Koti Uutisia Ulkomaat Ison-Britannian sisäministeri: maassa on 80 000 nettipedofiilia

Ison-Britannian sisäministeri: maassa on 80 000 nettipedofiilia

6
Ison-Britannian sisäministeri Sajid Javid on pyytänyt suuria teknologiayrityksiä kuten Facebookia, Microsoftia ja Twitteriä tekemään enemmän lasten suojelemiseksi Internetissä. Hän kertoo, että lapsiin suuntautunut seksuaalinen rikollisuus netissä on lisääntynyt voimakasta vauhtia.

Sisäministerin mukaan pelkästään Britanniassa asuu noin 80 000 henkilöä, jotka ovat Internetissä varteenotettava uhka lapsille. Javid sanoi myös, että hän vaatii pikaisia toimenpiteitä yrityksiltä asian suhteen.

– En vain pyydä muutosta, vaadin sitä. – – Jos teknologiayritykset eivät tee asialle jotain, olen valmis pakkotoimiin, Javid totesi.

Lähde: Breitbart

6 KOMMENTIT

 1. Todellinen tarkoitus on lisätä kansalaisten vakoilua ja torjua hallituksen vastaisia mielipiteitä.

 2. Haluaisin myös tietää prosenttimäärän siitä, kuinka moni näistä sairaista paskoista on maahantunkeutujia, ählythän ne briteissä on pitänyt näitä raiskaus- ja pedofiilirinkejä.

  • Ei nyt niinkään. Hallituksessa, poliisi johdossa ja kuninkaalisissa on paljon pedareiden suojelijoita sekä itse tekijöitä.
   Muisteleppa vaikka J Saville tapausta. Hyvin monet tiesi, mutta kukaan ei puhunut julkisuudessa.

 3. Mietin just että minkälainen uhka lapsille on henkilö joka etsii internetistä kuvia lapsista? Se että ei sorru rikokseen tiedostaen tilanteensa ja vain katselee kuvia, se ei ole rikoslaissa tuomittavaa.

  Ehkä paremminkin tulisi miettiä mitä vikaa Isossa-Britaniassa on kun sielä on arvioitu olevan noinkin monta pedofiilia. Onko kyse siitä että kun aikoinaan hulllun lehmän tauti, suu-ja sorkkataudit sekä monet muut ravintoon liittyvät taudit lähtivät -80 ja -90 luvulla liikkeelle, niin ne lähtivät nimenomaan Englannista liikkeelle. Ja kestivät sielä aina pisimpään. Paljonko pitää olla maataloudessa ja maaperässä vialla että sieltä lähtee kansainväliset epidemiat liikkeelle? Onko tämä saastutetun ruuan seurausta kenties toisessa sukupolvessa, jonka jälkeen ei “normaaleja” ihmisiä enää synnykkään?

  Kaiken kaikkiaan tämä vaikuttaa siltä että ihmiset halutaan nyt listata ja lokeroida jokainen omiin lokeroihinsa jotta “noitavainojen” alkaessa tietoa voidaan käyttää ihmisiä vastaan? Poikkeuksetta ihmisillä on fantasioita jotka eivät kestä päivänvaloa. Mutta suurin osa ei toteuta niitä koskaan.

  • Mieti nyt kaksi kertaa että mikä uhka se on. Aika itsestään selvää. Mieti niitä lapsia ja mitä niille on tapahtunut joista kyseiset kuvat on otettu. Oletko tyhmä?

Comments are closed.