Koti Uutisia Iso-Britannia aikoo rahoittaa Venäjän homojen oikeuksien puolustajia

Iso-Britannia aikoo rahoittaa Venäjän homojen oikeuksien puolustajia

3

Ison-Britannian hallitus on päättänyt rahoittaa homojen oikeuksien puolustajia Venäjällä. Britannian hallitusta ahdistavat Venäjän tiukat homolait.

Britannian kulttuuriministeri Maria Miller totesi, että hallitus “tekee oikein” alkaessaan rahoittaa homojen oikeuksia. Miller pitää tärkeänä, että Sotshin talviolympialaisissa kaikkia ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti. “Tämä kuuluu olympialaisten henkeen”, Miller kertoo BBC:lle.

EU, Yhdysvallat ja Iso-Britannia haluavat painostaa Venäjää luopumaan homolaeista ja alkavan toteuttaa “länsimaista demokratiaa”.

 

Lähde:  BBC

3 KOMMENTIT

 1. Taas lätkitään agentteja linnaan. Venäjää painostetaan liikaa, mutta Venäjä kestää kaiken sonnan jota lännestä tulvehtii kuin saavista kaatamalla.

 2. Vanha kunnon “hajoita ja hallitse” kuvio. Maailman herruuteen pyrkivä Englanti antaa Venäläisille vähän rahaa jotta he tekevät likaisen työn luodessaan epäjärjestystä maan rajojen sisälle. Työn, jota Englanti ei itse pysty/halua tehdä. Epäjärjestyksen myötä maahan on helpompi soluttaa läntisten penkkiirien etuja ajavat tahot.

  Kun Neuvostoliitto romahti, kaikki nauroivat Venäjälle. Sitä ei pidetty enää suurvaltana tai sotilaallisena uhkana kenellekkään. Maahan tulvi kaikenlaisia yrityksiä ajamaan omia etujaan ja Venäjän luonnonvaroja kaupattiin ulkomaalaisille todella halpaan hintaan. Horodovskikin aikoi myydä Venäjän öljy-yhtiön Amerikkalaisille. Onneksi sentään asiasta saatiin vihiä ennen papereiden allekirjoituksia ja rahojen siirtoa ja Horodovski pääsi miettimään tekosiaan. Putin kuitenkin onnistui nostamaan maan arvostuksen ja statuksen Neuvostoliiton mittoihin. Ja nyt kun länsi ei saanutkaa Venäjän taloutta ilmaiseksi, nakertaa se kulma kerrallaan aina sieltä, missä se vain pääsee nakertamaan.

  Saas nähdä minkälaisen farssin länsi vielä näistkäkin olympialaista tekee. Olympialaiset on jo pitkään olleet poliittinen pelinappula. Urheilu on jäänyt taka-alalle kauan sitten.

 3. Ei miniamerikassa olis ketään normaali-ihmistä, joka tarttis rahaa lääkkeisiin,
  ruokaan tms?
  Kirotun miniamerikan kylttyyriministeri l$$bo!
  Milloin epänormaalista seksistä on tullut kylttyyria tai sen suojelua?

Comments are closed.