Koti Uutisia “Israel ei voi kääntää selkäänsä pakolaiskriisille”

“Israel ei voi kääntää selkäänsä pakolaiskriisille”

6

Samah Salaime kirjoittaa israelilaisella +972-sivustolla:

“Israelin media välttelee uutisoimasta tästä humanitaarisesta kriisistä, joka pitää muun maailman kiireisenä, ja media mieluummin haluaa pitää israelilaiset peloissaan pakolaisten suhteen. […] Naapuri ja lähimaat – Jordan, Libanon ja Turkki – ovat täynnä pakolaisia, ja nämä maat ovat alkaneet valittaa näistä tuhansista pakolaisista, jotka yrittävät löytää töitä. […] Ainoastaan yksi maa ei välitä ongelmasta: Israel. […] Israel on kuin pilalle hemmoteltu lapsi Lähi-idän lastentarhassa.”

Kansallisen Vastarinnan toimitus ihmettelee, miksi valtamedia pakkosyöttää valkoisille “tarvitsemme erilaisuutta ja monikulttuurisuutta” -propagandaa ja sen vastustajat kohtaavat vainoa valtamedialta, mutta Israel on saanut harjoittaa kantaväestöä suojelevaa politiikkaansa ilman valtamedian kritiikkiä vuosikymmeniä. Miksihän asia on näin?

UK_Israel_pakolaisetLähde: Daily Stormer

6 KOMMENTIT

 1. Juutalainen etuoikeus. Ei sille ole muuta selitettä. Israeliin ei ole tullut monta turvapaikanhakijaa, ja nekin jotka ovat päässeet, ovat kohdanneet viranomaisten vainon ja vihaiset kansalaiset.

 2. Israelin perustuslain mukaan maahan voivat tulla kaikki juutalaiset. Miljoonia pakolaisia on jo tullut. Israelilaiset tietävät mitä on peli islamilaisten kanssa eivätkä ok niin hulluja että tekisivät vapaaehtoisesti itsemurhan niin kuin me täällä länsimaissa.
  Israelissa tiedetään että islamisteihin on vastattava voimalla. Toisen posken kääntäminen ei vaan toimi.
  Suosittelen vastarinnalle sotakirveen hautaamista Israelin suuntaan ja keskittymistä nyt meneillään olevaan fataaliin kriisiin.

  • “Israel” on vastuussa avoimien rajojen politiikasta Euroopassa ja myös myötävaikuttanut pakolaisvirtojen luomiseen ja suuntaamiseen kohti Eurooppaa aivan kuten Kalergi-Coudenhove (EU:n perustaja) kirjassaan Praktischer Idealismus suunnitteli.

   Avoimien rajojen politiikkaa Euroopalle vahvan juutalaislobbauksen avulla, mutta “Israelin” on saatava pysyä homogeenisenä.. Jos et oikeasti näe tätä niin suosittelen sinua siirtymään Hommaforumille nuolemaan “Israelin” persettä muiden sionistien pariin!

 3. Kun Israel itsenäistyi vuonna 1948, niin sen väkiluku oli vain alle 500 000. Sen jälkeen arabimaat aloittivat sotatoimet Israelia vastaan ja kävivät sodan. Monet arabimaat karkottivat niissä asuvat juutalaiset, yhteensä noin 800 000 ihmistä. He joutuivat jättämään omaisuutensa entiseen kotimaahansa (arabimaahan) ja lähtemään tyhjin käsin esi-isiensä kotimaahan Israeliin. Ja sen jälkeen on Israeliin tullut monia miljoonia ihmisiä, kuka pakolaisena, kuka siirtolaisena. Luulen, että Israel on oman osuutensa tehnyt ns. pakolais-/siirtolaisasiassa. Mutta minua ihmetyttää varsinkin se, että rikkaat arabimaat, öljyntuottajamaat, eivät ole ottaneet tuota nykyistä valtavaa siirtolaistulvaa vastaan. Mutta toisaalta: ihmisten salakuljettajat eivät varmaan sinnepäin salakuljetusmatkojaan järjestäkään. Eurooppa kangastelee jonkinlaisena paratiisina, ihmemaana, ihannemaana musujen, mamujen, (elintaso)pakolaisten silmissä, joten he suuntaavat matkansa tänne. Mamutulvalle on pantava pikainen stoppi ja sulku!

  • Nykyiset Askhenazi-juutalaiset ovat käännynnäisten Khazaar-juutalaisten jälkeläisiä eikä heillä ole mitään muita siteitä “Israeliin”, kuin pari satukirjaa “ennustuksineen”.

Comments are closed.