Koti Uutisia Sionismi Iso-Britannia luokitteli Libanonin hallituspuolueen terroristijärjestöksi

Iso-Britannia luokitteli Libanonin hallituspuolueen terroristijärjestöksi

5

Iso-Britannian sionistinen johto on jälleen kerran päässyt vauhtiin terroriluokitustensa kanssa. Tällä kertaa maa on luokitellut Libanonin hallituspuolueen Hizbollah’n terroristijärjestöksi. Asiasta kertoi Ison-Britannian sisäministeri Sajid Javid.

– Hizbollah jatkaa toimiaan, jolla se pyrkii luomaan epävakaisuutta Lähi-Idässä. Emme kykene enää näkemään eroa kielletyn sotilaallisen haaran ja poliittisen puolueen välillä, Javid kertoi.

Luokitus tarkoittaa sitä, että jäsenyys Hizbollah’n puolueessa on rikollista. Henkilö, joka havaitaan Britanniassa ja on puolueen jäsen voi saada jopa kymmenen vuoden vankeustuomion.

Roistovaltio Israel ylistää päätöstä ja kiittää Isoa-Britanniaa päätöksestä.

– Jokaisen, joka oikeasti tahtoo taistella terrorismia vastaan, tulee hylätä ajatus siitä, että Hizbollah’n sotilaallisella ja poliittisella haaralla olisi jotain eroa, kertoi Israelin turvallisuusministeri Gilad Erdan.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

 1. Kun kyse oli vielä Palestiinasta, juutalaiset kävivät leppymätöntä ja veristä terroristi sotaa räjäyttämällä pommeja, joissa kuoli brittiläisiä sotilaita Iso-Britanniaa vastaan, joka vastasi tuolloin alueen hallinnosta.
  Voisi kaiketi lähes sanoa, että juutalainen tappaa vaikka oman äitinsä, jos tarve vaatii. No, mitäpä konsti tuo olisi kun on eurooppalaisen uskontokunnan perustajankin murhannut, josta huhutaan olevan perätä Jumalan Pojan.

  • Et kai vaan yritä vihjata että kristinuskossa olis jotain eurooppalaista? Samalla logiikalla islam ja juutalaisuus on eurooppalaisia uskontokuntia.

   • Tässä pvh:lla varmasti jotain syvällisempää. Minä en sitä osannut nähdä, mutta olen kiinnostunut. Aidosti.

   • Eiköhän tuo kristinusko lie yleisin uskonto Euroopassa, ainakin vielä toistaiseksi.

 2. Mitkäs ovat Sajid Javidin omat taustat? Brittien sisäministerikin on rotumuukalainen, todella surullista.

Comments are closed.