Koti Uutisia Sionismi Israel ampui 16-vuotiaan palestiinalaisen

Israel ampui 16-vuotiaan palestiinalaisen

37

16-vuotias palestiinalainen Ahmed Masabah Abu Tuyur kuoli lauantaiaamuna vammoihinsa, jotka hän sai perjantaina jouduttuaan terroristivaltio Israelin sotilaiden ampumaksi.

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu video ampumisesta. Videolla näkyy, kuinka Abu Tuyur heittää kiven pitkän matkan päässä olevien israelilaissotilaiden suuntaan ja heiluttelee sen jälkeen käsiään. Pian tämän jälkeen sotilaat ampuvat aseettoman teinin.

Lähde: Daily Stormer

37 KOMMENTIT

 1. Maapallo kiittää — yksi mutakuono vähemmän. Minua ei ventovieraiden muukalaisten elämiset ja kuolemiset kiinnosta. Elän omaa elämää, päivä kerallaan täällä luonnon helmassa.

  • Sun mielestä on siis ihan hyvä, että jutkut tappavat Palestiinalaisia? Lapsi on murhattu ja sanot noin. Kertoo jotain kyllä sun mielentilasta. Huhhuh.

   • Jussi — Mitä lässytät, vitun pelle? Ei minua kiinnosta. 500 000 kädellistä (homo sapiens ja heihin verrattavia) kuolee joka päivä. Sinä olet mieleltäsi sairas pelle, kun olet kiinnostunut moisesta. Taitaa oma elämä olla melko merkityksetöntä, kun täytyy hakea sisältöä tuollaisesta sosiaalipornosta. Takaisin sinne TV:n ääreen, tupakka huuleen ja Pirkka-tarjousolut kouraan. Vitun säälittävä pelle. Israelin rakastaja. Teitä paskoja riittää. Onneksi sinäkään et koskaan käy SVL:n tapahtumissa. Kaltaisiasi ei tarvita yhtään mihinkään tässä maailmassa.

    • Israelin rakastaja? Ottiko bonehead itseensä? Mene narsisti takaisin sinne vitun koloos missä vitun peräsyrjässä moinen Juntti asuukin, kehitysvammainen apina, tapa ittes.

    • Itseasiassa olen käynyt useassa Vastarintaliikkeen tapahtumassa ja olen tukijäsen. Sinä et ole mitään muuta kuin mielenterveysongelmista kärsivä loinen, haittaisämmaallinen tai tuskin edes sitäkään, oot Varisverkoston joku vajakki joka yrittää aiheuttaa vaan riitaa. Että kipitäs vittuun siitä ja ota kipas mukaan. 😄

     • Reppana olet. Älyllisesti ja varmaan ruumiillisestikin vajavainen. Nauti harmaasta betonieläintarhastasi muiden juoppojen, narkkareiden ja neekereiden kanssa vielä kun ehdit. Puhdistus tulee pian ja kaltaisesi lähtevät ensimmäisten joukossa. Kaikesta kirjoittamastasi oikein huokuu mahtava ammattikoulupohjasi läpi. Surkuhupaisa tapaus. Ei kukaan ota tuollaista vakavasti.

  • Nyt on enemminkin kyse sionistien asenteesta, joka on täysin välinpitämätön ihmishenkeä kohtaan. Ei heillä tietenkään ollut mahdollisuutta tarkastaa, oliko tämä vakavan vaaran Israelin sisäiselle turvallisuudelle muodostanut henkilö 18, jolloin hän on vapaasti ammuttavaa riistaa, mutta silti… Kuinka suuren vaaran hän aiheutti ja mikä olisi perusteltava syy hänen ampumiselleen? Muu kuin perverssi verenhimo.

   • Juutalaisten verenhimoa ja rahakän himoa ei voi tyydyttää, ne imee kaikki kuivaksi. Jokainen palestiinalainen, iranilainen, syyrialainen tai ketlä vaan, jotka taistelevat juutalaisia vastaan ovat sankareita! Toivottavasti tuo roistovaltio Israel vielä pyyhitään maailmankartalta syvimpään helvetin koloon mihin se kuuluu!

    • Fakta on että muslimit/ählämit on tanssinu 1400 vuoden ajan juutalaisten pillien mukaan. Kuinka näitä maan matosia pitäisi arvostaa? Tutki historiaa niin saat tietää miksi he ansaitsevat “kärsimyksen” tien.

   • »Jokainen palestiinalainen, iranilainen, syyrialainen tai ketlä vaan, jotka taistelevat juutalaisia vastaan ovat sankareita!»

    Hahaha! Pelle mikä pelle. Onko fattarahat jo käytetty, kun noin kismittää? Mutakuonojen rakastaja. Hyi.

    »Toivottavasti tuo roistovaltio Israel vielä pyyhitään maailmankartalta syvimpään helvetin koloon mihin se kuuluu!»

    Toivot siis yli viiden miljoonan massamurhaa? Ja minä iloitsin yhden kuraturvan — joka osallistui rikolliseen protestiin! — poismenosta. Jep, jep. Ei ole kaikki kotona sinulla. Kaada itsellesi, cuck-poika vain.

