Koti Uutisia Ulkomaat Ison-Britannian keskuspankki kieltäytyy luovuttamasta Venezuelan kultaa

Ison-Britannian keskuspankki kieltäytyy luovuttamasta Venezuelan kultaa

5

Ison-Britannian keskuspankki Bank of England on kieltäytynyt palauttamasta Venezuelalle tämän kultavarantoja, jotka ovat olleet pankissa talletettuina. Venezuela kuten monet muut maat, Suomi mukaan lukien, säilyttää osaa kultavarannoistaan Ison-Britannian ja/tai Yhdysvaltain keskuspankeissa. Venezuelan kohdalla maalla on Ison-Britannian keskuspankin huostassa 550 miljoonan dollarin edestä kultaa.

Pankki perustelee kieltäytymistä luovuttaa kultaa Venezuelalle sillä, että he “pelkäävät” maan presidentin Nicolás Maduron myyvän kullan tavoitellessaan henkilökohtaista voittoa. Jotta maa saisi heille kuuluvan kullan takaisin, tulee heidän toimittaa pankille selvitys siitä, mitä he aikovat kullalla tehdä.

Käytäntö, jossa maat säilyttävät osaa kullastaan Yhdysvaltain tai Ison-Britannian pankeissa, yleistyi toisen maailmansodan jälkeen, jolloin “liittoutuneet” pyrkivät orjuuttamaan muuta maailmaa “rauhan” nimissä.

Lähde: Nordfront

Lue myös: Unkari lisää kultavarantojaan

5 KOMMENTIT

 1. A)
  Kulta ei ole enää Bank of England’in hallussa. (Se on myyty ja rahat pistetty liiviin. — Kenen liiviin? Sitä tarina ei kerro. Ottajia kyllä on ja on ollut.)

  B)
  Kullasta on tehty poliittinen ase.

  Tämä on yksi potentiaalinen särö kansainvälisessä valtioiden ja niiden keskuspankkien keskinäisessä luottamuksessa, josta globaali kriisi voi saada alkunsa. — Kun valtiot eivät enää luota toinen toisensa kykyyn pitää yksinkertaisimpiakaan sopimuksia.

  C)
  Minkä maan oikeusistuimessa on sovittu tämän kaltainen kiista käsiteltävän? Jos Englannin, niin hyvästi kulta.

  • Suomen Pankki ei ole Suomen valtion omistama pankki. Se on globalistien pankki. Ja koska kulta on globalistien hallussa niin se on poissa Suomesta. Eikä ikinä enää tule tänne. Markkahan irroittettiin kutlakannasta jotta pankit voivat luoda rahaa tyhjästä, eli velasta.

   Aivan samalla tavalla Saksan kulta hävisi kuin pieru saharaan. Sitä eivät palauta Englanti, Ranska, Venäjä tai Amerikan yhdysvallat. Kuten amerikkalaiset sanoivat: Sitä kultaa ei enää ole. Ja jos se olisikin niin sitä ei voitaisi palauttaa. Koska sellaista valtiota ei ole kuin Saksa (Bundes Republic). Saksahan on yhä edelleen miehitetty maa-alue.

 2. Mitäs vittua se noille saariapinoille kuuluu mihin Venezuela oman kultansa käyttää? Vaikka menisikin vallassa olevan omiin “taskuihin” niin se on kai Venezuelan oma asia hoidella homma kuntoon.

 3. Nyt jo vaaditaan lähes jo näiden “pikku pankkienkin” taholta “selvitystä” mihin tallettaja aikoo nostettavan määrän rahaa käyttää varsinkin suurien summien ollessa kyseessä.
  Ehkä luotettavampi vaihtoehto olisi Sveitsin pankit, mutta niiden luotettavuus käsitykseni on vanhaa perua, eikä perustu nykyiseen tietämykseen.
  Periaatteessa kultavaranto pitäisi luovuttaa tallettajalle ilman nurinoita ellei kyseessä ole ilmiselvä mielipuolinen diktaattori, jonka nyt normaalilla järjellä jokainen käsittää millaisesta tapauksesta silloin on kyse.
  Kun omistaja pyytää omansa pois. On se pääsääntöisesti annettava omistajalleen. Se, mihin kultavaranto loppujen lopuksi menee “omistajalleen” palautettua. On kyseisen maan kansalaisten asia “hirttää” väärinkäytöksiin syyllistyneen johtajansa / hallituksen. Se ei tuo kultaa takaisin, mutta taloudelliseen toimintaan sisältyy aina riski, jonka kanssa on elettävä.

Comments are closed.