netanyahu.

 2. “Yksi pieni esinahka marssi näin;
  Golanin kukkuloilta kotiin päin;
  Koska reissu oli rankka niin;
  Otti hän mukaan yhden kiväärin…”

 3. Satanjehu:

  “Avaruudessa killuvan tellus nimisen planeetan kuuluminen Israelille on fakta, joka kansainvälisen yhteisön pitää tunnustaa”

 4. Ellei kyse ole “Raamatullisesta” alueesta, silloin Israelin pääministeri haluaa vain lisää “leben straumia” niin kuin eräs itävaltalais-saksalainen Saksan valtiojohtaja, jota ainakin “voittajan historia” kovasti paheksuen solvaa suureksi rikokseksi ja kansakuntien itsemääräämisoikeutta loukkaavaksi natsismin hankkeeksi.
  Golanin kukkulat kuuluvat Syyrialle, jotka se tosin sodassa menetti, mutta kyseessä ei ole sentään aikanaan Neuvostoliiton Suomelta WWII aikana viedyistä itärajan maakunnista, jotka nykyisen Venäjänkin mielestä on Pariisin Rauhanneuvotteluissa v. 1947 lopullisesti loppuun lyödyt ja näin pätevät ilman, että niistä muodostuu enään “neuvottelukysymystä”. Sen sijaan Syyrian ja Israelin välillä ei ole solmittu virallista rauhansopimusta, joka sinetöisi tuon valloitetun alueen (Golanin) luovutetuksi Israelin valtiolle.
  Ja sinänsä Golanin kukkuloilla ei ole Israelille aseteknisesti mitään merkitystä, sillä kaiketi Israel ei ole käyttänyt tuota aluetta Syyriaan tekemiensä hyökkäystensä astinlautana. Nykyisellään Golanin kukkuloiden YK-sotilaiden vartioalueista ei ole minun korviini kuulunut mitään, niin eikö tuo alue ole vieläkin YK:n rauhanturvaajien hallussa eli nk. “kansainvälisen yhteisön hallinnan alainen alue. Liekö hiljaisuus syynä siihen, ettei siellä ole enää YK-sotilaita Suomesta.
  Ja YK:n edesvastuuttoman suhtautuminen “omien” sotilaidensa ja vastuun ottaminen heidän turvallisuudestaan kriisitilanteista on niin ala-arvoista kuin tuon umpi-korruptoituneen kulttuurimarxistisen “pöhö-sammakon” taholta vain olla voi. Ei tätä taustaa vasten yhdenkään suomalaisen sotilaan tule enää koskaan sotkeutua tuon ylikansallisen rikollisjärjestön toimintaan millään muotoa.
  Sillä se “auto-jekkukin” on jo hailakkaa historiaa, jota ei pidä enää henkensä kaupalla mennä hankkimaan, koska se on jo yhtä kuollut asia kuin Siperian mammuttikin.
  Eihän tuota “porkkanaa” edes enää nuori polvi tiedä.

Comments are closed.