Koti Uutisia Ulkomaat Islamisaation vastainen mielenosoitus Rostockissa

Islamisaation vastainen mielenosoitus Rostockissa

6

Saksalainen populistinen ja maahanmuuttovastainen puolue Vaihtoehto Saksalle (AfD) järjesti Rostockissa mielenosoituksen, jonka teemana oli “Meidän maamme ja lastemme puolesta”. Osallistujilla oli mukana banderolleja, joissa luki muun muassa “Loppu islamisaatiolle” ja “Tule, me pelastamme Rostockin”. Marssilla oli nähtävissä myös runsaasti Saksan lippuja.

Poliisin mukaan marssille osallistui noin 700 ihmistä. Useat antifasistiset ja maahanmuuttoa puolustavat järjestöt pitivät useita vastamielenosoituksia, joihin heidän mukaansa osallistui ihmisiä ainakin kymmenkertainen määrä. Marssin aikana tapahtui joitain yhteenottoja niin äärivasemmiston kuin mellakkapoliisin kanssa.

Mielenosoitus järjestettiin vain päivä Chemnitzissä olleen mielenosoituksen jälkeen. Chemnitzissä osoitettiin mieltä, koska poliisi vapautti paikallisen saksalaisen puukotuksesta epäillyn irakilaismiehen.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

  1. Muuallakin on näköjään aina antifasisteja ja muuta saastaa vähintään “10-kertainen määrä”, kuten Turussakin maagisesti alle 200 epämääräisen henkilön joukko olikin yli “1000 turkulaista”

  2. Sionisti puolueporukka islamia vastaan – nyt on kaikki nähty. Eihän nuo ole “aitoja kansallismielisiä”

  3. Haittamaahanmuuttoa vastustavat tahot saavat Saksassa aivan kuten muuallakin EU:n alueella lasketella “vapaalla” kuin myötätuulessa, sillä tavallisen kansan yksinkertainen ja kaikkien elollisten alkukantainen vietti elää ja voida hyvin on sellainen “poliittinen agenda ja aate”, että se on vastaansanomaton valehtelipa kommunisti rasisti Angela Merkel ja muiden EU-maiden korruptoinut johto mitä hyvänsä. Kun muslimi raiskaa ja ryöstää sekä murhaa se on pahinta myrkkyä EU-eliitille ja juutalaisten myötäjuoksijoille. Siis vain heille, juutalaiset kyllä “kestävät katsoa sivusta”, silläpä harva goyimikaan tappamiaan kärpäsiä laskee.

Comments are closed.