    Fylyin’ Finniä suosittelisin taasen tarkistamaan taas sieltä sivistyssanakirjasta mitä se “perverssi” oikein tarkoittikaan. Verenhimo ei todellakaan ole perverssiä. Menepä vaikka luontoon katsomaan, jos olet harmaassa betonieläintarhassa eläviä.

    Fiksu ihminen tietää kaikki sivistyssanat, muttei koskaan käytä niitä. Mutta jos käyttää niitä eikä edes tiedä niiden merkitystä, niin… No, ymmärsit varmaan.

    Omasta mielestäni turha sivistyssanoilla briljeeraaminen on täysin burleskia.

    • Jahah, varisverkoston riidankylväjä on jälleen laskeutunut keskuuteemme. tervetuloa vaan kaikille pseudonymillesi.

     Näyt saavan jotain perverssiä tyydytystä toisten solvaamisesta, ihan niinkuin jotkut tahraa kalsarinsa ammuskellessaan aseettomia.

     Onnea vaan valitsemallesi tielle ja Heil sun heiluvilles, mikäli niitä nyt edes löytyy.

     • Joo, joillakin näyttää olevan vaikeita mielenterveysongelmia. Mistä psykiatrian osastolta karannut? Tai takku foorumilta? 😂

     • Se on “Takku-foorumi”, vitun ammatikoulun reputtanut, kaljuuntut säälittävyys. Kaada ihan itsellesi vain. Täällä on aito kansallissosialisti. Isänmaallinen, joka toimii radikaalisti. Ajaa esim. mutakuonot, kerjäläiset ja muut loiset pois. Levittää tietoa monellakin eri tavalla ihmisten näkyviin ja kuuluviin. Hyökkää suoraan mädättäjää vastaan, esim. vastaanottokeskukset, mediat jne.

      Jatkakaa te vain nettisotureina. Olette kovin huonoja siinäkin. Jos ainoa “argumentti” on syytä vastapuoleen kuuluvaksi jotakuta, jolla on enemmän järkeä kirjoituksissaan ja ideologiassaan, niin ollaan kyllä vähän saatanan heikolla pohjalla. Mutta eihän teiltä reppanoilta muuta voi odottaakaan. Teidät strategianne jää kakkoseksi jopa bolšuille. Toisen leimaaminen “psykiatriselta osastolta karanneeksi” tai “lääkkeensä unohtaneiksi” on myös niin vanhaa meemi jo, että siinä kasvaa sammalta. Menkää sinne pikkulasten meemisivuille takaisin tai mistä vitusta nyt olettakaan ikinä tänne eksyneet, te saamattomat nollat.

      No, idiootti se lepertelee kaikenlaista paskaa.

      Tämä sopii koukkunokiin ja myös teihin, arvon valeisänmaalliset rotat:

      »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
      Joh. 8:44

      Hukkukaa omaan sontaanne. Se on ainut johon pystytte mitättömissä elämissänne. Ei muuta kuin onnekasta odottelua seuraavaan sossupäivään. Olkoot itsekäärimänne Bonus-sätkät kosteita ja Pirkka-tarjousoluenne vapaita launtaimakkaran vivahteesta jälkimaussaan. Olkoon myös Syksyn TV-tarjonta parempi kuin koskaan, jottette jouten joutuisi olemaan.

      Kuolkaa pois pian, raukat ja typerykset. Tämä maa ei jää teitäkään itkemään.

    • Niin toivonkin, Israel pitäisi pommittaa maan tasalle. Juutalaisten rakastaja, kipa päähän A.C ja mene vittuu täältä lässyttämästä vitun tyhmä juntti, oot kyllä sairas apina. Takaisin sinne takku foorumille itkeen.

     • Ja tämä on vain yksittäisen kommenttoijan mielipide: Maailma ilman juutalaisia olisi tavoittelemisen arvoinen asia!

     • Maailma ilman sinua olisi hieno paikka. Joistakin juutalaisista on ollut sentään hyötyä. Samaa ei voi sanoa sinusta.

    • Olet kyllä niin elämämkoulureppana, “aito kansallissosialisti” Haha, joka heti kiirehti puolustaan juutalaisia. Laita se kipa päähän ja painu itkumuurille runkkaan. Sun kaltainen haittaisämmaallinen runkku on kansallissosialistien vastakohta. Roskasakkia oot. Taidat olla Impotentti ja hinttari. Painu takas koloosi, A.C

     • “. Täällä on aito kansallissosialisti. Isänmaallinen, joka toimii radikaalisti. Ajaa esim. mutakuonot, kerjäläiset ja muut loiset pois. Levittää tietoa monellakin eri tavalla ihmisten näkyviin ja kuuluviin. Hyökkää suoraan mädättäjää vastaan, esim. vastaanottokeskukset, mediat jne.”

