Koti Uutisia Iso maahanmuuton vastainen mielenosoitus Puolassa

Iso maahanmuuton vastainen mielenosoitus Puolassa

10

UK_Puola

Tuhannet puolalaiset osoittivat viikonloppuna mieltään maahanmuuttoa vastaan. Mielenosoituksen taustalla oli maan hallituksen päätös vastaanottaa lisää maahanmuuttajia vuoteen 2017 mennessä, kuten EU on vaatinut.

Tuhannet puolalaiset kokoontuivat lauantaina Varsovan kaduille protestoimaan hallituksen päätöstä, jonka mukaan Puolan tulee vastaanottaa kaksituhatta syyrialaista ja afrikkalaista maahanmuuttajaa vuoteen 2017 mennessä. Hallituksen päätöksen taustalla on EU, joka ajaa entistä monikulttuurisempaa Eurooppaa.

Mielenosoittajat huusivat muun muassa iskulausetta “Tämä on Puola, ei Bryssel, emme kannata maahanmuuttoa!” Uutisvideon tapahtumasta voi katsoa YouTubessa:

 

 

Lähde: Nordfront.se

10 KOMMENTIT

 1. Missä on Ylen ja muun valtamedian uutisointi aiheesta? Ai niin, tärkeämpää suvaitsevaisuuskiimassaan “uutisoida” pääkaupungin rinkirunkkauksesta 28.7.2015.

 2. Miksei Yle(nanto), Hyysäri (Pravda) tai Iltapaska uutisoi aiheesta?
  Missä Puolassa löytyy vielä järkeä, täällä moku-kiimassa vouhotetaan torilla vihapuheita pitäen Vihreiden toimesta.

   • Mitä varten kaikki aina odottaa että joku muu järjestää? Miksette itse tartu toimeen jos haluatte samanlaisen miekkarin? Ei mielenosoitukseen mitään lupaa tarvitse, ilmoitus riittää. Siitä vaan tekemään!

 3. Ja samaan aikaan Suomessa osoitettiin mieltä valkoisen kansanmurhan ja islamilaisen terrorismin puolesta.

  Erittäin hienoa, että puolalaiset sentään puolustavat omaa maatansa, toisin kuin Suomessa, jossa isänmaallisuus on melkein kuin kirosana.

  • “Lähetin paskamedioihin uutisvinkin”
   Ja se jos mikä on yhtä tyhjän kanssa. Kantapään kautta olen huomannut, että jos lähetät oikeasta uutisesta vinkin, se muutetaan suomalaisen roskapolitiikan agendaan sopivaksi agitoinniksi.
   Jos taas lähetät itse valmiiksi suomentamasi jutun, vähän kuin yrittäen saada sen totuuden siemenen unohtumaan sinne, niin kyllä sekin moderoidaan sillisalaatiksi, jossa ei ole päätä ei häntää ja oma nimesi loistaa isolla jotta varmaan saadaan luotua mielikuva kirjoittajasta, jolla ei ole lähdefaktat ja/tai asiat hallussa.

   Ja toisaalta, se ihmisten idioottimaisuus erityisesti taas viimeisten vaalien alla yllättää joka kerta. Ei vieläkään ole riittävästi hakattu päätä seinään?
   Suomalaiset ihan kilvan vertailevat kenen puolue on vähiten paska, eikä kukaan ymmärrä, että 98-vuotinen Suomen Tasavallan historia on jo osoittanut hampaattomuutensa. Nykyinen poliittinen malli ei toimi, jossa Helsinki sanoo (ulkovaltojen äänitorvena) ja koko muu Suomi tottelee hammasta purren. Eli kun nykyinen poliittinen malli on täysin toimimaton suomalaiseen mentaliteettiin, on vaihtoehtoja tasan se yksi. Suomen Tasavallan lakkauttaminen ja Suomen Maakuntien Liittotasavallan perustaminen. (tämä on se tie, millä kuoletamme jo olemassaolevat velat, maakunnat keräävät itse veronsa, hoitavat oman maakuntansa asiat kuntoon ja ylijäävä osuus voidaan antaa “yhteiseen hyvään” tai heikoimmin pärjäävän/pärjäävien maakuntien tueksi, jokaisella maakunnalla olisi oma armeijan erikoisyksikkönsä vastuualueenaan, jokaisella maakunnalla veto-oikeus, jolloin yhden maakunnan päätös liittymisestä ylikansallisiin sontainstituutioihin ja talous-liittoihin ei enää toimisi … tätä listaa kykenisi jatkaa lähes loputtomiin mutta nähdäkseni tämä on ainut tie pelastaa se vähä mitä on pelastettavissa).

 4. Olen aina ihaillut puolalaisia ja heidän isänmaanrakkauttaan,sitä ei lannistanut sovjetunion eikä lannista euroopanunioni.

Comments are closed.