      Jaa. Miksi ei olla kuultu tollasesta mitään? Kun oot kerran niin “kova” äijä niin meeppä hyökkään vastaanottokeskusta vastaan kuten sanoit tekeväsi, ja tee siitä video ja levitä se tänne. Sitä odotellessa. 😄

     • Se on sen verta kova ja MoniQuolinen ninja, jotta maailman media ei uskalla julkaista sen aikaansannoksia koston pelossa. Sama sälli, joka juutalarppasi Lootin vaimon Baabelin torniravintolan suolasirottimeksi, kosketti “can’t touch me”-Hammeria ja löi Chuck Norrisia nopeammin kuin Lucky Luke käärii sätkän. Siis varteenotettava tappajakani.

  • Sinulle on ihan fine Israelin laittomat toimet lähi-idässä aluevaltauksineen ja kansanmurhineen? Samat valehtelevat koukkunokat vaativat avoimia rajoja ihmiskunnan pahimmalle roskaväelle tänne luonnonhelmaan ja pian voit sanoa hyvästit rauhallesi… todella kummallista ajatusten juoksua ja btw, mitä enemmän sotilaallisia konflikteja tapahtuu lähi-idässä ja Afrikassa, sitä enemmän pyritään oikeuttamaan valtavia siirtolaisaaltoja Eurooppaan… Israel tai Saudi-Arabia ei ota ainuttakaan vastaan.

   • Juuri näin. Ja ei kaikki arabit ole samanlaista roskasakkia mitä Eurooppaan vyöryy, arabinationalistit pitävät näitä “pakolaisia” ihan yhtälailla roskaväkenä ja kansanpettureina.

    • Esim Iranin vallankumouskaarti, Syyrian joukot ja Hizbollah taistelevat ISIS:tä, Al-Qaidaa ja terroristivaltio Israelia vastaan.

     • Mene nyt jo arabinationalistiesi kannsa askartelemaan REFUGEES WELCOME -kylttejä ja antamaan persettä niille lemmikeillesi. Oksettava otus olet, kuten rakastamasi hiekka-apinatkin.

   • A.C. – En tiedä mitä sinä edustat, mutta et ainakaan kansallismielisyyttä, kuulostat juurikin sellaiselta juopposkinarilta joka tulee baarissa umpikännissä selittämään “isänmaallisuudesta”.

    Suomeen tulleet maahantunkeutujat ovat elintasopakolaisia, roskaväkeä ja jos otat hieman selvää, niin hyvinkin vihattuja yksilöitä kotimaissaan varsinkin Lähi-Idässä. Harva niistä on oikesti turvaa tullut hakemaan, miljoonat oikeat pakolaiset ovat edelleen kotimaissaan tai naapurivaltiossa ja se riittää turvaksi. Näkeehän sen noiden paskojen käytöksestäkin kantaväestöä kohtaan, ei mitään arvostusta tai kiitollisuutta, arabinationalistit ovat ihan eri sorttista väkeä (vaikka en islamista pitäisikään) ja mielellään kävisin vaikka ihan keskustelua heidän kanssaan mm. Israelista ja globalismista. Maahantunkeutujia Euroopassa on vain yhdestä syystä ja se on valkoisten kansanmurha.

    • Kaadapa itsellesi vain, sinäkin älyllisesti reppana. En juo enkä baareissakaan täten käy.

     • EV: Kuten Flyin Finn kirjoitti – Tämä on se sama riidanhaastaja ja trolli kymmenillä eri nimimerkeillä. Ei tämän vajakin jutuista kannata enää välittää.

    • “arabinationalistit ovat ihan eri sorttista väkeä (vaikka en islamista pitäisikään) ja mielellään kävisin vaikka ihan keskustelua heidän kanssaan”

     Ai pidätkö islamista? Vai tulikohan kirjoitusvirhe…?

 2. Jutkut tunnetusti tappavat keitä vaan, lapsia, naisia, vanhuksia. Toivon, että tulen näkemään vielä kun Israel roihuaa tulessa raunioina ja jutkut kohtaavat tuomionsa.

  • Pidä sinä huoli omista asioistasi. Minulla riittää omiakin ongelmia, joten ei tarvitse muista ihmisistä murehtia. Kannattaisi sinunkin kokeilla?

   • Ehken sinukin pitäisi sitten mennä hoitamaan ne omat ongelmasi, eikä tulla laukoman tyhjänpäiväisyyksiä.
    Kun ongelmat on hoidettu, niin ehken jää enemmän aikaa miettiä laajemmalti kuin mitä pillin läpi näkyy.

 3. Jaså… Kaikenlaista arabin- ja Israelinystävää, trolliksi syyttelijää ja “holocausti”-uskovaista täälläkin. Taidanpa pysyä muilla sivustoilla, joissa keskustelun taso huomattavasti korkeampaa. En nyt mainitse tässä, etteivät rotat seuraa.

 4. Vaikka tuossa ylempänä onkin maininta:

  “Kommentteja ei esitarkasteta, joten kirjoittajat ovat niistä itse laillisessa vastuussa. Kommentit eivät edusta Vastarintaliikkeen virallista kantaa.”

  niin ehkä sen verran olisi paikallaan moderoida kommenttiosiota, että nämä itkupotkuraivarit siivotaan pois. Ei tällaisten esilläolo ainakaan liikkeen kuvaa ulkopuoliosten silmissä paranna.

Comments are closed.